Vijesti za nekretnine, nekretnine

utorak, 27.08.2013.

U pripremi veliki projekt, 40 penjališta na Čikoli

Planirane aktivnosti uključuju rekonstrukciju stare mlinice na Čikoli, uređenje, označavanje i izradu smartphone aplikacije za 54 km biciklističkih staza na području Miljevaca i Trbounja, uređenje i opremanje 40 lokacija u kanjonu Čikole za slobodno penjanje.
Proces osnivanja Turističke zajednice Grada Drniša počeo je 2008. godine, prepoznavanjem i vrednovanjem turističkog potencijala drniškog prostora, a Turistički ured počeo je s radom koncem 2009. Rezultati rada bili su vidljivi vrlo brzo. U proteklom razdoblju drniški turizam doživio je i priznanje kroz akciju Zeleni cvijet Hrvatske turističke zajednice.
Tako je grad Drniš, na razini Šibensko-kninske županije, u prethodne dvije godine dobio priznanje kao najuređeniji grad u kategoriji do 10.000 stanovnika, a isto priznanje u svojim kategorijama već su dobili i Villa Lilić, Etnoland Dalmati, sobe i apartmani Etno Skelin, kao i suvenir replika drniškog pršuta Milanke Pranić - podsjeća direktorica TZ Josipa Ćupić target=_blank>stanovi Čukarica

Oznake: stanovi Čukarica

- 15:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #