Sretan Božić!

24.12.2012.

Sve je već naveliko okićeno, lampice blješte sa svih strana, a Djedovi Mrazovi i Djedovi Božićnjaci gledaju nas i odlučuju tko je zaslužio kakve poklone. To je ono vrijemu u godini kojem se najviše veselim i najdulje ga očekujem, a onda uvijek nekako prebrzo dođe. Toliko toga bih htjela napraviti, toliko puno kolača ispeči, a još više darova priskrbiti za sve mile i drage. I onda sve to dođe tako naglo da se uvijek na kraju sve radi na brzinu i u nekoj žurbi. A bit Božića bi trebalo biti obiteljsko okupljanje i druženje uz ležernu atmosferu. I dok mi u stanu miriši po svježim kolačima, razmišljam kako da ove godine dekoriram ambijent u kojem ću boraviti i primati goste. To moraju biti tople boje; crveno, zeleno i zlatno su klasici Božića, a za one koji žele moderniju varijantu tu su ljubičasta i srebrna koje izvrsno ide skupa. Naravno, sve se treba upotpuniti s puno detalja, jer ovo nije doba minimalizma nego doba koketiranja s kičem. Sve mora odisati bogatstvom boja, okusa, mirisa i poklona.

U MEBLU je trenutno akcija na robu sa zalihe, pa svi oni koji požele još nešto kupiti u zadnji čas to mogu učiniti u nekom od MEBLO salona ili preko web shopa i sve će im biti odmah isporučeno. U ponudi je mnoštvo detalja iz božićnog programa ( košare za kruh, krpe, zavjese, pregače…), ali i „ozbiljnijih“ komada namještaja ( kompletan shabby shick program, kreveti, madraci….) i uvijek prisutne rasprodaje iz izloga salona. Sve detalje može se pronaći na www.meblo.hr ili u web shopu.
SRETAN BOŽIĆ I UGODNI BLAGDANI, uz želje da ste i Vi uspjeli lijepo i originalno urediti svoj dom!

Oznake: Božić. meblo

MIOTTO - kompleksan brand u MEBLO ponudi

11.12.2012.

Brand MIOTTO je kompletan koncept življenja koji objedinjuje trendove i stilove iz cijelog svijeta, te ih prezentira u jednon novom obliku punom elegancije i bezvremenskog šarma. U ponudi su kolekcije za spavaće sobe, dnevne boravke i za blagovaone, te kolekcija accessories. Kompletan MIOTTO program trenutno je u MEBLU na velikoj akciji s popustima do 30%.

U programu spavaćih soba, Miotto je predstavio novitete u kolekciji namještaja i ukrasnih predmeta za uređenje doma. Posebno valja istaknute krevete Lodi i Navona koji se mogu naručiti u vječnoj bijeloj te modernoj - taupe boji, a u svaku će spavaću sobu unijeti dašak elegancije i profinjenosti. Riječ je o krevetima od regenerirane kože za dimenzije madraca 200x160 ili 200x180. Cijene i ostale detalje o navedenim krevetima možete pronaći na www.meblo.hr ili u Meblo web shop-u, gdje možete odmah i obaviti kupnju.Program dnevnih soba uz komponibilne regale i TV elemente, nudi i vrhunske sjedeće garniture izrađene od prvoklasnih materijala, iznimno udobne i privlačne.
Sjedeće garniture Miotto odraz su dugotrajne potrage za ljepotom i kvalitetom, kao potrebnim odlikama svake garniture. Vrhunska koža i tkanina, visokokvalitetno punilo te atraktivan dizajn sastavni su dio ove ponude.Pored dvosjeda, trosjeda, fotelja i kutnih garnitura tu su i sve popularniji "chaise-lounge-vi" za istinske trenutke opuštanja.Kolekcija za blagovaone prezentira stolove i stolice u širokom izboru modela koji se međusobno razlikuju po stilu, dimenzijama i bojama , a shodno tome i po dojmu koji ostavljaju.Program Miotto, pored vrhunskih sjedećih garnitura i namještaja za dnevne prostore i blagovaonice te spavaće sobe, nudi i accessoare, poput posebno dizajniranih vaza, tepiha i ogledala, te unikatnih umjetničkih slika. Sve to uz idealan omjer cijene i kvalitete, te brze rokove isporuke.Cjelokupnu kolekciju pogledajte na www.miotto-design.com, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na info@meblo.hr.

Oznake: miotto, namještaj

Sveti Nikola u Meblu (bez Krampusa!)

04.12.2012.

Počelo je, počelo! Advent je tu! Sveti Nikole i Krampusi već hodaju po gradu, dijele bombone i šibe ( svakome prema zaslugama ) i smišljaju taktiku kako što bolje napuniti sve čizmice poklonima.

Grad je okićen, na trgovima su veliki borovi, sve je obasjano tisućama lampica, a dućani se natječu čiji će aranžman u izlogu biti najljepši. Da li je to stvarno pravi duh Božića ili su to samo marketinški trikovi da se privuče što više kupaca ne bih znala reći, ali da je lijepo - je! Sve nas vuče na neka obiteljska druženja, ja već razmišljam kako ću s klincem raditi Svetog Nikolu od starih kuhača i crvenih krpica dok mi stan miriše po kolačićima od cimeta i klinčića (a možda je to ipak kuhano vino?!). Na prozore treba objesiti čizmice, poklone treba osmisliti i krenuti hrabro naprijed. Oni spretniji upustiti će se u izradu vlastitih prigodnih sitnica, a oni ostali već razgledavaju aktualnu ponudu u najboljim dućanima.
U svakom slučaju, ako se odlučite na shopping (a sigurno budete jer nitko na kraju ne može tome odoljeti!) svakako svratite u MEBLO jer su tamo trenutno velike akcije i popusti na artikle sa zaliha (znači brza isporuka!). Na sniženju do 40% su Meblo madraci i podnice, sjedeće garniture, kreveti, shabby chic asortiman, dekori i asesoari s Meblo zalihe! Odšećite do najbližeg salona ili virtualno ušećite u web shop i samo jednim klikom osigurajte savršene božićne poklone.

I zaboravite Krampuse sa šibama, toga u MEBLU nema!




Oznake: meblo, sniženje, AKCIJA

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.