ponedjeljak, 29.09.2008.

"I`ll be there for you when the rain starts to pour, I`ll be there for you like I`ve been there before, I`ll be there for you, ´cuz you`re there for me too..."

Nemam inspiracije, a o čemu pisati kada nemaš inspiracije, nego o ljudima koje voliš.
Zašto ih volim?

Volim Mirnu jer ima fetiš na tenisice. Volim ju jer može danonoćno jesti gumene bombone. Volim ju jer imamo gotovo jednake masnice na nogama od Mate. Volim ju jer svaki put uz svoju kaFu s mlijekom naruči litru i pol vode[hladne, glupo joj je kad Božo pomiješa toplu i hladnu]. Volim ju jer otvoreno kaže kad ju nešto smeta i ne trpi baš nečija preseravanja. Volim ju jer pravilno reže krastavce. Volim ju jer je lijepa i živcira ju kad buljim u nju i njene prekrasne, plave oči.

Volim Petru jer njene kovrčice i velike, tople, smeđe okice razveseljavaju i u najgorim trenutcima. Njen entuzijazam u sedam sati ujutro, prije nultog sata kemije možda se čini kao nešto previše, no zapravo je jedan topli početak napornog dana.

Volim Kim jer je liberalna. I trudi se uvažiti tuđa mišljenja, ali svejedno joj je najdraže kad je nešto njoj po volji i onda pokaže oni iskru euforije, pogotovo kad je u pravu. Jer mrzi tračanja, ali jednostavno ne može odoljeti da ne proslijedi, ili ne čuje ono što se "priča". I jer je brižna. Mnogo.

Image Hosted by ImageShack.us


Volim Enu jer ju boli kurac za sve. Jer se svemu može smijati satima. Jer su naše brije nenadjebive. I uvijek me iznenadi kad to najmanje očekujem. I jer je jako bistra. I dobro zaključuje. I jer samo ona može odbiti takvu ponudu. I jer ona ima svoje brojeve. Koje je sa mnom podijelila.

Volim Idu jer je znam odkad znam za sebe. Jer smo kroz sve djetinjarije prošle zajedno, i iako postoji dobna razlika, još uvijek smo sposobne održati naše prijateljstvo. I volim ju jer je moja kuma i jer se brine za mene.

Image Hosted by ImageShack.us


Volim Melaniju jer je prokleto snažna. Izvana, a iznutra se ponekad slomi. Pa se uništi totalka, pa se sredi i preporodi. Međutim, cigan joj je ušao u život, pa je sada gotovo svaki njen osmijeh prouzročen njenim cinizmom i sarkazmom. Volim ju jer je nekako preponosna da samoj sebi prizna da je sposobna voljeti druge. Volim ju jer je vrag. I jer svaki mjesec dođe van s pričom da od sljedećeg tjedna/mjeseca prestaje pušiti.

Volim Tenu jer je uvijek sa mnom. Svugdje. Osim kad je s Janom. Haha. Volim ju jer se jedino nas dvije možemo zabaviti pod satom engleskog rješavajući gramatiku. Jer možemo kartati do besvijesti. Jer smo gotovo nenadjebivi par u kensu. Jer shvati svaku moju pokvarenu primjedbu i skurd, kome god on bio upućen. I volim ju jer jedino ona može sjebati koljeno igrajući gumi-gumi.

Image Hosted by ImageShack.us


Volim Lorenu jer je bolesnik teški. Volim ju jer seksualno napastuje djevojke u razredu. Volim ju jer je jedino ona sposobna napisati onakve poruke u gluho doba noći. I volim ju jer uvijek šlampavo zaveže marte ili starke. I gotovo uvijek negdje ima rupicu na odjeći. I volim ju jer gotovo svaki dan kaže, od danas se izgladnjujem. I jer je zapravo jako zabavno ispitivati ju engleski svaku kavu u emidemiju na povijesti. I volim ju jer me svaki put pita dal da se ofarba u ljubičasto i ja joj svaki put kažem isti odgovor, a ona svejdno pita. I zato što sam ja njen barmen, a ona moj pijanac.

Volim Karlu jer mi je žena. Jer u njoj zapravo vidim sebe na neki način. Jer mislimo isto. Jer svaki put sjednemo na isti način. Nerijetko se sasvim slučajno obučemo veoma slično. Jer imamo gotovo iste ukuse. Jer je ona moja španjolkica. Jer ne voli kavu i pije samo milki-šit. Jer joj se gade sendviči i picete i uvijek nam ih pokušava zgaditi. Jer može sa mnom satima pričati uz zvuke Čorbe na mobitelu ili neke fanki pjesme. Jer mi šalje razne prerade slikica u fotošopu. Volim ju jer je ona Mi Vumn CH i jer me razumije. A i voli plesati oko štange.

Voli vas Muha ;*


16:11 | Komentari (4) | Print | ^ |

utorak, 16.09.2008.

"Rekla je sve je u redu, rekla je zagrli me jače, rekla je nije mi ništa i tek je onda počela da plače..."

[Na početku se ispričavam zbog poduljeg izbivanja iz sfere, ali duga je to priča, no tu sam sad opet =)]

Jednom, ne tako davno, u jednom od mojih postova napisane su sljedeće riječi:

"Zato odlučujem. Prihvaćam osjećaje kakve god da jesu.
Dok ne dođu neki novi da ih naslijede.
Dok "patnju" ne zamijeni neka nova ljubav...
I rezerviram vrijeme. Neograničenu količinu.
Nije važan put. Nije važan način. Važan je cilj."



Ljubav?
Ne, dakako.
Ali ono isčekivanje.
I stalno praćenje pogledom.
Lijepo je.
Svježe.
Iako nesigurno. Zapravo, nemoguće na neki način.
Ali ispunjavajuće.

Image and video hosting by TinyPic

Pretvorilo se u prazninu, a kada na mjesto praznine dođe bilo što novo, preuveliča se.
I neka, slađe je tako.
I sve je sjelo na svoje mjesto.
Napokon.
Naravno, navale pizdarija se ponekad pojave.
Ali sve brže i brže nestaju..

Prvi put iskreno, bez trunke lazi
Ja poluglasno, sto mogu tise
Istinu rekoh, da je ne volim
Da kraj nje nisam srecan vise



Image and video hosting by TinyPic

Škola je tu. Već treći tjedan.
A meni je tek danas, na geografiji sinulo da je škola zapravo počela. I da nema stajanja. Bar do Božića.
Jer ljeto je jednostano proletjelo.
To je valjda tako kad ti je odlično i kad si s ljudima koje voliš.

Voli vas Muha.

A ti. Ozbiljno. Dosta.


21:51 | Komentari (7) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

eXTReMe Tracker