ponedjeljak, 27.10.2008.

"Hodam ulicom u vazduhu se oseća tvoj vajb. To je osećaj taj, ljubavni pokret kao trajb"

S`il pas juste.
Al ozbiljno.
Ja bi bila tamo gdje si ti.
Nažalost, to je neostvarivo svakom sekundom sve više.
Ponekad je bolje odmah u startu odustati, da ti očekivanja ne porastu, a razočarenje ne ispadne veliko.

Image and video hosting by TinyPic

Kako se zapravo vratiti na ono staro prije nego što se nada poveća, a s njom i očekivanja?
Kako samome sebi stati na kraj i reći dosta, te zaboraviti ono što se desilo niti sekundu prije?

Image and video hosting by TinyPic

Nisam, shvatila sam to. I pokušavam biti što realnija. Ali mi je žao. Jer opasnost vreba. A ne želim tamo. Opet.

I volim boje jeseni. Pogotovo ono drvo s crvenim lišćem u jesen. Prekrasno.

Kratak sam. I crven. =))

I volim. Volim, volim, volim žene. Svoje dakako. I helouviiin. Još malkoc =))


16:51 | Komentari (2) | Print | ^ |

četvrtak, 16.10.2008.

Mi smo sad golubovi. I mi ćemo poletjeti. :oD

Ne razumijem zašto se ljudi boje vezati za druge.
Na neki način shvaćam da osoba koju je netko njoj vrlo drag povrijedio osjeća taj neki konstantan strah da će joj se to dogoditi ponovno.
S druge strane, zatvarajući se, samo zbog straha od ponovne povrede, možemo propustiti mnogo vrlo dobrih, možda sudbonosnih prilika da pronađemo stvarne osobe koje je lako voljeti. Srodne duše se zovu.

Image Hosted by ImageShack.us


Prilike. Život se od njih sastoji. Bilo poslovnih. Prijateljskih. Novčanih. Ljubavnih dakako. Jedna dobra prilika ne mora nužno na kraju ispasti uistinu dobra. Sve ovisi kako ju iskoristimo. I je li prava.
Jedini problem je što nikada ne znamo koja je prilika prava. A prečesto gubimo vrijeme i ostalo zbog nečeg krivo, ponovno tako propuštajući šanse za onu istinsku sreću.

Image Hosted by ImageShack.us


Nisam baš rječita. Nemam živaca. Pa ni vremena. Žao mi je.
Eh da, prestani. Ja sve vidim, znaš?

Ženo, ozdravi mi brzo. Fališ miiii.
Voli vas Muha.


15:46 | Komentari (1) | Print | ^ |

ponedjeljak, 06.10.2008.

I close my eyes, only for a moment and the moment`s...Gone?

Znate li one presudne trenutke u životu?
U kojima shvatite da je to nešto to nešto ili da to nešto nije ono što želite da bude?

Recimo kada vam je netko malo duže vrijeme prilično dobar prijatelj. I nakon mnogo stvari koje su vam zajedničke ta osoba vam pruži podršku i pomoć u rješavanju nekog vašeg problema. Ili jednostavno napravi nešto jako simpatično, pa shvatite da takvu osobu želite uza sebe.
Stajale smo na kiši ispred kazališta Komedija čekajući ulaznice. Šćućurile se pod jednim kišobranom i započele priču o njima. I složile se. Jednoglasno. Postale žene. Pa susjede u busu za Beč. I ostalo.

Image Hosted by ImageShack.us


Pa kada vam se netko prilično sviđa i polako. Vrlo polako upoznajete tu osobu. I niste sigurni što od te osobe zapravo želite. Pa za vas napravi nešto što vas jednostavno obori s nogu. I u trenutku te, kako bi moja Lor rekla topline pri srcu, shvatite da zapravo želite nešto više od te osobe.
Hmm. Bili smo na javnom mjestu. Okruženi ljudima. I slušala sam šale na svoj račun. I obrana je stigla.
Dobila sam cede na poklon. S tada meni jako dragim pjesmama. I uz naslov svake pjesme je pisalo zašto je baš ta pjesma odabrana. Kad malo bolje razmislim nekako mi se čini da bi bilo bolje da to nikad nisam dobila. Lakše u svakom slučaju. Ali sada je svejedno. Uglavnom.


Kada nekoga jako cijenite na nekoj poslovnoj razini. Kada vam je netko uzor. I uzme u obzir vas rad i trud i uputi pohvalu na vaš račun na javan način.
Pisali smo posljednju zadaćnicu te godine. U toj školi. Tema je bila pomalo slobodnija, ali trebalo je nešto posebno, jer je bilo malo delikatnije. Baš moja zadaćnica je odabrana kao najbolja. I pročitana kao primjer. Lol.

Image Hosted by ImageShack.us


Ili zapravo kada vam netko jednostavno nije drag? Kada svakim pokretom i pogledom koji ta osoba uputi prema vama i obrnuto izazove u vama osjećaj bijesa? I dogodi se ona "kap koja je prelila čašu" te jednostavno izgubite svaki mogući živac i nasrnete na osobu bilo verbalno, bilo fizički.
Bilo mi je je žao isprva. No iritantna je bila. Postajala sve gora i gora. Dok nisam uključena u nešto što nije imalo nikakve veze sa mnom. Nešto zbog čega sam obezvrijeđena. Tada je puknuo film. I gotovo.

Kada čujete neku pjesmu i dođe do određene točke u kojoj se spoje savršen ritam, melodija i riječ i onda shvatite da je to jednostavno ona "vaša pjesma"? Naježite se...
Čitala sam lirike slučajno nakon što sam nabasala na nekoliko stihova. Zvučali su lijepo. Odlučih ih spojiti s melodijom. I dobila savršenstvo.

Image Hosted by ImageShack.us


Ti trenutci su meni najdraži. Čine osobu najživljom.

Voli vas Muha.


22:51 | Komentari (2) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

eXTReMe Tracker