06.08.2015., četvrtak

Opatija i Dubrovnik u utrci za najskuplje stanove

Prema podacima portala Crozilla.com tijekom srpnja su cijene stanova u Splitu porasle za 2,1 posto, a za jedan se metar kvadratni u prosjeku tražilo 2213 eura. Nešto niže no splitske, bile su cijene u Umagu – 2055 eura po metru kvadratnom. Zadarskim je stanovima cijena porasla za 1 posto, a prosječna tražena cijena metra kvadratnog je iznosila 1832 eura.
Prema podacima portala Crozilla.com Pula, Rijeka i Šibenik su tijekom srpnja imali slične cijene "kvadrata" stanova. U Puli se za metar kvadratni tražilo 1330 eura, 0,8 posto više no mjesec ranije.
Cijene riječkih stanova na mjesečnoj su razini ostale nepromijenjene, 1365 eura po metru kvadratnom. U Šibeniku je oglašavana cijena metra kvadratnog u prosjeku iznosila 1385 eura,
što predstavlja porast od 0,1 posto.U Senju se za jedan metar kvadratni tražilo 1180 eura. S druge strane, u Dubrovniku su cijene stanova bile gotovo tri puta više no senjske.
Dubrovnik, grad koji prema statistikama portala Crozilla.com ima najviše cijene stambenih "kvadrata“ tijekom srpnja bilježi 2,5 posto niže cijene stanova no mjesec ranije, a prosječna tražena cijena metra kvadratnog iznosila je 3391 euro. Dubrovniku se po visini cijene tijekom srpnja "za petama" našla Opatija gdje se za jedan metar kvadratni u prosjeku tražilo čak 3002 eura,
ističe se u priopćenju cijene nekretnina

Oznake: cijene nekretnina


- 12:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #