MIOTTO - kompleksan brand u MEBLO ponudi

11.12.2012.

Brand MIOTTO je kompletan koncept življenja koji objedinjuje trendove i stilove iz cijelog svijeta, te ih prezentira u jednon novom obliku punom elegancije i bezvremenskog šarma. U ponudi su kolekcije za spavaće sobe, dnevne boravke i za blagovaone, te kolekcija accessories. Kompletan MIOTTO program trenutno je u MEBLU na velikoj akciji s popustima do 30%.

U programu spavaćih soba, Miotto je predstavio novitete u kolekciji namještaja i ukrasnih predmeta za uređenje doma. Posebno valja istaknute krevete Lodi i Navona koji se mogu naručiti u vječnoj bijeloj te modernoj - taupe boji, a u svaku će spavaću sobu unijeti dašak elegancije i profinjenosti. Riječ je o krevetima od regenerirane kože za dimenzije madraca 200x160 ili 200x180. Cijene i ostale detalje o navedenim krevetima možete pronaći na www.meblo.hr ili u Meblo web shop-u, gdje možete odmah i obaviti kupnju.Program dnevnih soba uz komponibilne regale i TV elemente, nudi i vrhunske sjedeće garniture izrađene od prvoklasnih materijala, iznimno udobne i privlačne.
Sjedeće garniture Miotto odraz su dugotrajne potrage za ljepotom i kvalitetom, kao potrebnim odlikama svake garniture. Vrhunska koža i tkanina, visokokvalitetno punilo te atraktivan dizajn sastavni su dio ove ponude.Pored dvosjeda, trosjeda, fotelja i kutnih garnitura tu su i sve popularniji "chaise-lounge-vi" za istinske trenutke opuštanja.Kolekcija za blagovaone prezentira stolove i stolice u širokom izboru modela koji se međusobno razlikuju po stilu, dimenzijama i bojama , a shodno tome i po dojmu koji ostavljaju.Program Miotto, pored vrhunskih sjedećih garnitura i namještaja za dnevne prostore i blagovaonice te spavaće sobe, nudi i accessoare, poput posebno dizajniranih vaza, tepiha i ogledala, te unikatnih umjetničkih slika. Sve to uz idealan omjer cijene i kvalitete, te brze rokove isporuke.Cjelokupnu kolekciju pogledajte na www.miotto-design.com, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na info@meblo.hr.

Oznake: miotto, namještaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.