Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna pala s konja zbog paparazza!

Madonna je jučer u Hamptonsu uživala u jahanju sve do trenutka kad je na stazu istrčao paparazzo koji je preplašio njenog konja. Madonna je zbog pada zadobila lakše ozljede i modrice. Glasnogovornica Liz Rosenberg je potvrdila da je paparazzo iskočio doslovno iz grmlja, ne razmišljajući da može uplašiti konja. Madonna je tog dana bila u posjetu prijateljima u istočnom dijelu Long Islanda.

"Nesreća se dogodila kada se Madonnin konj uplašio paparazza koji je iskočio iz grmlja da bi fotografirao Madonnu. Madonnu čekaju analize i testiranja, te će nastaviti preglede kod doktora" - izjavila je Liz.

Odvedena je u bolnicu Southapton i istog dana puštena, potvrdila je Liz koja je nije htjela dodati ostale pojedinosti o njenom zdravlju. "Madonnina nesreća je uzrokovana zbog paparazza...prepali su njenog konja...stvarno ne poznaju granice!!!" - napisao je njen menadžer Guy Oseary na internetskom profilu Twitter.

Nadamo se da neće više biti ovakvih slučajeva. Madonnin prvi pad s konja se desio 2005. u Engleskoj, tada je slomila ruku, ključnu kost i tri rebra.


Post je objavljen 19.04.2009. u 13:44 sati.