Potvđen Madonnin dolazak na svečanosti Costume Institute Benefit Gala?

Marc Jacobs, kreativni direktor modne linije Louis Vuitton, je za The Daily potvrdio Madonnin dolazak na dobrotvornoj zabavi Costume Institute Benefit Gala. Također je najavio dolazak mnogih zvijezda kao što su Rihanna, Victoria Beckham, Anne Hathaway, John Currin i dr.

Ta svečanost se svake godine priređuje u njujorškom Muzeju umjetnosti, a ove godine će se održati u ponedjeljak 4. travnja. Izgleda da će Madonna promovirati novu kolekciju Louis Vuitton.

30.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna kolekcija obožavatelja

Obožavatelj je s čitateljima ovog bloga podijelio fotke jednog dijela svoje velike Madonna kolekcije.















Fotke vaše Madonna kolekcije ili s koncerata šaljite na madonna_blog_hr@hotmail.com

http://www.facebook.com/profile.php?id=1771579010

Madonnablog Hr's Profile
Madonnablog Hr's Facebook profile
Create Your Badge

30.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Hugh Jackman podržava Madonnin zahtjev za posvajanje

Četrdesetogodišnja australijska filmska zvijezda Hugh Jackman podržava Madonnin zahtjev za posvajanje nakon što ju je malawijski sud odbio.

Hugh Jackman je ogorčen cinizmom onih koji su podržali odluku afričkog suca o odbijanju posvojenja četverogodišnje djevojčice Mercy James. "Izazivam svakog tko misli da je posvajanje djece dobivanje publiciteta. Uvjeren sam da to čini iz potpuno drugih razloga" - izjavio je za The Sun. Zvijezda filma X-Men naglašava da razumije Madonninu želju za posvajanje, jer je i on imao želju posvojiti dijete iz Azije ili Afrike ali nije uspio zbog strogih australskih zakona.

Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lees imaju dvoje posvojene djece iz Amerike.

30.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Što će Madonna nositi za drugu kampanju Louis Vuitton?

Na web stranici Style.com možete pogledati kreacije Louis Vuitton za jesensko-zimsku kolekciju za koju je Madonna zaštitno lice. Madonna će tu kolekciju reklamirati promotivnih fotografijama koje trebaju izaći u kolovozu.

Style.com/Madonna_Louis Vuitton Fall 2009





30.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

NYC pics

28.4. - Madonna je viđena kako odlazi na posebni događaj, prema riječima njenog vozača


- Jesus Luz je istog dana viđen kako izlazi iz njenog stana, što su njih dvoje radili zajedno? :)

30.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna Blog na Facebooku!

Od sada možete pratiti Madonna Blog Hr i na Facebooku!

http://www.facebook.com/profile.php?id=1771579010

Madonnablog Hr's Profile
Madonnablog Hr's Facebook profile
Create Your Badge

29.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Počelo snimanje photoshoota za LV!

Madonnin menadžer Guy Oseary je na svom Twitter profilu trenutno napisao kako odlazi na Madonnim photoshoot za Louis Vuitton kampanju. Također je jučer objavio kako će sutra ponovo s Madonnom otići u studio te je pokušati dovesti na Twitter.

http://twitter.com/guyoseary

29.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna negirala posljednje glasine oko Jesusa

Madonna je negirala sve glasine da preko svojih veza s modnim dizajnerima pomaže Jesus Luzu da dobije posao za modne gigante. Mediji su pisali kako je Madonna kontaktirala dizajnere da zaposle Jesusa za kampanje kako bi ga zadržala u SAD-u. New York Post je nedavno objavio kako je Madonna poslala pismo dizajneru Marc Jacobsu da Jesusu ponudi posao za njenu kolekciju Louis Vuitton.

Jesus Luz je dobio već nekoliko ponuda za modne kampanje, ali glasnogovornica tvrdi da Madonna nema ništa s tim. "Madonna nije uključena u bilo koje angažovanje Jesusa koje je do sada stekao. Dogovorili su se preko svojih agenata" - komentirala je u smijehu Liz Rosenberg.

29.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Marc Jacobs se raduje drugoj suradnji s Madonnom

Potvrđeno je da će Madonna biti lice kampanje Louis Vuitton za novu jesensko-zimsku kolekciju. Madonna i Louis Vuitton su ove godine surađivali za proljetno-ljetnu kolekciju, te su nedavno potvrdili svoju drugu suradnju!

Madonna će ponovo surađivati s LV dizajnerom Marc Jacobsom koji je za WWD izjavio da je bio očaran Madonnom nakon snimanja za prvu kampanju. Dodao je: "Sigurna je u sebe kao ikona i kao žena. Što me najviše fascinira kod nje jeste da ima nepresušnu energiju i ideje za stvaranje različitosti stila. Ona je umjetnica koja se ne boji upotrijebiti svoj glas u različite svrhe."

29.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

NYC pics

- Madonna je 27.4. viđena u noćnom izlasku u New Yorku


29.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna & Flamenco

'Sidewalk Talk', trač rubrika na Madonna.com, je dodala glasinu da Madonna uzima sate plesa flamenca kao dio proba za ljetni dio turneje 'Sticky & Sweet'.

Pouzdani izvor je nedavno napisao kako Madonna planira izvesti svoj hit 'Holiday'. Također, 'Sidewalk Talk' je prošlog mjeseca dodala da će 'Who's That Girl' naći svoje mjesto među pjesmama za ovaj dio turneje 'Sticky & Sweet'.

Da li ćemo gledati kako Madonna pleše flamenco uz 'Who's That Girl' ili 'Holiday'?

29.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Službeno: Madonna i Louis Vuitton ponovo surađuju!

Ispostavilo se da su glasine ipak istinite! Madonnina službena web stranica je potvrdila ponovnu suradnju Madonne i Louis Vuitton ove godine. Madonna je izabrana za novo lice nadolazeće Louis Vuitton kampanje za jesensko-zimsku kolekciju 2009.

Nakon uspješnje kampanje za proljetno-ljetnu kolekciju, Marc Jacobs i Madonna ponosno potvrđuju suradnju po drugi put uzastopno. Steven Meisel će snimiti fotografije u New Yorku, a kreativni direktor je Marc Jacobs. Prve fotografije ove kampanje bi se trebale pojaviti u kolovozu u modnim časopisima.

28.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Pjesma iz 2002. na albumu najvećih hitova?

Prema pouzdanim izvorima Madonna će preraditi neobjavljenu pjesmu 'Cool Song' iz 2002. za novi album najvećih hitova.

DJ Frank E je prema glasinama drugi producent novih pjesama za Madonninu kompilaciju hitova. Jedan obožavatelj ga je upitao preko Twitter profila da li će zaista surađivati s Madonnom, a DJ Frank E mu je odgovorio: "Gdje si našao tu informaciju?" Kasnije mu je poslao još jednu poruku kada će započeti snimanje pjesama s Madonnom, napisao mu je: "Haha bit će te obaviješteni!"

Pri izlasku iz studija, 27.4.

28.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna na časopisu 'Lid'

Madonna s fotografijom iz 1992. krasi novo osmo izdanje časopisa 'Lid' koji izlazi u četiri različite naslovnice. Časopis 'Lid' izlazi dva puta godišnje, ovog puta na naslovnicama su Madonna, Michelle Obama, Brigid Berlin i Michael Stipe. Sadrži najbolje fotografije iz svijeta glazbe, umjetnosti, slikarstva, mode, putovanja itd.

27.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Kabbalah pics

Madonna, Jesus i njeno troje djece su viđeni kako izlaze iz njujorškog kabala centra, 25.4.



27.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna najzaposlenija među poznatim mamama

Javno hr: Madonnu na listi slijede glumice Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow koje su u 2008. potpisale unosne ugovore s kozmetičkim kućama. Sa zaradom od 110 milijuna dolara Madonna je zasigurno zaslužno zauzela prvo mjesto na Forbesovoj listi najzaposlenijih poznatih majki. U stopu je slijede glumice Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow.

Pop-kraljica i majka troje djece, koja je nedavno punila trač-rubrike svojim neuspjelim pokušajem usvajanja djevojčice iz Malavija, na posljednjoj je turneji ''Sticky and Sweet'' zaradila 105 milijuna dolara i prodala gotovo milijun primjeraka albuma ''Hard Candy''.

- Godina koja je iza Madonne za nju je bila vrlo uspješna. Postigla je najvišu zaradu u glazbenom svijetu pa ne čudi da je na prvom mjestu naše liste – rekla je Lauren Streib, jedna od sastavljačica Forbesove liste najzaposlenijih majki.

Witherspoon je prošle godine zaradila 24 milijuna dolara, a njezina kolegica Paltrow 20 milijuna dolara. Osim što snima filmove i odgaja kćer Avu i sina Deacona iz braka s bivšim suprugom Ryanom Phillippeom, Reese Witherspoon je i međunarodna glasnogovornica kozmetičke kuće Avon. Gwyneth Paltrow je pak treće mjesto zaslužila zbog filma ''Iron Man'' koji je zaradio 580 milijuna dolara, zbog ugovora s kozmetičkom kućom Estee Lauder i modnom markom Tod’s.

Strieb je naglasila kako su se na listi mogle naći samo uspješne i poznate žene s najmanje jednim djetetom, a njihova se zarada procjenjivala prema broju prodanih albuma, odnosno uspjehu filma na kinoblagajnama i drugim ugovorima koje su potpisivale. Majka troje djece Julia Roberts na listi je četvrta, a Sarah Jessica Parker, majka jednog sina, peta. Majka šestero djece Angelina Jolie prošle je godine zaradila tek 14 milijuna dolara pa je na listi šesta, a supermodel Heidi Klum, trudna majka s troje djece, sedma. Na listi su, među ostalima, svoje mjesto našle i Kate Winslet te Faith Hill.

25.04.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Album najvećih hitova trenutno nosi naziv 'Hits'

Adam&Co. je nagrađivani studio u Bostonu, koji je zaslužan za uređivanje raznog pakiranja i izgled mnogih predmeta. Adam Larson iz tvrtke Adam&Co. se pozabavio kreiranjem izgleda omota za Madonnin album najvećih hitova koji nosi trenutni naziv 'Hits'. Imajte na umu da ovaj koncept omota nije odabran za album.









25.04.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Snimljene pjesme za GHV3!

Madonnin menadžer se dopisivao s Madonninim fanovima u četvrtak na svom Twitter profilu. Tada je bio u studiju s Madonnom i Paul Oakenfoldom koji je producent novih pjesama za kompilaciju hitova.

Madonna: Paul Oakenfold trči nag po studiju, jer ne želim upaliti klimu...vruće je ovdje, ali je glazba još žešća!

Guy: Mi također ne odlazimo u krevet, bit ćemo budni cijelu večer...

Madonna: Zdravo Iconers, ne idite u krevet bez molitve...

Paul Oakenfold: Dođite ranije na koncert i započnimo party ranije, drago mi je da ću vas sve vidjeti, prihvat ću vaše prijedloge

Guy: Slušamo novu pjesmu! Čekao sam i čekao na konačni mix...još jedna odlična dance pjesma!

Madonna je također poslala poruke svojoj bliskoj prijateljici Demi Moore.

@mrskutcher - zdravo scorpio, kako si?
@mrskutcher - trebamo organizirati više zabava i malo začiniti stvari, jako malo ljudi pleše ovih dana

Kreirao sam svoj Twitter profil, možete me dodati - http://twitter.com/runaway_lover

25.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

DJ Frankie za novu kompilaciju hitova?

Američki DJ Frankie Knuckles je prema glasinama producent jedne od novih pjesama koje će se naći na kompilaciji hitova. Frankie Knuckles je 2005. zbog svojih uspjeha kao DJ postao član Dance Music Hall of Fame.

U prošlim vijestima možete pročitati službene informacije o novim pjesmama za kolekciju hitova.

23.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna na Twitteru!

Madonna je ipak odvojila malo vremena da popriča s fanovima preko Twitter profila njenog menadžera.

Odgovorila je obožavatelju porukom - te amo miutto -M, također je poslala poruku back vokalistici Nicki Richards - smišljam nešto dobro za tebe da pjevamo zajedno, M. Nicki je s oduševljenjem odgovorila na profilu od Guya - Jedva čekam da čujem što Madonna priprema, šaljem vam ljubavi i pozitivnih vibracija!

Izgleda da će Madonna otpjevati novu pjesmu na turneji 'Sticky & Sweet'! Prisjetimo se da je Guy Oseary nedavno objavio novost da će se na set listi turneje naći i pjesma iznenađenja, sigurno se radi o novom singlu za GHV3.

23.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Večera s Jesusom

Madonna je jučer viđena kako izlazi iz restorana Waverly Inn u društvu prijatelja među kojima je bio i Jesus Luz.



23.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna surađuje s Paul Oakenfoldom!

Madonnin menadžer Guy Oseary je prije sat vremena napisao na svom Twitter profilu da je ponovo u studiju s Madonnom!

Također na web stranici Madonninog službenog fan kluba ICON je ostavio poruku fanovima...

Proveo sam odličan dan s Madonnom u studiju jučer. Radila je na jednoj odličnoj dance pjesmi s Paul Oakenfoldom koji je producent, još nije određen naziv pjesme. Također je započela raditi na drugoj pjesmi, nadamo se da ćemo završiti dvije pjesme ovog tjedna.

Idućeg tjedna će raditi s drugim producentom na još jednoj pjesmi. Dvije od ovih pjesama će biti odabrane za album najvećih hitova. Pokušat ću je dovesti na Twitter ovog tjedna, poželite mi sreću.


Jedni izvori govore kako će Madonna preraditi jednu stariju pjesmu koja nije stavljena na album 'American Life', u produciranju će joj priskočiti Mirwais Ahmadzaď.

UPDATE
Guy Oseary na Twitteru - Nadao sam se da ću dovesti Madonnu iz studija na Twitter ali je zauzeta s pisanjem pjesama...

23.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna započela snimanje pjesama za kompilaciju hitova!

Madonnin menadžer Guy Oseary je prije sat vremena napisao na svom Twitter profilu kako je trenutno s Madonnom u studiju! Obožavatelj mu je napisao poruku da li radi na bonus pjesmi za novu kompilaciju hitova ili studijski album, na što mu je Guy potvrdio da snima bonus pjesmu za treću kolekciju hitova. Guy je otkrio da je pjesma u dance stilu, te je naveo kako je glazba te pjesme odlična!

http://twitter.com/guyoseary

22.04.2009. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Liz Rosenberg odgovara policiji i na medijske natpise

Glasnogovornici policijske stanice Southampton Village Police Department su jučer potvrdili kako u policijskom izvještaju nije navedeno da je paparazzo krivac što je Madonna pala s konja. Madonnina glasnogovornica je na njihovu izjavu odgovorila da policija nije temeljito ispitala Madonnu o nesreći.

Liz Rosenberg je reagovala riječima: "Madonna je jedva bila pri svjesti i onesvijestila se dva puta baš poslije pada i kada je bila u bolnici. Jedino se sjeća da ju je policija pitala za osobne podatke, nisu je pitali što se zapravo desilo! Mogla je biti jako opasna situacija, drago nam je što nije teže povrijeđena."

22.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna - modna ikona 80ih

Britanski časopis Hello Magazine je kreairao listu najvećih modnih ikona iz svakog desetljeća od 40ih pa nadalje. 35-godišnja Kate Moss je izabrana za ikonu devedesetih, dok je Madonnin look Material Girl dominirao u osamdesetima. Modni izražaj Debbie Harry je vladao u sedamdesetima, a Briggite Bardot spada u kategoriju šezdesetih. Modne ikone Audrey Hepburn i Marlene Dietrich su izabrane za ranija desetljeća.

21.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna se vraća u teretanu unatoč ozljedama

Nakon tri dana od lakšeg pada s konja, Madonna se mora vratiti u teretanu. Madonna je u nedjelju pala s konja te zadobila lakše povrede i modrice. Njena trenerica Tray Anderson tvrdi da Madonna nema teže ozljede te da ne namjerava promjeniti njezin raspored vježbanja zbog te nesreće jer se mora fizički spremiti za turneju 'Sticky & Sweet'.

"Osjeća se dobro, pala je na stražnjicu. Trenirat ćemo sutra, imamo već pripremljene vježbe. Madonna je kao profesionalna sportašica, ne smije zabrljati raspored za trening. Treba biti sposobna da nastupi pred 70,000 ljudi, jer uz pjevanje i pleše. Ne postoji pojednostavljivanje ako trenirate na ovakav način" - izjavi je Tracy za US Magazine.

21.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Policajci: Paparazzi nisu krivi!

Unatoč izjavi glasnogovornice da je Madonnin pad uzrokovan paparazzom koji je preplašio njenog konja, lokalna policija ima drugačiju priču. Policija The Southampton Town je potvrdila kako u policijskom izvještaju nisu navedene nikakve informacije o paparazzu. "Dobili smo poziv da je osoba pala s konja te smo pružili prvu pomoć. Nemamo informaciju da je paparazzo bio umiješan u nesreću" - izjavio je Chriss Brenner iz policije Southampton Village Police Department za E! News.

Poziv je stigao oko 16:25 h kada je Madonni pružena medicinska pomoć. "Podnositelj izvještaja je Madonna, nepoznata ozljeda uzrokovana padom s konja, pomoć je ukazana na licu mjesta. Hospitalizirana je u bolnici Southampton Hospital" - pročitao je policijski izvještaj.

"U policijskom izvještaju nije navedeno ništa o paparazzima. Ako su osjetili da paparazzi stoje iza toga, ako su osjetili da postoji problem, onda bi to spomenuli u obrascu" - izjavio je Herbet Johnson.

21.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

'Give It 2 Me' jedan od najgledanijih spotova u 2008.!


MTV u sklopu svih internacionalnih MTV programa je objavio listu nagrada za spotove 'Platinum And Gold Video Play Awards' koji imaju najveći broj emitiranja na MTV-u u drugoj polovici 2008. Spot 'I Kissed A Girl' od Katy Perry je najviše puštan na MTV programima čak 21,863 puta, te je osvojila dvije platinaste nagrade MTV-a.

Madonnin spot 'Give It 2 Me' je za iznenađenje također osvojio dvije platinaste nagrade zbog broja emitiranja od 16,745 puta na MTV programima širom svijeta. Ostali nagrađeni su Pink, Coldplay, Rihanna, T.I i dr.

20.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Ima nade za Mercy!

Malawijski sud je potvrdio da će Madonnin zahtjev za posvajanje trogodišnje djevojčice Mercy biti razmotren u svibnju. Sud je odbio posvajanje djevojčice Mercy jer Madonna nije ispunila zahtjeve za prebivalište, a Madonna je nakon toga uložila žalbu. Joseph Chigona iz malawijskog suda je izjavio za The Associated Press da će rješavanje Madonninog slučaja biti održano 4. svibnja.

Alan Chinula, Madonnin odvjetnik za slučajeve u Malawiji, se nada kako će zahtjev uspjeti. Ročište neće biti otvoreno za medije i Madonnino prisustvo nije potrebno.

20.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna nakon pada: "Bolje sam!"

Madonna je jučer viđena u jako dobrom stanju na plaži Atlantic Double Dunes u Amagansettu. Šašavo obučena Madonna je upitala paparazze u šali: "Jeste li vi oni koji su uplašili mog konja?" Na njihovo pitanje kako se osjeća nakon pada na imanju Gwyneth Paltrow, odgovorila je kratko: "Bolje!"



Madonnina glasnogovornica i menadžer su okrivili paparazze za njezin pad jer su preplašili njenog konja. Paparazzo Thomas Hinton se ne slaže s njima. Izjavio je za The News kako je fotografirao Madonnu oko 15:30 h, ali je ubrzo odustao jer nije bilo pregledno za fotografiranje. Nakon 40 minuta se ponovo vratio i zaustavljen je jer je Madonna imala malu nezgodu. "Došao sam više od 10 minuta nakon što je pala, fotografirao sam je iz daljine. Ne znam o čemu njena glasnogovornica priča." Dodao je za TMZ kako je on bio jedini paparazzo koji je bio u Madonninoj blizini, te: "Da sam preplašio konja, imao bih slike Madonninog pada!"

Madonnin menadžer Guy Oseary je na internetskom profilu Twitter napisao: "Proslijedio sam Madonni vaše predivne poruke, hvala vam!"

20.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna kolekcija obožavatelja

Čitatelj ovog bloga je predstavio svoju Madonna kolekciju, te fotke iz knjige 'Madonna - Poput Ikone' koju možete kupiti u svim boljim knjižarama (izdavač - Naklada Ljevak, 2008.).

Fotke vaše Madonna kolekcije ili s koncerata šaljite na madonna_blog_hr@hotmail.com











Fotke vaše Madonna kolekcije ili s koncerata šaljite na madonna_blog_hr@hotmail.com

20.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Paparazzo nije kriv?

Madonnina glasnogovornica je javno izjavila kako je uzrok Madonninog pada s konja paparazzo koji je preplašio njenog konja iskočivši iznenadno iz grmlja. Ipak njujorški dnevni list New York Post se ne slaže s tom informacijom.

Prema New York Postu u vremenu kada se desio Madonnin pad u njenoj blizini se nisu nalazili fotografi. Pad s lakšim ozljedama se desio kada je Madonnin konj preskakao preko prepona, piše NYP.
Najvažnije je da je Madge sada dobro...

20.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Otvorena izložba Madonninih crno-bijelih aktova

INDEX hr: U Amsterdamskoj galeriji Art District otvorena je izložba crno-bijelih Madonninih aktova koji su objavljeni u Playboyu 1979. godine. Fotografije potpisuje Martin H.M. Schreiber koji je Madonnu fotografirao upravo u Amsterdamu između njezinih koncerata.



Jesu li fotografi danas dovoljno cijenjeni?

"Ako se pitate što je fotografija, onda se zapitajte i što je slika ili dizajn. To je ekspresija, ideja, emocija, trenutak zamrznut u vremenu. Ponekad je dobro izrađen, ponekad bez veze. Fotografija je ekstenzija onoga tko stoji iza kamere. Smatram da se fotografi i kipari trebaju više cijeniti. Ali, nerijetko se ljudi pitaju kako je moguće cijeniti nešto snimljeno kamerom. Danas svi imaju fotoaparate i kamere, ako što svi imaju automobile. Ali, ne cijenimo li velebnog vozača kao i mega šefove. Zašto su onda podcijenjeni fotografi koji cijele svoje živote posvećuju umjetnosti forme i discipline? Stoga, molim vas da više poštujete one koji 24/7 pokušavaju stvoriti savršenu harmoniju u malom kvadratiću", misli fotograf koji je ogorčen današnjim odnosom prema umjetnosti kojoj je posvetio većinu života.

Martin H.M. Schreiber fotografijom se počeo baviti 1962. godine kad se njegov otac vratio iz Japana s aparatom Yashica Lynx 1000, vrlo jednostavnim, ali u to vrijeme najboljim fotoaparatom na svijetu. Danas, više od 40 godina nakon tog događaja, Schreiber živi u Francuskoj. "Živim u Francuskoj jer mi ovdje živi sin, i zato što je to jedino mjesto na svijetu gdje si mogu priuštiti ogromnu kuću i tako ostvariti svoj san o ogromnom imanju koje ima svoj poseban kutak u kojem stvaram svoju umjetnost", nadodao je fotograf.

20.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Slika nakon Madonninog pada

New York Post je objavio sliku Madonne nakon što je pala s konja te zadobila lakše povrede i modrice. Tada joj je u pomoć priskočilo oko deset osoba, uključujući Jesus Luza i Steven Kleina. Nakon par minuta spasioci su je odveli u bolnicu Southampton Hospital. Više o ovome pročitajte post ispod.




Madonna tijekom jahanja




Pri izlasku iz bolnice, drži se Madge :)

19.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna pala s konja zbog paparazza!

Madonna je jučer u Hamptonsu uživala u jahanju sve do trenutka kad je na stazu istrčao paparazzo koji je preplašio njenog konja. Madonna je zbog pada zadobila lakše ozljede i modrice. Glasnogovornica Liz Rosenberg je potvrdila da je paparazzo iskočio doslovno iz grmlja, ne razmišljajući da može uplašiti konja. Madonna je tog dana bila u posjetu prijateljima u istočnom dijelu Long Islanda.

"Nesreća se dogodila kada se Madonnin konj uplašio paparazza koji je iskočio iz grmlja da bi fotografirao Madonnu. Madonnu čekaju analize i testiranja, te će nastaviti preglede kod doktora" - izjavila je Liz.

Odvedena je u bolnicu Southapton i istog dana puštena, potvrdila je Liz koja je nije htjela dodati ostale pojedinosti o njenom zdravlju. "Madonnina nesreća je uzrokovana zbog paparazza...prepali su njenog konja...stvarno ne poznaju granice!!!" - napisao je njen menadžer Guy Oseary na internetskom profilu Twitter.

Nadamo se da neće više biti ovakvih slučajeva. Madonnin prvi pad s konja se desio 2005. u Engleskoj, tada je slomila ruku, ključnu kost i tri rebra.

19.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonnin novac za izgradnju škole

Madonnina donacija za pomoć talijanskom gradu Pacentro će biti upotrijebljena za izgradnju škole u jednom od gradova koji su bili pogođeni užasnim potresom. Ovu informaciju je potvrdio gradonačelnik Fernando Caparso koji je dodao da je bio u konaktu s Madonninim menadžerom koji mu je predložio da sumu novca od 500,000 dolara upotrijebi za posebne projekte koji će trajati godinama.

Fernando Caparso je za talijanske medije izjavio kako još razmatraju za koji projekt će novac biti upotrijebljen. Smatra se da će donacija biti korištena za ponovnu izgradnju vrtića ili osnovne škole u selu Goriani Sicoli, a nedavno su srušeni zbog mnogih šteta uzrokovanim potresom.

19.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna i ekipa u kabala centru

Madonna je jučer viđena kako odlazi u njujorški kabala centar sa svojom djecom, ubrzo je došao Jesus Luz a zatim i fotograf Steven Klein. Madonna i njena dva sina, Steven Klein i Jesus su otišli zajedno s jednim autom, dok su Carlos Leon, Lourdes i njena prijateljica morali tražiti taksi po New Yorku dok su ih paparazzi pratili.





19.04.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Bruno se ispričao Madonni?

Britanski komičar Sacha Baron Cohen je u svom novom filmu 'Bruno' ismijao Madonninu i Angelininu želju za posvajanjem afričke siročadi. Bruno, gay novinar, u jednoj sceni uzima kutiju na aerodromu u kojoj se nalazi afričko siroče. Nakon toga gostuje u jednoj TV emisiji, Bruno govori: "Angelina je dobila jednog, Madonna je dobila jednog, sada je red na Brunu! Dao sam mu tradicionalno afričko ime O.J.!"

Britanski dnevni list The Mirror piše kako se Sacha Baron Cohen ispričao Madonni zbog te scene tako što joj je poslao buket cvijeća. Izvori govore kako kraljica popa takvo izbijanje šala nije očekivala od svog prijatelja komičara.

Pogledajte tu scenu: http://www.youtube.com/watch?v=biO05B8zYF8

18.04.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Nikki Haris objasnila razloge raskida suradnje s Madge

Nikki Haris, Madonnin nekadašnji prateći vokal na turnejama, je u intervjuu za Bay Windows objasnila razloge zbog kojih je napustila Madonnin tim nakon 15 godina zajedničke suradnje. Nikki Haris je 1987. prvi put zapjevala s Madonnom na njenoj turneji 'Who's That Girl', a posljednja turneja s njom je bila 'Drowned World' na kojoj je pokazala kako se radi posao prave back vokalistice.

Negirala je sve negativne natpise o navodnoj svađi s kraljicom popa: "Možda su postojale svađe ali ja nisam ulazila u to, mi smo sestre već godinama. Madonna je pravi dragulj, zahvalna sam joj na svemu."

"Organizirala je proslavu za doček moje bebe" - dodala je Haris. Nikki je rodila svoju kćerku 2003., godinu dana prije Madonnine turneje 'Re-Invention' na kojoj nije prisustvovala. "Ljudi mogu pričati sranja koliko žele, ali obje znamo da sam prije turneje 'Drowned World' slomila obje noge, ponovo učila kako prohodati, kako zaplesati i odradila sam svoj posao na turneji unatoč velikim povredama. Bilo je ok ali i bolno. 2003. sam imala 41 godinu i bila trudna. Naravno da je moj ego bio uključen u cjelokupnu situaciju - oh Madonna me više ne želi! Naučila me je mnogim stvarima i hvala joj na tome. Zbog Madonne provodim svaki dan sa svojom djecom, snimam glazbu koju volim. Još uvijek sam u bliskim odnosima s Madonninim timom. Ona zna da je volim i ona voli mene."


18.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Who's That Girl' na turneji S&S?

'Sidewalk Talk', trač rubrika na Madonna.com, je dodala glasinu da postoje izvori koji govore kako će Madonna na set listi dodati hit iz 1987. 'Who's That Girl' u potpuno novoj verziji. Za drugi izbor je odabrana balada 'The Look Of Love', ali izgleda da 'Who's That Girl' ima veće šanse.

17.04.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

'Madonna Style'

Posjetitelj ovog bloga je podijelio slike koje prikazuju isječke iz knjige o Madonni pod nazivom 'Madonna Style'. Knjigu 'Madonna Style' možete kupiti u Algoritmu u Zagrebu, na engleskom je jeziku te sadrži odlične fotografije od početka Madonnine karijere.

Fotke vaše Madonna kolekcije ili s koncerata šaljite na madonna_blog_hr@hotmail.com

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

16.04.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Sarah Jessica Parker obožava turneju Girlie Show

Britanska radio stanica Rail No.1 Mag je ovog puta intervjuirala mnoge poznate ličnosti o njihovim glazbenim ukusima i najdražim koncertima. Sarah Jessica Parker ne krije da je velika Madonnina obožavateljica: "Moj najdraži koncert ikada je Madonnin koncert 'Girlie Show' iz 1993., tada sam je gledala u New Yorku i bilo je fenomenalno! Odlazila sam na koncerte svake turneje koju je održala do sada, divim joj se!"

16.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna i Jesus zajedno na večeri

Madonna, Jesus i nekoliko prijatelja su sinoć večerali u restoranu Morandi u New Yorku. Madonna i Jesus su također viđeni kako tog istog dana odlaze u kabala centar.
Photobucket

16.04.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Steven Meisel za 'GHV3'?

Madonnina službena web stranica Madonna.com ima novu rubriku 'Sidewalk Talk' u kojoj će se objavljivati sve nepotvrđene ili potvrđene informacije o Madonninoj karijeri - mogućim novim singlovima, suradnjama, novim izdanjima, knjigama, filmovima... Te sve (ne)službene informacije će se objavljivati u tom dijelu web stranice, službeno su potvrđene sve dok se pojave u 'News' sekciji.

Sidewalk Talk: Moguće je da će Steven Meisel raditi na fotografijama i omotu za album 'GHV3'! Članovi fan kluba mogu pročitati cijeli članak o tome, objavit ću ga na blogu ako bude objavljen.

http://madonna.com/news/article.php?mode=list

16.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Gola Madonna izložena na pladnju umjetničke galerije

Index Hr: Dosad neizložene fotografije pop kraljice Madonne - koje ne bi bile ništa neobične ili slova vrijedne da na njima pjevačica koja je slavu, ruku na srce i stekla golotinjom, ne pozira gola, uskoro će biti postavljene u jednoj umjetničkoj galeriji u Brightonu.

Davne 1979. godine fotograf Martin H. M. Schreiber nazvao je jednu agenciju i ponudio im aktove mladog nepoznatog modela koji će kasnije postati ikona popa i najutjecajnija žena u showbiznisu, Madonna. Fotografije su tek danas, tridesetak godina kasnije, doživjele premijeru pred širom publikom, a uskoro će biti postavljene u jednoj britanskoj galeriji tijekom festivala koji se već tradicionalno održava u Brightonu, Brighton festivalu. I tako je svijet dobio priliku vidjeti kraljicu u sasvim novom, još neviđenom svjetlu, kao samozatajnog i putenog modela spremnog kročiti putevima slave.

Madonna je Schreiberu tada pozirala za honorar od samo trideset dolara, a nastale fotografije zorno prikazuju zapanjujuću sličnost između Madonne i njezine danas tinejdžerske kćeri Lourdes. Fotografije će početkom ljeta biti izložene u Impure Art Gallery u Brightonu, a na otvorenju se očekuje slavni fotograf, ali i nedodirljiva Madonna osobno.

Photobucket

"Madonna je nekoć bila model agencije s kojom sam surađivao i oni su mi je poslali. Snimanje je trajalo nekoliko sati, i za to vrijeme smo smo se stigli upoznati", rekao je. Martin, koji je kasnije postao poznati fotograf, svoje vještine razvio je tijekom šezdesetih godina prošlog stoljeća, služeći u američkoj vojsci te honorarno radeći za New York Times. Nakon što je vojsku napustio, Schreiber se posvetio formalnom obrazovanju i naposljetku pobijedio na natječaju koji je raspisao već tada vrlo ugledni i visokotiražni Life Magazine, koji je njegov talent odmah uočio. Nakon toga, Martin je počeo održavati tečajeve fotografije i na jednom se kao model pojavila ona - Madonna.

Otprilike u isto vrijeme kada je Madonna postala planetarno popularna ove fotografije su se pojavile u Playboyu i donijele slavu radišnom fotografu. Sada čekaju da budu izložene u jedinoj engleskoj galeriji koja na svojim zidovima isključivo izlaže komercijalnu golotinju, i koja se svojim radom brzo proslavila. U spomenutoj galeriji do sada je izlagalo više od stotinu renomiranih i cijenjenih umjetnika, kako rođenih Britanaca tako i inozemnih autora. Izložba "Madona - gola do kraja" otvara se 1. svibnja, a znatiželjnici će fotografije moći razgledati punih mjesec dana, sve do 31. svibnja.

15.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Flo Rida podržava Madonnino posvajanje

Američka hip hop zvijezda Flo Rida poziva afričke vlasti da pokažu malo milosti za njegovu prijateljicu Madonnu. Flo Rida u intervjuu za britanski dnevni list Mirror je izjavio kako daje punu podršku Madonni za posvajanje drugog djeteta. Flo Rida i Madonna su se upoznali u studiju za vrijeme snimanja njenog albuma 'Hard Candy'.

"Madonna je jedna jedina i jedina Material Girl, treba bi biti blagoslovljena tim djetetom jer je to ono što ona zaista želi. Ima moju podršku i apelovati ću da joj dozvole posvajanje. Treba biti strpljiva, podržavam njenu odluku. Ne postoji ništa veće od života. Madonna je odlična osoba i dobre stvari će joj se desiti."

15.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Potvrđena suradnja Madonne i Louis Vuitton?

Na Twitter profilu modnog brenda Karen Kooper je objavljena novost da je Madonna odabrana za lice zimske kolekcije Louis Vuitton, a za promotivne fotografije je zadužen Steven Meisel.

http://twitter.com/LiveFashionWeek/status/1518661983

15.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Gwyneth: "Madonna je sjajna žena!"

Gwyneth Paltrow u intervjuu za časopis New! se dotakla neizbježne teme o prijateljstvu s Madonnom. "Ona je sjajna žena. Mudra je i radi na sebi mnogo teže od bilo koje osobe koju poznajem. Mislim da smo obje perfekcionisti."

15.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna o radu s Meiselom

Za novo izdanje časopisa Vogue, Jonathan Van Meter je napisao članak o poznatom fotografu, čarobnjaku Steven Meiselu i njegovom dugogodišnjem radu. U jednom dijelu članka, Madonna je dala svoje mišljenje o radu Stevena Meisela te se složila da postoji određena tajnovitost o Meiselu. Priznala je da nakon toliko godina poznanstva ima osjećaj kao da ga ne poznaje dovoljno dobro: "Rekla sam mu da ga volim, postaneš uvučen u njegovu auru." Madonna i Steven Meisel surađuju zajedno čak 26 godina.

Naučila je mnogo toga od njihovih prvih suradnji, kao što je za omot albuma 'Like A Virgin': "Prije nego što sam radila sa Stevenom, na snimanje photoshoota sam dolazila u odjeći koju sam nosila, stajala ispred svjetala i tako su me fotografirali. Sa Stevenom, u jednom trenutku bi se našla u rukama tima ljudi, počeli bi me svlačiti. Netko bi me zgrabio za kosu, netko za lice, dok bi me drugi oblačili, činili su se kao da govore jezik koji ne razumijem, jezik Steven Meisela."

"Steven je imao viziju, i dobro je uradio posao. Jako mi se svidjela briga za ono što radi, način na koji je pristupio poslu, jako ozbiljno, a istovremeno sa dozom ironije. Učinio je da se osjećam kao dio nečeg važnog. Sa svakom fotografijom je postupao kao da je kratki film i insistirao da svaki put stvorimo određeni karakter, a onda je ismijavao arhetip koji smo napravili. On je prva osoba koja me je uvela u reinvention ideju" - za Madonnu rad sa Stevenom je kao da si pušten u dugo čuvanu tajnu.

15.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna kupuje kuću od 40 milijuna dolara?

Madonna namjerava kupiti lukzusnu kuću u gregorijanskom stilu koja vrijedi oko 40 milijuna dolara, piše The Post. Cijena kuće od 12,000 kvadrata na istočnom dijelu New Yorka je snižena za 5 milijuna dolara za kraljicu popa. U tom kvartu niti jedna druga kuća nije prodana za toliko novca.

Madonnin novi dom sadrži 26 soba od kojih je 13 spavaćih, 14 kupatila, dvije garaže, 9 kamina, dizalo, vrt od 3,000 kvadrata.

14.04.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Madonna i Louis Vuitton ponovo?

Stylerumor je objavio informaciju kako će Madonna ponovo surađivati s modnom kućom Louis Vuitton. Radi se o novoj zimskoj kolekciji, a snimanje promotivnih fotografija bi započelo za dva tjedna.

stylerumor.com/2009/03/16/louis-vuitton-fall-winter-2009-collection/

14.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Predivna slika Madonne i Mercy

- Na internetu je izašla slika djevojčice Mercy u Madonninom naručju
Photobucket

13.04.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Bivša dadilja o odnosu s Madonnom

Angela Jacobsen, bivša dadilja Madonninog sina Davida, je dala danas intervju za australske medije u kojima je opovrgnula tračeve da ju je Madonna otpustila na grub načn. Zbog nepoznavanja francuskog jezika Australka je napustila Madonnin dom, jer je taj jezik potreban malom Davidu u predškolskoj nastavi. Pohvalila je Madonnu kao majku i inspirativnu osobu: "Jako je draga osoba, unatoč što naporno i često radi, provodi mnogo vremena sa svojom djecom." Potvrdila je da je Madonna stroga mama te da ima pravila za djecu koja ne smiju jesti proizvode McDonald'sa, gledati TV i čitati novine.

Bivša dadilja se razočarala što je odbijeno Madonnino posvajanje djevojčice Mercy: "Žalosno je, to bi bila odlična šansa za djevojčicu. Bolji bi život imala u Madonninoj toploj obitelji. Bilo bi jako lijepo kada bi David imao sestru iz Malawija." Dadilja je dodala kako vjeruje da Madonna neće odustati od drugog posvajanja, te je navela kako ju Madonna naučila o mnogim stvarima: "Jako je odlučna osoba, naučila me je što sve mogu uraditi i koliko postići. Jako sam joj zahvalna za to iskustvo."

Jedna od njenih uspomena iz obitelji Ciccone je ta kada je naučila Davida da pjeva navijačku pjesmu australskog nogometnog tima Hawthorn Hawks, poklonila mu je i nogometni dres s natpisom 'Aussie Rules'. "Mislim da to Madonni nije ništa značilo. Očito australska nogometna liga nije popularna u Americi i Engleskoj."

Glavni razlog što je Angela napustila Madonnin dom jeste što ne poznaje francuski jezik, a jako je potreban Davidu za predškolsku nastavu na francuskom jeziku. Priznala je kako joj je teško bilo naučiti francuski, te da je David brže učio od nje. "David će ići u redovnu francusku školu. Naučila sam jako malo francuskog, bukvalno sam učila s Davidom, ali on je u tome napredovao bolje od mene. Neću mu biti u stanju pomoći oko zadaće niti o drugim aktivnostima s francuskim jezikom."

Iznenadila se kada je vidjela što mediji pišu o njoj i Madonni, priče o davanju otkaza je čula kada je ljetovala na Thailandu. "Počela sam dobivati poruke od prijatelja kako je moje ime po svim medijima, nisam znala zbog čega. Kada sam pronašla što piše na internetu bila sam šokirana jer nikome nisam govorila o tome. Potpisala sam ugovor s Madonnom od 18 mjeseci da se brinem za Davida. Kada je ugovor istekao ostala sam još tri mjeseca bez ikakvog dokumenta ili ugovora. Nije nam bio potreban jer smo vjerovale jedna drugoj. Znala sam da ću na odmor otići u Thailand i znala sam da ću napustiti Madonnin dom ove godine" - izjavila je na kraju intervjua.

Video: http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=39068

13.04.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

London pics

- Madonna je s Lolom viđena na londonskom aerodromu Heathrow

Photobucket

13.04.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Madonna komentira propali proces posvajanja

Malawijski časopis Nation je objavio kratki intervju s Madonnom u kojem je komentirala svoje neuspjelo posvajanje djevojčice Mercy.

"Želim joj pružiti dom, obitelj punu ljubavi i najbolje obrazovanje i zdravstvenu srkb koja je moguća. Nadam se da će ona, kao i David, jednog dana se vratiti u Malawi i pomoći ljudima u toj zemlji. Iako su mi savjetovali da ne razgovaram o svojoj želji o posvojenju, htjela bih reći koliko cijenim svu podršku koju su mi dali tamošnji narod i moji prijatelji širom svijeta" - izjavila je Madonna.

12.04.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Mišo Kovač traženiji od Madonne

Nakon što je Madonna otkazala dva koncerta, U2 slavi dva rasprodana koncerta u Zagrebu gdje je Madonna trebala održati koncert umjesto Ljubljane. Oba koncerta su pod istom organizacijskom palicom - Lupa Promotion, ali je velika razlika u potražnji ulaznica i opće zainteresiranosti publike za ova dva spektakla. Da li prijeti otkazivanje koncerta u Ljubljani zbog prodanih tek 20,000 ulaznica do sada?

Lupa Promotion treba povećati promociju koncerta, jer golden circle koji inače ode u minuti, za Ljubljanu to nije slučaj. Moguće da je razlog slaboj prodaji ulaznica to što nastupa u mnogim susjednim zemljama, poput Italije, Mađarske, Srbije i dr. ili su se fanovi zasitili Madonninog showa od Budve. Slaba prodaja vlada i u Rumunjskoj, Srbiji i drugim zemljama.

Na Eventim.hr-u su najtraženije ulaznice za koncert Tony Cetisnkog i Miše Kovača, dok je Madonna na 5. mjestu.

Eventim.Hr Top 10
TONY CETINSKI
MATE MIŠO KOVAČ
EROS RAMAZZOTTI
THE KILLERS
MADONNA
AC/DC
PAPAYA DAY & NIGHT 2009


Eventim.Si Top 10
U2 - ZAGREB (VLAK+VSTO...
U2 - ZAGREB (AVTOBUS+V...
THE KILLERS
MADONNA
LENNY KRAVITZ
SIMPLY RED
NOVI FOSILI
BIG FOOT MAMA Z GOSTI
WFC - WORLD FREEFIGHT ...
ŠKOFJELOŠKI PASIJON

12.04.2009. · Ostavi komentar (11) · Isprintaj · #

Gwyneth o Madonni

Američka glumica Gwyneth Paltrow je za britanski časopis Look dala intervju u kojem je pored ostalog pričala o svojoj najboljoj prijateljici Madonni.

- Zajedno vježbate s istinom trenericom, Madonna ima dosta izražene mišiće! Da li ti to daje poticaj da još više i bolje vježbaš?
Gwyneth: Naravno, jako je posvećena tome i to joj jako dobro pristaje. Ide joj jako dobro, na neki način poželite da izgledate kao ona.Ona je uporna u držanju plana, u njenom vježbanju nema odustajanja niti završavanja treninga prije vremena. Doduše, uvijek me natjera da vježbam dodatnih pola sata!

- Jako ste različite a tako ste bliske prijateljice.
Gwyneth: Znam na što mislite, ona ima energiju i snagu koju ja nikada neću imati. Ipak, postoji njena druga nježnija i mirnija strana s kojom se mogu više zbližiti. U privatnom životu smo dosta sličnije nego što mislite, ali u svijetu showbizza se jako razlikujemo.


Sretan vam Uskrs!

12.04.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Mel B o Madonninom neuspjelom posvajanju Mercy

Članica nekadašnje popularne grupe Spice Girls, Melanie Brown je komentirala za britanske medije Madonnino posvajanje djevojčice Mercy. "Lako je medijima da pljuju po popularnim ličnostima koji su odlučili da posvoje, ali Madonna radi jako dobru stvar. Ne samo da pruža nadu svim siročadima u Africi, već također daje toj djevojčici šansu za bolji život."

11.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

London pics

- Uživanje u vožnji s helikopterom na londonskoj zračnoj luci Battersea, 9.4.
Photobucket

- 8.4., London
Photobucket

11.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna donirala 500.000 dolara za žrtve potresa

Javno Hr: Nakon što je u ponedjeljak snažan potres pogodio talijansku regiju Abruzzo, gradonačelnik Pacentra apelirao je da se pomogne dvjema unukama bivših stanara spomenutog grada. Sljedećeg jutra unuke su dobile pomoć kakvu nisu mogle ni sanjati, saznajemo na people.com.

Pacentro u Italiji 1987. godine Madonnu je proglasio svojom počasnom građankom. Madonna, čiji su djed i baka živjeli u Pacentru do 1919. godine, donirala je novac za žrtve potresa koji je iznosio 6,3 stupnja po Richterovoj ljestvici i ubio više od 200 ljudi. Iako Madonnin glasnogovornik nije želio otkriti točan iznos novčane pomoći, nagađa se da je riječ o pola milijuna dolara. - Sretna sam što mogu pružiti pomoć unesrećenim ljudima iz grada gdje su živjeli moji preci - rekla je Madonna koja suosjeća sa svima koji su u potresu izgubili svoje voljene ili svoj dom.

08.04.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

London pics

Madonna je jučer viđena kako izlazi iz londonskog restorana Assaggi u društvu bliske prijateljice Stelle McCartney.

Photobucket

08.04.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Natječaj za modne asistente na Madonninom koncertu u Ljubljani

LUPA PROMOTION: Prijave za natječaj za modne asistente na Madonninom koncertu u Ljubljani mogu se poslati do 30. travnja 2009. godine na mail info@madonna-ljubljana.com. Frizere, stiliste i vizažiste koji će na dan konceta asistirati Madonninom timu, izabrat će stručni žiri sastavljen od predstavnika regionalnog organizatora Lupa promocije, te stručnog suradnika Steva Pavloviča iz frizerskog salona Stevo. Madonnina karavana, koja će se zaustaviti i u Ljubljani 20. kolovoza, trebat će i pomoć lokalnih stručnjaka koji će se skrbiti za izgled plesača, pratećeg benda, kao i kraljice Madonne. Prijave se primaju do 30. travnja, a odluka o tome tko će imati privilegiju surađivati s Madonninim timom, znat će se u svibnju. Izabrani kandidati dobit će neponovljivu priliku iskusiti dinamičnost i profesionalnost rada stručne stilističke ekipe koja se brine za modni identitet Madonninih plesača i suradnika.

Zainteresirani frizeri, stilisti i vizažisti trebaju poslati svoje prijave na engleskom jeziku na mail adresu info@madonna-ljubljana.com. Svaka prijava mora sadržavati i odgovore na sljedeća pitanja:

1. Područje na kojem kandidat djeluje (frizer, vizažist, stlist....)
2. Kratki opis iskustva kandidata u navedenom području
3. Zašto mislite da biste baš Vi trebali biti izabrani za asistenata na Madonninom koncertu?
4. Kontakti kandidata.

Na natječaj se mogu prijaviti pojedinci kao i timovi stručnjaka, a organizator preporuča da kandidati slobodno prilože uz prijavu i slike kao i ostale vizualne materijale o svom radu. Lupa promotion obvezuje se, u suradnji sa Stevom Pavlovičem, poznatim frizerom i osnivačem frizerskog salona i akademije Stevo Hair Academy, razmotriti sve prijave pristigle do 30.travnja na navedeni mail.

Izabrani kandidati će pismeno biti obaviješteni o odluci žirija, a imena pobjednika će u svibnju biti objavljena i na stranici www.madonna-ljubljan.com. Više informacija o Stevu Pavloviču pogledajte na www.stevo.si.


Ulaznice

Ulaznice za ovaj veliki spektakl mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima kao što su Petrol, Big Bang, Kompas, E-studentski servisi, Alpetour, Hiša vstopnic u Cityparku, EuroParku u Hali Tivoli ili na www.eventim.si. Osim toga, ulaznicu za Madonnin koncert u Ljubljani bit će moguće kupiti na internet stranicama; u Hrvatskoj na www.eventim.hr, u Austriji na www.oeticket.com, u Mađarskoj na www.eventim.hu i u Italiji www.ticketone.it.

Cijene ulaznica:
GOLDEN CIRCLE: 110,00 EUR
I. kategorija : 90,00 EUR
II. kategorija : 75,00 EUR
III. kategorija: 60,00 EUR
Sticky Experience: 360,00 EUR
VIP Sweet Experience: 550,00 EUR
VIP TRIBINA: 300,00 EUR

VIP Sweet Experience - 550,00 EUR
• ulaznica za VIP TRIBINU
• VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party prije i poslije koncerta
• koktel dobrodošlice
• catering
• otvoreni bar tijekom večeri
• DJ
• VIP Hard Candy poklon
• osoblje na usluzi

Sticky Experience - 360,00 EUR
• ulaznica za Golden Circle
• posebni ulaz na koncert
• VIP laminirana akreditacija za Sticky & Sweet party prije i poslije koncerta
• catering
• otvoreni bar tijekom večeri
• VIP Hard Candy poklon

Sve informacije o ulaznicama, VIP paketima i prodajnim mjestima bit će dostupne na www.eventim.si, www.madonna-ljubljana.com i www.madonna.com.

08.04.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Girls just wanna have fun

Nakon putovanja po zemlji Malawi, Madonna se vratila u London gdje provodi vrijeme s djecom i prijateljima. Sinoć je viđena kako ulazi u londonski restoran Cecconi sa svojom bliskom prijateljicom Stellom McCartney.



07.04.2009. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

U London bez Mercy

Madonna je sinoć doputovala u London sa svoje troje djece. Na aerodromu Luton ih je dočekao Madonnin bivši suprug Guy Ritchie, koji je otišao s Davidom i Roccom svojoj kući.





06.04.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Parodija posvajanja Madonne i Angeline Jolie

Američki zabavni TV show Saturday Night Live je napravio parodiju s Madonninim posvajanjem.

Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=05xHkZlnYi0

Photobucket

05.04.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Bye bye Malawi

Prometni službenici su danas potvrdili da je Madonna napustila Malawi nakon što je završila planiranje humanitarnih projekata u toj zemlji. Prema njihovim riječima, otputovala je privatnim avionom ovog jutra za London. U London se vraća bez djevojčice Mercy, ali njeni odvjetnici su potvrdili da će zbog sudske odluke podići žalbu.



05.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

TV reportaže o Madonninom neuspjelom posvajanju

Na ovim linkovima možete pogledati isječke iz američkih TV emisija u kojima su prikazali Madonnino putovanje po Malawiji, a najviše se odnosi na posvajanje djevojčice Mercy.

CNN's American Morning: http://www.youtube.com/watch?v=NUhpPGz05RY

The Insider: http://www.youtube.com/watch?v=UUlWoaz16bo

The Today Show : http://www.youtube.com/watch?v=KGscpeUWC_g

CNN The Situation Room: http://www.youtube.com/watch?v=cl4vEIi0SAA

CNN's Showbiz Tonight: http://www.youtube.com/watch?v=cmRoAhrHLGA

05.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna će podići žalbu protiv sudske odluke?

Izgleda da Madonna ne odustaje lako... Madonnini odvjetnici su izjavili za medije kako će se Madonna žaliti na iznenadnu sudsku odluku da ne može posvojiti dijete iz Malawija. Prema tamošnjem sudu Madonna nije ispunila obvezu boravka u zemlju između 18 i 24 mjeseca što je preduvjet koji mora ispuniti da bi posvojila dijete. Madonnin odvjetnik Alan Chinula je jučer potvrdio kako su dokumenti za žalbu već pripremljeni u Vrhovnom sudu Supreme Court of Appeal, izvještava Associated Press.

04.04.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Malawijsko putovanje se nastavlja

- Madonna je u petak posjetila selo Salaza

Photobucket

Photobucket


Madonna bez šminke je pokazala da još uvijek ima mladoliko lice
Photobucket

04.04.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Guy Ritchie: Madonna je sjajna majka!

Madonnin bivši suprug Guy Ritchie je izjavio kako mu je jako žao što nije uspjelo Madonnino posvajanje djevojčice Mercy te Madonnu naziva odličnom mamom.

"Madonna je fantastična i brižna majka koja se jako brine za svoju djecu kao i za ostalu kojima je potrebna podrška i pomoć. U potpunosti podržavam Madonnu u njenoj odluci za posvajanje, jako mi je žao što je njen zahtjev odbijen. Motivirana je da dijeli mogućnosti i prednosti koje joj je život dao. Ovog puta to nije uspjelo, sigurno će biti drugih mogućnosti i želim joj sreću u tome. Ona je sjajna majka."

03.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Službeno - otkazana dva koncerta!

Madonnina službena web stranica je potvrdila da su dva koncerta turneje 'Sticky & Sweet' otkazana. Zbog dodanog koncerta u Parizu 9. srpnja, otkazan je koncert u Manchesteru 8. srpnja. Po njihovim riječima izgleda da Madonna ne može fizički podnijeti da održi tri koncerta zaredom - 7. i 8. sprnaj Manchester, 9. Pariz ili je samo razlog slaba prodaja koncerata. Za otkazani koncert u Manchesteru, fanovi će dobiti natrag svoj novac.

Fanovi iz Njemačke će imati priliku vidjeti Madonnu samo u Munichu 18. kolovoza, a koncert u Hamburgu je otkazan.

Nadajmo se da neće otkazati koncert u Ljubljani...kupujte ulaznice motherfuckers :)

Kupite svoju ulaznicu za Ljubljanu:
- Eventim.hr/Madonna
- www.eventim.hr/ostala_prodajna_mjesta
- Eventim.si
- tickets.madonna.com
- www.urban-travel.com
- www.newsound.hr/rock-08-09.htm
- http://www.newsound.hr/rock-07-09.htm

Ulaznice za Srbiju: http://gigstix.com/

Ulaznice za ostale koncerte: tickets.madonna.com

Slike plakata koncerta 'Sticky & Sweet' u vašem gradu pošaljite na miranm0001@yahoo.com

03.04.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Sramota! Sud odbio Madonnino posvajanje!

Iako ne postoji tamošnji zakon o posvajanju, Malawijski sud je donio odluku tj. odbio je Madonnin zahtjev da posvoji djevojčicu Mercy, da je spasi od gladi i bolesti koje će je pratili kroz čitav život... Hrvatski Madonna blog i ostali fanovi se suosjećaju s Madonnom i njenom obitelji. Nije fer prema dijetetu koje zaslužuje bolji život od onoga što joj pruža sirotište.

Madonnin zahtjev je odbijen jer nije ispunila obvezu boravka u zemlju između 18 i 24 mjeseca što je preduvjet koji mora ispuniti svaka osoba koja namjerava posvojiti dijete iz afričke zemlje Malawi. Pitamo se, gdje je taj novopečeni "zakon" bio za vrijeme kada je posvojila Davida? Pogođena odlukom, Madonna nije prisustvovala saslušenju odluke na sudu, u njeno ime se pojavio odvjetnik.

Madonna je svojim riječima obećala da će biti uvijek dio života i obitelji djevojčice Mercy, te pomoći joj u poteškoćama i emocionalnim traumama njenog života kao siroče. "U stanju sam i spremna sam pružiti potpunu sigurnost za Chifundu James i učiniti je stalnim članom moje obitelji. Odbiti šansu da Chifunda James bude posvojena znači da će ostati izložena opasnostima i emocionalnim traumama koje su neizbježne u životu siročadi." - izjavila je Madonna za medije.

Za posvajanje joj nije pomogla ni podrška predsjednika te države, niti što je svojom humanitarnom udrugom Raising Malawi spasila tisuće i tisuće siročadi.

Photobucket

03.04.2009. · Ostavi komentar (15) · Isprintaj · #

Otkazana dva koncerta?

Madonnina službena web stranica je objavila novu listu nastupa 'Sticky & Sweet' s datumima održavanja koncerata. Kao što se može primjetiti, na spisku nedostaju čak dva koncerta - u Machesteru i Hamburgu. Razlog otkazivanja ta dva koncerta još nije poznat.

04-July London, United Kingdom, The 02 London
05-July London, United Kingdom, The 02 London
07-July Manchester, UK, MEN Arena
09-July Paris, France, Bercy
11-July Werchter, Belgium, Festivalpark
14-July Milan, Italy, San Siro
16-July Udine, Italy, Udine Stadio Friuli
19-July Marseille, France, Stade Velodrome
21-July Barcelona, Spain, Olympic Stadium
23-July Madrid, Spain, Estadio Vicente Calderon
25-July Zaragoza, Spain, Recinto De La Feria De Zaragoza
29-July Oslo, Norway, Vallehovin
30-July Oslo, Norway, Vallehovin
02-Aug St. Petersburg, Russia, Palace Square
04-Aug Tallinn, Estonia, Tallinn Song Festival Ground
06-Aug Helsinki, Finland, West Harbour
08-Aug Gothenburg, Sweden, Ullevi
09-Aug Gothenburg, Sweden, Ullevi
11-Aug Copenhagen, Denmark, Parken
13-Aug Prague, Czech Republic, Chodov Natural Amphitheatre
15-Aug Warsaw, Poland, Bemowo Airport
18-Aug Munich, Germany, Olympic Stadium
20-Aug Ljubljana, Slovenia, Hippodrome
22-Aug Budapest, Hungary, Kincsem Park
24-Aug Belgrade, Serbia, USCE Park
26-Aug Bucharest, Romania, Park Izvor
29-Aug Sofia, Bulgaria, Vasil Levski Stadium

03.04.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

'I Am Because We Are' kao knjiga

Nakon filma 'I Am Because We Are', u prodaji je izašla istoimena knjiga s kolekcijom predivnih fotografija iz Malawija koje je snimila Kristen Ashburn. Kroz fotografije je prikazan život i priče sedmero nezaboravne malawijske djece koji su dio filma 'I Am Because We Are'.

www.iambecausewearebook.com


Jučer je održana izložba tih fotografija u New Yorku u prostoru izdavačke kuće powerHouse koja će izdati knjigu 'I Am Because We Are'. Madonna kao naratorica i producentica filma se nije pojavila na izložbi zbog humanitarnog rada u Malawiji. Također je otvorena online aukcija za pomoć izgradnji škole za djevojčice 'Raising Malawi Academy For Girls'. Na aukciji se može osvojiti privatno prikazivanje filma 'I Am Because We Are' u društvu režisera filma, te VIP ulaznice za Madonnin koncert u Belgiji. Sav prihod od tih stvari je namijenjen za Raising Malawi.

Photobucket

03.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna zatvara turneju u Izraelu?

Postoje glasine kako će Madonna nastupiti u Izraelu u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet'. Koncert bi se trebao održati u rujnu u Tel Avivu. Također izraelski mediji pišu kako je Madonna već rezevirala dva kata u skupocijenom hotelu, te da koncertna organizacija već pronalazi sponzore. Nastup bi se trebao održati 3. rujna, te nakon završetka koncerta Madonna bi ostala u Tel Avivu nekoliko dana s djecom i prijateljima. Priča se da će uskoro biti potvrđeni i koncerti u Grčkoj i Turskoj.

02.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Malavijska vlada podupire Madonnino posvojenje

Javno Hr: Malavijska vlada podupire pokušaje američke pop dive Madonne da posvoji djevojčicu iz te zemlje na jugu Afrike, priopćilo je u četvrtak malavijsko ministarstvo informiranja.

Madona je prema nama jako dobra. Potpomaže više od 25.000 siročadi u zemlji i dokazala je da se može brinuti za Davida", rekla je Kaliati malavijska ministrica. Malavijski visoki sud najvjerojatnije će u petak odlučiti hoće li će Madonni biti omogućeno posvajanje četverogodišnje djevojčice Mercy James. Vlada se našla na udaru kritika nakon što je Madonna 2006. posvojila 13-mjesečnog malavijskog dječačića Davida Banda te se i sada očekuju teške riječi skupina za ljudska prava. Vladu se optužuje da zaobilazi zakone kako bi Madonna imala povlašten tretman.

Malavijska ministrica informiranja Patricia Kaliati tvrdi da je Madonna uzorna majka i da pomaže Malaviji. - Madona je prema nama jako dobra. Potpomaže više od 25.000 siročadi u zemlji i dokazala je da se može brinuti za Davida - rekla je Kaliati.

02.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Pogledajte cijeli video 'Die Another Day - Sticky & Sweet'

Od sada možete pogledati cijeli video 'Die Another Day' koji je korišten za istoimeni nastup na turneji 'Sticky & Sweet'.

Video: http://www.videolog.tv/video?424395


01.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

David posjetio svoj stari dom

- Madonna je jučer s djecom posjetila kuću u kojoj je David rođen
Photobucket

Photobucket

01.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Potvrđen treći show u Španjolskoj!

Madonnina službena web stranica je potvrdila Madonnin treći koncert u Španjolskoj! Madonna će u španjolskom gradu Zaragoza nastupiti 25. srpnja. Generalna prodaja počinje 3. travnja u 10:00 h po lokalnom vremenu, dok članovi fan kluba mogu naručiti svoje ulaznice od danas 1. travnja od 17:00 h po lokalnom vremenu.

01.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Prva slika Madonne s Mercy?

Britanski mediji pišu kako je na jednoj fotografiji uslikama djevojčica Mercy s Madonninom kćerkom Lourdes.

Photobucket

01.04.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #