Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Sramota! Sud odbio Madonnino posvajanje!

Iako ne postoji tamošnji zakon o posvajanju, Malawijski sud je donio odluku tj. odbio je Madonnin zahtjev da posvoji djevojčicu Mercy, da je spasi od gladi i bolesti koje će je pratili kroz čitav život... Hrvatski Madonna blog i ostali fanovi se suosjećaju s Madonnom i njenom obitelji. Nije fer prema dijetetu koje zaslužuje bolji život od onoga što joj pruža sirotište.

Madonnin zahtjev je odbijen jer nije ispunila obvezu boravka u zemlju između 18 i 24 mjeseca što je preduvjet koji mora ispuniti svaka osoba koja namjerava posvojiti dijete iz afričke zemlje Malawi. Pitamo se, gdje je taj novopečeni "zakon" bio za vrijeme kada je posvojila Davida? Pogođena odlukom, Madonna nije prisustvovala saslušenju odluke na sudu, u njeno ime se pojavio odvjetnik.

Madonna je svojim riječima obećala da će biti uvijek dio života i obitelji djevojčice Mercy, te pomoći joj u poteškoćama i emocionalnim traumama njenog života kao siroče. "U stanju sam i spremna sam pružiti potpunu sigurnost za Chifundu James i učiniti je stalnim članom moje obitelji. Odbiti šansu da Chifunda James bude posvojena znači da će ostati izložena opasnostima i emocionalnim traumama koje su neizbježne u životu siročadi." - izjavila je Madonna za medije.

Za posvajanje joj nije pomogla ni podrška predsjednika te države, niti što je svojom humanitarnom udrugom Raising Malawi spasila tisuće i tisuće siročadi.

Photobucket


Post je objavljen 03.04.2009. u 14:28 sati.