Novo u Meblo Trade ponudi - keramičke pločice!

13.05.2016.

Keramičke pločice osim u kupaonicama i kuhinjama, u posljednje se vrijeme sve više koriste i u drugim prostorijama doma.
Puno je razloga zašto izabrati baš pločice - jednostavne su za održavanje, ne upijaju i ne zadržavaju ni mirise ni bakterije, jako su izdržljive, a najveća prednost nad ostalim materijalima koji se koriste pri uređenju domova je upravo širok izbor oblika, veličina te uzoraka.
U nastavku Vam donosimo primjere interijera u kojima su korištene keramičke pločice. Možda baš među ovim slikama pronađete nešto inspirirajuće i konačno napravite korak prema odabiru pločica kao Vašeg idealnog materijala. Posjetite naše Meblo Trade salone, a naše stručno osoblje će Vam pomoći razviti Vaše ideje i odabrati savršene uzorke i veličine pločica koje će Vaš dom podići na neku sasvim drugu razinu i unijeti osvježenje. Jer osvježenje interijera uvijek dobro dođe..



Dovoljan je i samo jedan zid vašeg doma, ukrasite ga keramičkim pločicama, zablistat će u potpuno novom svjetlu.





Pločice velkih dimenzija dobro je postaviti u manje prostore kako bi se vizualno povećao interijer .



Vaša dnevna soba izgledat će luksuzno uz odabir keramičkih pločica sa sjajnim preljevom uz refleksiju svjetlosti.



Klasičan uzorak drveta na pločicama, a sasvim nova dimenzija Vašeg dnevnog boravka. Ovaj dizajn pločica daje dojam konstantnog putovanja kroz prostor.

Oznake: interijer, Meblo Trade, pločice

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.