ponedjeljak, 05.01.2015.

Pokloni za Valentinovo

Ako ste se pitali što pokloniti dragoj, ovdje čeka odgovor! Puno je koncerata za Valentinovo, ali za svaki se mora oprati. Zaljubljeni, tu sam za Vas. Učvrstite moju vjeru u ljubav i pokažite da dvanaest sapuna nije previše za udomiti na ovaj dan ljubavi.

Što ako ste sami na Valentinovo? Prošetajte se sa ovim divnim sapunom par puta po špici i možda Vas uslikaju oni šta uslikavaju modno osviještene. Nakon toga će Vas suprotni spol sigurno zapaziti. A ako mi pošaljete sliku sa mojim sapunom na špici, slijedeći dobivate gratis.Imam ograničenu količinu od dvanaest veličanstvenih srdaca-sapuna na zalihi. Valjda ovaj blog čita barem pola sretno zaljubljenih muškića koji misle na svoje cure/žene. Ovi sapuni su sa eteričnim uljima cedrima i kadulje koje neki nazivaju afrodizijacima.
***Cijena: za zaljubljene sitnica, samo 30 Kn po jednom srdašcu.***


A imamo i poklon paket za još zaljubljenije od zaljubljenih. Možete izabrati koje proizvode u njega želite staviti. Moj izbor je:
- macerat od smilja
- podložak za sapun od bračnog pardon bračkog kamena
(natpis je Sounds, colors and fragrances echo each other)
- specijalni sapun za Valentinovo; srculence
- ambalaža sa ukrasnim sapučićem također u obliku srca kojeg kasnije možete iskoristiti za pranje

(info o ambalaži: Ova kartonska ambalaža je napravljena od recikliranog
materijala i u potpunosti je DES-ov proizvod.
http://www.des.hr/index.php/proizvodnja/kartonaza.html. DESov grafički pogon je specifičan po tome što svih 43 radnika, (osim rukovoditelja i voditelja proizvodnje) čine osobe s invaliditetom i to s najtežim oblicima. Većina osoba s invaliditetom radi na doradnim (ljepljenje, savijanje, sortiranje, slaganje,.. i poslovima pakiranja čime ih čine dijelom svijeta proizvodnje i rada. Ukrasi na paketu su napravljeni od naših sapuna, što znači da se i s njima možete oprati, a možete ih koristiti i kao dekoraciju za Valentinovo.)

***Cijena paketa uz popust: 100 Kn**

Oznake: valentinovo, dar, poklon, paket, pokloniti, sapun

- 20:29 - Komentari (4) - Isprintaj - #

nedjelja, 14.12.2014.

Mirisni bor

Još prošle godine dok smo se smrzavali u Strasbourgu, pomislila sam da bi se sve dekorativne elemente na poklon paketima i božićne ukrase trebalo raditi od domaćih sapuna jer se kasnije to vrlo lako iskoristi. :-)
I tako sam odlučila svu ambalažu i ukrase raditi od što je moguće iskoristivijih oliti recikliranju sklonijih materijala. Tako sam dobila još dobrih ideja za osjećat se korisno u zajednici, a najbolje je što guštam u tome. Moji prijatelji i rodbina sada vješaju mirisne sapune po kući, koje će nadam se, iskoristiti u slijedećoj godini. Mirisni bor je potpuno fensi a osviještena ideja, zar ne?
Također, pošto je ovo post i o recikliranju, fora mi je da prepišem i par citata sa beauty blogova o mojim poklonima. Reciklirati se ne trebaju samo stvari, već i ideje i tekstovi. A volim osjetiti i doživljaj onoga tko moj poklon dobiva. Tako je to kod handmade proizvoda, dupli osjećaj zadovoljstva -dok radiš, i kad ga osoba otvara.Ova kartonska ambalaža je napravljena od recikliranog materijala i u potpunosti je DES-ov proizvod.
http://www.des.hr/index.php/proizvodnja/kartonaza.html. DESov grafički pogon je specifičan po tome što svih 43 radnika, (osim rukovoditelja i voditelja proizvodnje) čine osobe s invaliditetom i to s najtežim oblicima. Većina osoba s invaliditetom radi na doradnim (ljepljenje, savijanje, sortiranje, slaganje,..) i poslovima pakiranja čime ih čine dijelom svijeta proizvodnje i rada.
Ovaj paket sa naša tri sapuna po izboru košta 67 Kn.


Make up and stuff by Tamelie: "Sapunerija Rustika is coming to town!
Nastavljam dalje u revijalnom tonu potencijalnih božićnih poklona kojima ćete darivati sami sebe ili druge. Takvo je razdoblje, svi smo u žurbi i ima nas na sto strana pa oni koji eventualno ne znaju što kupiti nekome tko voli uživati u mirisima, kupanju, voli prirodne i ekološke proizvode ili voli previše kupovne i sintetičke, a vi ga želite odvesti na pravi put brige o okolišu... Dakle, no worries! Imam ideju za vas! Sutra krećem u korištenje ova tri super sapuna. Svaki će imati svoju svrhu.Preporučam kupanje u prirodnim sapunima svima koji to nisu probali, kao što i preporučam kupovinu kod Sapunerije Rustika radi njihovih kvalitetnih proizvoda, brzine dostave i komunikacije s kupcima "

Muška strana ljepote: "Danas su mi javili kako je jučer stigao neki paket na moje ime, a da su mi zaboravili reći. I tako sam otišao pogledati o kakvom se paketu radi. Žuta koverta iz Splita...otvaranje koverte kada ono paketić uređen u božićnom duhu i s malom sapunastom zvijezdom. Unutar paketa bogatstvo raznih mirisa koji izlaze iz svih 3 sapuna (Perfect Day, Wild Jungle i Honey). Imao sam prilike isprobati Honey sapun pa vas sve pozivam na ponovno čitanje recenzije: http://subrino.blogspot.com/2014/06/sapunerija-rustika-preporuka-recenzija.html"
Moja kolegica mi kaže da svi mi koji radimo domaće sapune trebamo biti ponosni što smo doprinjeli smanjivanju brda otpadaka bočica za kupke i šampone.
Ovaj papir je sve što ostane iza mojih sapuna. A ako reciklirate, niti to!
Mama i tata, zaboravite moje diplome, evo papira za ponos!

Ove zvjezdice su napravljene po recepturi sapuna "Perfect day", dakle mirišu eteričnim uljima kadulje i naranče.
5 komada ovih zvjezdica-ukrasa iznosi 20 Kn.

Oznake: dar, poklon, Božić, sapun

- 19:20 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>