Lijepo vrijeme i boravak na otvorenom

25.05.2015.

Kako nam je došlo lijepo i toplo vrijeme, svi nekako dobivamo volju za više boravka na svježem zraku. A to naravno uključuje i boravak u vrtu ili na terasi uz ugodno društvo i fini roštilj.

Pa tko ne bi u takvim uvjetima poželio novu vrtnu garnituru? Upravo zato MEBLO je u svoj asortiman ponovno uvrstio raznovrsni vrtni namještaj. Radi se o stolovima i stolcima (i ležaljkama) koji postoje u mnogo varijacija dimenzija, materijala i boja, te se na taj način mogu slagati nebrojene kombinacije.

U ponudi su sastavi od punog drveta tikovine ili od umjetnih materijala. Tikovina je egzotično drvo koje se odlikuje velikom tvrdoćom, a upravo to je čini vrlo pogodnom za izradu vrtnog namještaja jer joj daje otprnost na sve atmosferilije. Namještaj od tikovine može biti vani tijekom cijele godine, a kao održavanje preporuča se 1 x godišnje premaz s tikovim uljem ili nekim sličnim sredstvom.

Od sintetskih materijala, istaknuli bi polipropilen kao relativno novi materijal u izradi namještaja. Polypropylen (oznaka PP) je vrsta termoplastičnog polimera sa širokim spektrom uporabe. Osim u izradi namještaja, koristi se za medicinsku i laboratorijsku opremu, tepihe, konope, ambalažu za hranu i piće koji se mogu ponovno upotrebljavati, te za izradu tekstila (termo donje rublje). Otporan je na vlagu i mnoge kemijske spojeve i kiseline, te je jako čvrst. Također je i termostabilan (topi se tek na 171 stupanj C). Sve to daje mu odlične karakteristike za izradu vrtnog namještaja, te se je MEBLO upravo zato i odlučio u svoju novu liniju uvesti PP. I još nekoliko zanimljivih podataka: PP se može reciklirati, ne koristi se voda u tehnološkim procesima proizvodnje i grupe za zaštitu okoliša proglasile su ga niskorizičnim i pogodnim za upotrebu.
Da li će se netko odlučiti za puno prirodno drvo ili nove visokotehnološke materijale ovisi o individualnim sklonostima pojedinca i potrebama prostora koji se uređuje.

A u MEBLU se nude rješenja za sve Vaše probleme, pa se možete s povjerenjem obratiti u neki od MEBLO salona ili sve detalje pogledati na www.meblo.hr.

Oznake: vrt, terasa, oprema, namještaj, meblo, ležaljke, ljeto, Sunce, odmor, bazen, uživanje

I U VIKENDICI SE MORA DOBRO SPAVATI!

19.07.2013.

Uvijek se sjetim jednog ljetovanja kada su me rođaci vrlo ljubazno pozvali k sebi u njihovu kuću na more. Sve je bilo krasno zamišljeno, mali dalmatinski otok, dogovorili smo termin, oni su me dočekali kada sam došla i smjestili me u njihov dnevni boravak: „Evo tu je trosjed, on se razvlači, pa se ti komodaj!“. I sve je i dalje bilo super dok navečer nisam legla na taj razvučeni trosjed i propala u rupu u sredini tog nazovi madraca. Svi moji pokušaji da se naspavam u tih tjedan dana su propali i bio mi je upropašten toliko dugo očekivani godišnji odmor jer su me cijelo vrijeme bolila leđa i sklapale mi se oči.


Da se i Vama ne bi dogodilo nešto slično, MEBLO nudi rješenja za spavanje za sve vrste prostora. Za klasične spavaće sobe, tu su kreveti za razne dimenzije madraca (širine 90, 100, 120, 140, 160, 180 ili 200 cm) koji se mogu i podizati kako bi se iskoristio i sav prostor u unutrašnjosti kreveta. Ako Vam ne odgovara krevet s madracem na podizanje, tu su kreveti s velikim i prostranim podkrevetnim ladicama pogodnim za spremanje puno stvari. Posebno se biraju madraci koji se razlikuju po vrstama materijala od kojih su napravljeni i na taj način omogućuju svakome da si individualno složi optimalnu kombinaciju za zdravo i ugodno spavanje. Za spavanje u dnevnim boravcima u ponudi su trosjedi s razvlačenjem na više načina tako da se mogu prilagoditi svim prostorima, a svi u sebi imaju kvalitetne madrace s punjenjem od visokokvalitetnih materijala koji omogućuju udobno spavanje. Ne treba izostaviti i vrlo praktične sklopive krevete koji se lako mogu pospremiti iza ormara ili u neki drugi neiskorišteni kut kada se ne upotrebljavaju.

Kada još spomenemo da je u MEBLU od 18. do 24.7.2013. akcija 25% popusta na sve, tada znamo da je pravo vrijeme za kupovinu novog kreveta za more!

Oznake: ljeto, AKCIJA, popusti, namještaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.