Proces posvajanja Mercy počeo već od prošle godine

Kao što znate, Madonna će po četvrti put postati majka! Sud će konačnu odluku o njenom posvajanju donijeti do petka ovog tjedna.

Od sada možete pročitati cijelu izjavu glasnogovornice Liz Rosenberg: "Proces posvajanja djevojčice Mercy je počeo prije više od godinu dana kada ju je Madonna upoznala tijekom posjete afričke zemlje Malawi. Osjetila je povezanost s tim djetetom. Madonnina želja da usvoji dijete je u potpunosti iskrena. Ne izbjegava zakonske propise, želi osigurani najbolje obrazovanje, zdravstvenu brigu za dijete koje je siročad od svog rođenja. Ima golemu podršku od ljudi iz te zemlje, uključujući i predsjednika Bingu Wa Mutharika."

U prošlom postu možete pogledati predivne slike Madonne, Davida i njegovog biološkog oca.

31.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Davidov susret s biološkim ocem

Madonna je potvrdila posvajanje drugog dijeteta preko glasnogovornice Liz Rosenberg. Svojim riječima je potvrdila da proces posvajanja drugog dijeteta ide po standardnoj proceduri, a ne da koristi slavu kako bi ubrzala cjelokupni proces.

Osvanule su slike Madonninog sina Davida u društvu s biološkim ocem Yohane Bandom, njih troje su proveli jedno vrijeme zajedno a uslikala ih je Madonnina glasnogovornica. "Madonni je jako stalo da David upozna zemlju u kojoj je rođen" - izjavila je Liz Rosenberg. Kako navodi The Associated Press, Madonna u izjavi za medije je potvrdila da namjerava posvojiti djevojčicu.



31.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

20,000 ulaznica rasprodano za Ljubljanu

Kako pišu slovenski mediji, razlog slaboj prodaji ulaznica za Ljubljanu je koncert u talijanskom gradu Udine koji je blizu slovenske granice. Nakon što je koncert u Udineu potvrđen, fanovi iz susjednih zemalja su više bili zainteresirani za talijanski grad, postao je veći interes nego za koncert na ljubljanskom hipodromu. Postojale su glasine kako će ulaznice za koncert u Ljubljani biti premještene za talijanski gradić. "Koncert u Ljubljani ne može biti spojen s koncertom u Udineu, jer je već plaćeno nekoliko 100,000 eura za koncert na hipodromu," - izjavila je Špela Gombač iz koncertne organizacije Lupe Promotion.

Za Madonnin koncert u Ljubljani do sada je rasprodano preko 20,000 ulaznica. Najviše su tražene ulaznice Golden Circle te prva kategorija travnjaka. Čak od 10,000 do 12,000 je otišlo u ruke fanova iz Hrvatske i Austrije. "Promocija koncerta u Hrvatskoj i Austriji još u potpunosti nije započela, namjeravamo poboljšati cjelokupni plan promocije" - izjavila je Špela Gombač za slovenske dnevne novine Zurnal24.

31.03.2009. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

'Malawi Love' iz Madonnine nove modne linije?

Već odavno postoje glasine kako će Madonna kreirati novu modnu kolekciju u suradnji s francuskim modnim dizajnerom Christianom Audigierom. Na Madonninoj majici koju je nosila jučer u Malawiji možete primjetiti natpis kreatora, te Madonnin potpis. Sigurno je ta majica jedna od ostalih kreacija iz njene kolekcije.

Photobucket

31.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Guy Ritchie: Uživam kao single muškarac

Kako piše britanski časopis The Mirror, Guy Ritchie je nedavno prisustovao after-partyu dodjele Empire Awards. Novinar časopisa The Mirror ga je uspio upitati kako se osjeća nakon razvoda s Madonnom, a on je po prvi dao izjavu na tu temu: "Ponovo sam single muškarac i ne bih želio nikako drukčije. Uživam u svakom trenutku, to mi je nedostajalo."

31.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna s djecom posjetila školu

- Madonna je jučer posjetila s djecom jednu školu koju je sagradila 50 km dalje od glavnom grada Lilongwe, 30. ožujak

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

31.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna posjetila sud radi posvajanja djeteta

Photobucket

Madonna je danas posjetila sud u malawijskoj prijestolnici Lilongwe zbog procesa posvajanja drugog dijeteta. Thomson Ligowe iz malawijskog suda je odluku o njenom posvajanju odgodio do petka. Madonna se na sudu zadržala oko jedan sat, bilo je zatvoreno za javnost, a nakon završetka Madonna nije htjela dati izjavu novinarima. Mediji pišu kako je u zapisniku suda u rubrici posvajanja uneseno jedno ime djevojčice Chifundo James.

Madonna je u nedjelju doputovala s djecom u afričku zemlju Malawi kako bi nastavila humanitarni rad u sirotištima okolnih sela.

Video: http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7971975.stm

Photobucket

30.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna stigla u Malawiji

Madonna je danas doputovala u afričku zemlju Malawi sa svojom djecom i redateljem Nathan Rissmanom te s ostalim prijateljima. Posjetila je selo Chinkhota, gdje su je dočekali mještani a i mediji. Medijima je odbila dati izjavu o mogućem posvajanju djeteta, ali je rekla kako joj je jako drago što se vratila u zemlju gdje radi na humanitarnim projektima i u kojoj je rođen njezin sin David.

Madonna će u Malawiji provesti nekoliko dana kako bi planirala nove izgradnje škola u ovoj zemlji. Također je posjetila selo Magwelo u društvu svoje dvanaestogodišnje kćerke Lourdes. Predstavnici vlade te afričke zemlje su nedavno potvrdili Madonnino posvajanje drugog dijeteta.

Video: news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7970626.stm





Photobucket

Photobucket

29.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Kabala pics

- Madonna s djecom pri ulasku u njujorški kabala centar, 28.3.

Photobucket

29.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'I Am Because We Are' na Youtubeu!

Cijeli dokumentarac 'I Am Because We Are' od sada možete pogledati i na You Tubeu! Madonna u filmu ima ulogu naratorice i producentice, dok je redatelj Nathan Rissman. 'I Am Because We Are' prikazuje život siročadi iz Malawija i njihovo suočavanje s mnogim bolestima i poteškoćama u životu.

http://www.youtube.com/iambecauseweare

Madonnin uvodni govor o filmu: http://www.youtube.com/watch?v=VmCGljsvls8

Pogledajte cijeli film: http://www.youtube.com/watch?v=h3awaN0nOwQ

28.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Možete li je prepoznati?

Madonna je jučer viđena kako uživa na utrkama konja 'Palm Beach Int'l Equestrian Center' na Floridi.

26.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Potvrđeno posvajanje drugog djeteta (?)

Predstavnici vlade afričke države Malawi su potvrdili da Madonna planira posvojiti drugo dijete. Tu informaciju su službeno potvrdili za BBC i Reuters, da bi Madonna trebala doputovati u subotu ili nedjelju u njihovu zemlju te prisustvovati na sudu za proceduru usvajanja drugog djeteta. Madonna je nedavno izjavila za časopis Nation kako bi voljela posvojiti drugo dijete, te želi da ima podršku tamošnjeg naroda.

Raphael Tenthani, predstavnik odjela za skrb žena i djece Malawija, potvrdio je kako će proces posvajanja drugog djeteta početi idućeg tjedna. Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je odbila komentirati ovu vijest.

26.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nove glasine oko suradnje Madonne i Shakire

Prije nekoliko tjedana se pojavila vijest o mogućoj suradnji Madonne i Shakire, te da će njihov duet producirati Pharrell Williams. Obožavateljica Luxurious Girl donosi nove informacije/glasine o njihovom duetu. Još ništa službeno nije potvrđeno.

Dvije pjevačice sastale su se 19. ožujka i složile da će njihov duet 'Forgive' biti prvi singl sa Shakirinog novog, još uvijek neimenovanog albuma. Video će se snimati sredinom svibnja pod direktorskom palicom Michaela Haussmana, kada se dovrše preostali poslovi oko produkcije albuma. Pjesma je prvo bila namjenja Rihanni koja je, zbog privatnih problema, bila primorana otkazati snimanje. Također će biti snimljena i španjolska verzija, koju će Shakira uraditi sa Kat DeLunom.

Prvotno ime singla bilo je 'Forgive But I Can’t Forget', ali je promijenjeno jednostavno u 'Forgive'. Očekuje se da će se u prodaji naći počecima lipnja ili srpnja, ali unatoč tome, 20. travnja će se na Shakirinoj službenoj stranici moći poslušati kratki klip.

26.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Prodaja ulaznica širom Srbije za koncert na Ušću

Sutra 27. ožujka počinje prodaja ulaznica na mnogim prodajnim mjestima širom Srbije. Fanovi van Srbije ulaznice mogu kupiti jedino preko web stranice http://gigstix.com/.

Blic: Ulaznice za koncert svetske pop zvezde Madone naći će se od sutra, 27. marta, u redovnoj prodaji u svim filijalama Erste banke i Gigstix prodavnicama.

Madonin koncert biće održan na Ušću 24. avgusta 2009. godine, a organizatori su "State of Exit" i "Live Nation".
Ulaznice će se prodavati u filijalama Erste banke u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Zrenjaninu, Čačku, Smederevu, Pančevu, Šapcu i Kruševcu. Gigstix prodavnice se nalaze u beogradskoj koncept radnji i restoranu Supermarket, kao i u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu.

Ulaznice koštaju 2.990 dinara za Parter 2 i 3.990 dinara za Parter 1.
Mesto u Fan pitu košta 6.990, a na VIP tribini 9.990 dinara, dok će se u prodaji nalaći ukupno 50.000 ulaznica.


Još uvijek nema službene informacije o trećem koncertu u Španjolskoj. Iako je Ticketmaster potvrdio da će Madonna nastupiti u Zaragozi 25. srpnja, na web stranici Viagogo piše kako je 25. srpanj rezerviran za nastup u San Sebastianu.

Live Nation Finland je opovrgnuo informaciju da će Madonna održati drugi koncert u Estoniji. Madonna će po prvi put nastupiti u Estoniji, u Tallinnu 4. kolovoza.

Kupite svoju ulaznicu za Ljubljanu:
- Eventim.hr/Madonna
- www.eventim.hr/ostala_prodajna_mjesta
- Eventim.si
- tickets.madonna.com
- www.urban-travel.com
- www.newsound.hr/rock-08-09.htm
- http://www.newsound.hr/rock-07-09.htm

Ulaznice za Srbiju: http://gigstix.com/

Ulaznice za ostale koncerte: tickets.madonna.com

Slike plakata koncerta 'Sticky & Sweet' u vašem gradu pošaljite na miranm0001@yahoo.com

26.03.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna i Guy Oseary na Twitteru

Madonna se sinoć dopisivala s fanovima na Twitter profilu njenog menadžera Guya Osearya. Mnogi fanovi su joj napisali da jedva čekaju novu kolekciju hitova te kako treba izdati DVD turneje 'Re-Invention'. Na početku razgovora je njen menadžer napisao kako Madonna pozdravlja sve članove fan kluba Icon te da će na Twitteru ostati samo 10 min. Jedan obožavatelj je napisao Madonni kako mu je drago što je ponovo slobodna, da je napravila najbolje pjesme kada nije bila u vezi. Madonna mu je u šali odgovorila: "Nije ti toliko drago koliko je meni."

Poznati trač bloger Perez Hilton se poslije uključio u razgovor s riječima kako je obožava, a Madonna mu je odgovorila: "Očito više voliš Britney jer si snimio video za njezinu turneju a ne za moju, ali još uvijek te volim."

Na kraju je slijedila njena poruka: "Hvala vam na vašoj ljubavi i podršci, isključujem se...treba mi odmora. S ljubavlju, M."

26.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Kelly Llorenna obradila 'Dress You Up'

Britanska dance pjevačica Kelly Llorenna je obradila Madonnin hit 'Dress You Up' u novi dance stil.

Kelly Llorenna - Dress You Up: http://www.youtube.com/watch?v=jYt8462Kp0M

Madonna - Dress You Up: http://www.youtube.com/watch?v=WEO7CNByPC4

25.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna već planira proslaviti Novu godinu u Brazilu?

Sergio Cabral, guverner grada Rio De Janeira, je nedavno u jednom emisiji potvrdio kako će Madonna ponovo posjetiti Rio De Janeiro ove godine. Nastupit će u 31. prosinca ili 1. siječnja na jednoj od plaža Copacabane. Također je rekao kako je koncert 90% potvrđen, te kako je Madonna jako draga osoba. Sergio Cabral je upoznao Madonnu prošle godine na koncertu u Riu De Janeiru te joj poklonio dres brazilske nogometne prezentacije kojeg je Madonna nosila na nastupu.

25.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Jesus ne želi komentirati odnos s Madonnom

Jesus Luz ponovo odbija komentirati navodnu vezu s Madonnom. Za časopis 'Quem' je dao izjavu kako ne namjerava potvrditi niti negirati nikakve medijske natpise. "Čak i da je istina da sam u vezi s Madonnom, nikada ne bi otkrio detalje. Nikada nisam davao izjave o svom privatnom životu i to se neće promjeniti. To je jedna osobina moje ličnosti" - izjavio je Jesus.

24.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna na svadbi Bruce Willsa

Američki glumac Bruce Wills je prošle subote svoju 24 godine mlađu djevojku Emmu Hering odveo pred oltar. Vjenčanje je održano na Karibima, a među malobrojnim uzvanicima šuška se da je bila i Madonna.

24.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Snimanje spota za pjesmu 'Incredible'?

Talijanski MTV je potvrdio kako će Madonna u srpnju snimiti novi spot za pjesmu 'Incredible'! Lokacija spota je kraljevska palača Venaria u Torinu. Madonna se naprosto zaljubila u dvorac Venaria nakon što je pogledala dokumentarac o gradu na CBS-u.

Radnja spota će se odvijati u 17. stoljeću, s raznim kostimima i dodacima iz tog razdoblja. Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je dala svoj komentar: "Madonna je zaljubljena u taj dvorac. Ne zaboravimo da je spot 'Like A Virgin' sniman u Italiji, u Veneciji i koji je potvrdio njezin status velike zvijezde. Moguće je da se Madonna vrati u Italiju..."

Možda se radi o običnoj glasini, jer je Madonnin menadžer nedavno potvrdio da ne postoje planovi za izdavanje četvrtog singla. Također mnogi fanovi govore kako talijanski MTV nije pravi izvor za točne informacije. 'Incredible' je pjesma zabavnog ritma, te je nemoguće zamisliti spot u stilu iz 17. stoljeća za takvu pjesmu.

23.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Informacije o prodaji ulaznica

Madonnin koncert u Finskoj, točnije u gradu Helsinkiju 6. kolovoza je rasprodan u rekordnom vremenu. Rasprodano je čak 80,000 ulaznica, a organizatori su potvrdili da zbog velikog interesa dodati još 5,000 ulaznica.

Live Nation je potvrdio da će na koncertu u Poljskoj prisustvovati oko 75,000 fanova. Većina ulaznica su rasprodane, ostalo ih je još jako malo.

Nakon što je koncert u Estoniji 4. kolovoza rasprodan jako brzo, Ticketpro je na svojoj web stranici dodao datum drugog koncerta - 3. kolovoza. Još nema službene informacije da li će se u Estoniji održati drugi koncert.

Kupite svoju ulaznicu za Ljubljanu:
- Eventim.hr/Madonna
- www.eventim.hr/ostala_prodajna_mjesta
- Eventim.si
- tickets.madonna.com
- www.urban-travel.com
- www.newsound.hr/rock-08-09.htm
- http://www.newsound.hr/rock-07-09.htm

Ulaznice za Srbiju: http://gigstix.com/

Ulaznice za ostale koncerte: tickets.madonna.com

22.03.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Službene informacije o kompilaciji, DVD-u 'Sticky & Sweet', nastavku turneje...

Madonnin menadžer Guy Oseary je odgovorio na pitanja obožavatelja koji su članovi fan kluba ICON. Otkrio je detalje o DVD-u turneje 'Sticky & Sweet', te o snimanju novih pjesama za treću kolekciju hitova!

Da li će iduća turneja uključiti koncerte u Aziji?
GO: Madonna obožava Aziju i želi je ponovo posjetiti.

Koji su planovi za izdavanje DVD-a turneje 'Sticky & Sweet'? Da li će DVD sadržavati i dokumentarac?
GO: Planiramo izdati DVD/CD u studenom. Što se tiče dokumentarca, Nathan Rissman je satima i satima snimao skečeve i pravio razne snimke. To još moramo preurediti i odabrati najbolje snimke za DVD.

Sada kada je Madonna odlučila da produži turneju 'Sticky & Sweet', da li postoji šansa za izdavanje četvrtog singla s albuma 'Hard Candy'?
GO: Koliko znam, od toga neće biti ništa.

Možete li nam reći nešto više o novoj kompilaciji hitova za Warner Bros? Hoće li uključivati neobjavljene pjesme? Da li je datum izdavanja dogovoren?
GO: Planiramo staviti dvije nove pjesme na album pored ostalih hitova. Madonna nije sigurna hoće li snimiti nove ili će uzeti demo snimke neobjavljenih pjesama. Planira snimiti dance pjesme, pjesme s brzim ritmom...

Hoće li show turneje 'Sticky & Sweet' ostati isti kao prošle godine? Da li će doći do promjene set liste, kostima?
GO: Show će većinom biti isti, na listi će biti dodana pjesma iznenađenja!

Koja je Vaša najbolja uspomena s Madonnom?
GO: Ima ih mnogo... S Madonnom sam više od pola svog života. Najdraži trenuci s njom su kada smo sami, šetamo kroz predivne krajolike ili kada zajedno večeramo. Imam bezbroj uspomena kada sam se po prvi put sprijateljio s Madonnom. Bio sam dijete i znao toliko malo, uzela me je za ruku i pokazala cijeli svijet. To je bila nezaboravna vožnja.

Što Madonna misli o njezinom fan klubu i svim obožavateljima?
GO: Što god da radi, misli na svoje fanove. Dan prije koncerta u Los Angelesu na stadionu Dodger, cijeli prednji dio pozornice je bio oštećen, planirali smo da otkažemo koncert. Kada sam joj rekao kako da ne treba brinuti oko toga, te kako nitko neće mariti za to, odgovorila mi je: "Ne, moji fanovi će primjetiti, oni primjete sve!" Ne želi uraditi ništa manje od onoga što očekuju njeni fanovi. S druge strane, nije htjela otkazati koncert kako ih ne bi razočarala. Večer prije showa rekla je kako se show mora nastaviti. Sve njene odluke su napravljene misleći na njih. Mnoge fanove iz fan kluba ICON je vidjela na mnogim koncertima i to jako cijeni.

Hoće li Madonna izdati u skorijoj budućnosti album s neobjavljenim pjesmama ili demo snimcima s njenih prošlih albuma?
GO: Zapravo, voljeli bi tako uraditi nešto sa remixima i demo snimcima. Hvala svima onima koji su dali svoje prijedloge, na razmatranju su.

Zašto Australija nije odavno uključena u plan turneje, hoće li Madonna posjetiti Australiju uskoro?
GO: Madonna zaista treba posjetiti Australiju! To je pod moranjem, uradit ću sve da održi koncerte po australijskim gradovima. Nažalost nije uspjelo s ovom turnejom. Cijeni svoje fanove iz Australije koji dolaze na koncerte u druge zemlje. Obožavatelj Israel nikada nije propustio niti jedan koncert u Europi niti u Južnoj Americi, te na svakom koncertu maše zastavom Australije. Ispričavamo se zbog našeg nedolaska u Australiju već mnogo godina, obećavamo da će se desiti.

21.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Intervju za Canal+

Francuski TV program Canal+ je emitovao jučer Madonnin intervju koji je snimljen za promociju filma 'I Am Because We Are' u Francuskoj. Madonna je najviše pričala o spomenutom dokumentarcu, također se dotakla teme o svjetskoj ekonomskoj krizi. "Kada ljudi ostanu bez novca, postanu više snalažljivi, čitaju više, obraćaju pažnju na druge oko sebe, budi našu svijest." - rekla je na kraju intervjua.

Intervju s Canal+
rapidshare.de/files/46236323/Madonna_-_Canal_Interview

Na ovom linku možete skinuti ovaj intervju s televizije France2 (2 minute), te s Canal+ gdje je intervju trajao oko 20 minuta.
http://rapidshare.com/users/BRVMI9
Photobucket

21.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Snimanje novih pjesama u travnju?

Kako glasine govore, Madonna će u travnju započeti snimanje novih pjesama za treću kolekciju najvećih hitova.

Prema neslužbenim informacijama, prvi singl će biti jedna dance pjesma koju će snimiti s producentom s kojim je surađivala ali nikada direktno. Mnogi misle da se radi o popularnom DJ-u Paulu Oakenfoldu koji će je pratiti na turneji kao predgrupa.

19.03.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Nominacije za '4 Minutes'

Madonnin spot '4 Minutes' je nominiran za MTV Video Music Awards Japan 09 u kategorijama za najbolji spot iz filma, te najbolji spot dueta. Fanovi mogu glasati od 18. ožujka do 1. svibnja. www.mtvjapan.com/vmaj

Best Video from a Film
AI “Okuribito” from “Okuribito(Departures)”
Jack White & Alicia Keys “Another Way to Die” from “Quantum of Solace”
Madonna “4 Minutes feat. Justin Timberlake & Timbaland” from “Get Smart”
Monobright “Ano Toumeikan to Shonen” from “Afterschool”
Remioromen “Yume no Tsubomi” from “Kansen Retto”

Best Collaboration Video
Anna Tsuchiya feat. AI “Crazy World”
Madonna “4 Minutes feat. Justin Timberlake & Timbaland”
Nelly and Fergie “Party People”
Schadaraparr+Kaela Kimura “Hey! Hey! Alright”
T.I. “Live Your Life feat. Rihanna”

19.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

U2 razlog Madonninog nedolaska u Zagreb?

Vladimir Ivanković, suvlasnik i direktor organizacije Lupe Promotion je prije nekoliko tjedana izjavio za ovaj blog kako je razlog Madonninog nedolaska u Zagreb to što grad Zagreb nije u stanju podnijeti dva velika glazbena projekta istovremeno. Dodao je također kako je zbog toga bilo bolje rješenje da se koncert održi u Ljubljani, gdje bi koncert mogao ostvariti bolji financijski potencijal.

Sigurno je organizator koncerta mislio pod 'drugi glazbeni projekat' na grupu U2, znači li to da je grupa U2 preotela Madonni Zagreb? Da li su Hrvati više zagrijani za U2 ili su organizatori premjestili Madonnu u Ljubljanu kako bi U2 došao u Zagreb? Prisjetimo se kako je prošle godine bio planiran koncert u Hrvatskoj, te se premjestio u Crnu Goru... Možda će Hrvatska imati više sreće narednih godina.




Kupite svoju ulaznicu za Ljubljanu:
- Eventim.hr/Madonna
- www.eventim.hr/ostala_prodajna_mjesta
- Eventim.si
- tickets.madonna.com
- www.urban-travel.com
- www.newsound.hr/rock-08-09.htm
- http://www.newsound.hr/rock-07-09.htm

Ulaznice za Srbiju: http://gigstix.com/

18.03.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Madonna na Valentinovom partyu

Madonna je jučer prisustvovala na zabavi modnog kreatora Valentina Garavanija povodom izlaska dokumentarca 'Valentino: The Last Emperor'. Film govori o njegovom 45-godišnjem radu u svijetu glamura, pruža intiman pogled na Garavanijev rad u modnoj kući koju je osnovao 60-ih godina. Zabava se održala u njujorškom restoranu Oak Room, te je privukla mnoge poznate ličnosti poput Anne Hathaway, Claire Danes, Agyness Deyn, Helena Christensen i dr.

Slike s večeri: splashnewsonline.celebuzz.com/2009/03/madonna-gwyneth-paltrow





18.03.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Kompilacija hitova - stare + nove pjesme!

Madonnina nova kolekcija hitova izlazi ove godine za Warner Bros! Glasnogovornica Liz Rosenberg je javno potvrdila riječima: "Izlazak nove kolekcije hitova je planiran za rujan, svi smo jako uzbuđeni zbog toga!"

Madonnin menadžer Guy Oseary je čak upitao na Twitteru (twitter.com/guyoseary) koje pjesme fanovi žele čuti na kompilaciji hitova. Nova kompilacija neće samo uključivati pjesme od prošlih albuma, nego i nove! "Madonna planira da se vrati u studio i snimi nekoliko novih pjesama za ovaj album", potvrdila je glasnogovornica. Treća kompilacija hitova je Madonnin zadnji album koji je izašao pod izdavačkom kućom Warner Bros., s kojom je surađivala proteklih 27 godina te prodala preko 200 milijuna albuma.

Photobucket

18.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Rodriguez o Madonni


Alex Rodriguez je za časopis Details razgovarao pored ostalog i o Madonni. Mediji su prošle godine izmišljali priče kako su njih dvoje u ljubavnoj vezi, što na kraju nije bilo istina. "Prijatelji smo, ona je fenomalna izvođačica! Čudesno je kako se tri desetljeća održala na sceni, jako je poštujem. Jako je pametna, unosi mnogo strasti u ono što radi." Na pitanje koji mu je savjet dala Madonna, rekao je da se ne sjeća ali je dodao: "Ako se nađeš u nekoj situaciji iz koje ne znaš da nađeš riješenje, ona je dobro uho za slušanje."

Mediji su objavili kako ih je upoznao menadžer Guy Oseary, ali A-Rod ju je upoznao prije mnogo godina. "Upoznali smo se prije 12 godina u Miamiu, vjerovali ili ne. Planirao sam kupiti njenu kuću, ali nisam si mogao priuštiti, tako smo se upoznali."

17.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna i Britney će ponovo zapjevati?

Stilist David Alexander, koji je odgovoran za izgled Britney Spears na turneji 'Circus', za časopis In Touch je otkrio kako će Britney i Madonna ponovo zapjevati zajedno na pozornici.

"Britney će pjevati s Madonnom na koncertu u New Yorku 23. ožujka. Mislim da će izvoditi mix njihovih pjesama 'Trouble' i 'Get Together'. To je trebalo biti iznenađenje!" - izjavio je Alexander za časopis In Touch na jednoj modnoj reviji u Los Angelesu. Također je spomenuo kako će Madonna prisustvovati na još njena dva koncerta u Los Angelesu 16. i 17. travnja.

Update: Službena web stranica Britney Spears je potvrdila da Britney na svojoj turneji 'Circus' ne planira izvoditi pjesme s drugim izvođačima na pozornici.

16.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna planira posvojiti još jedno dijete

Javno Hr: Madonna odlučila posvojiti dijete iz Malavija Pjevačica je nedavno iz te siromašne zemlje posvojila dječačića Banda, te smatra kako mališan zaslužuje brata ili sestru iz domovine.

Pop kraljica Madonna izjavila je kako namjerava posvojiti još jedno dijete iz siromašne afričke države Malavi unatoč tome što je usvajanje Davida Banda, njenog prvog usvojenog djeteta iz te zemlje, bilo obilježeno brojnim kontroverzama. Mnogi ljudi, osobito naši prijatelji iz Malavija smatraju kako bi David trebao dobiti brata ili sestru iz te zemlje – rekla je Madonna, te dodala kako će se na taj poduhvat odlučiti ukoliko bude dobila podršku tamošnje Vlade, koja je prvi puta izostala zbog birokracijskih procedura. Sud iz Malavija odlučio je dopustiti posvojenje Davida Banda tek prošle godine.

Madonna ne smatra otegotnom okolnošću to što se duže vremena trebalo čekati na rješenje suda, jer vjeruje kako je na taj način omogućila da buduća posvajanja djece, od kojih čak milijun boluje od AIDS-a, budu brža i što češća. Pjevačica je započela s procesom posvajanja Banda 2006. godine, kada je dječak imao samo 13 mjeseci, a bio je smješten u sirotište nedugo nakon što mu je majka preminula. Dječak trenutno živi s pomajkom, no Madonna se trudi da mališan iz sela Lipunge ne izgubi vezu s domovinom, pa je istaknula kako će se truditi da Banda bude upućen o kulturi i tradiciji zemlje iz koje vuče korijene.

- Vjerujem u obitelj. Guy Ritchie i ja slažemo se kako dijete ne bi trebalo osjetiti razvod, naša je zadaća da im pružimo toplinu obitelji – rekla je Madonna koja je dogovorila sa svojim bivšim suprugom i filmskim režiserom način na koji njihova djeca neće biti lišena topline oboje roditelja.

16.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Tracy Anderson o vježbanju s Madonnom

Index: MADONNA, pjevačica koja je prozvana kraljicom popa je već preko 20 godina na glazbenoj sceni. Posljednje tri godine se za njezin izgled brine profesionalna fitness trenerica Tracy Anderson. Iako mnogi misle kako je Madonna ta koja diktira kako, koliko i kada će vježbati, Tracy je zapravo ta koja naređuje. "Izazivam svakog tko kaže da mu se ne sviđa da je vidi uživo pa neka onda kaže da ne želi tijelo poput njezinog."

"Madonna je kao poslušni i slatki student. Radi sve što ja želim i nikada neće odustati. Ona je fitness štreberica", kroz smijeh je izjavila njezina privatna trenerica za britanski Mirror. "Rekla sam joj da ću joj u kuću donijeti razne sprave i da ne može vježbati s nikim i ničim drugim. Tada se posvetila samo meni. Nije ona ta koja mi govori što želi od svog tijela, već joj ja savjetujem što da napravi, a s obzirom da mi vjeruje - napravi to", otkriva Tracy.

Madonnin raspored se sastoji od dva sata vježbanja šest dana u tjednu. "Radimo 75 minuta vježbe mišićne strukture i 45 minuta aerobica uz ples. Svakih deset dana mijenjamo režim vježbanja", otkriva trenerica te dodaje kako je Madonna nevjerojatna plesačica pa joj zato nije nimalo teško kretati se toliko. S obzirom da su mišljenja oko Madonninog isklesanog tijela različita, Tracy kaže kako je to nimalo ne brine i da svatko ima pravo na svoje mišljenje.

"Svima je dozvoljeno reći ono što misle. Kao njezina trenerica, meni je bitno da se meni sviđa ono što radimo. Izazivam svakog tko kaže da mu se ne sviđa da je vidi uživo pa neka onda kaže da ne želi tijelo poput nje", izjavila je Tracy koja osim Madonne trenira i njezinu najbolju frendicu, glumicu Gwyneth Paltrow. "Gwyneth je prva poznata osoba koju sam odlučila trenirati. Ona me zapravo i preporučila Madonni. Od tada sam ja opsjednuta njihovim tijelima i uvijek se trudim napraviti bolje od njih", priznaje mlada trenerica.

16.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Uskoro potvrđen treći koncert u Španjolskoj

Prema španjolskim medijima i ticketmaster.es, Madonna će održati treći koncert u Španjolskoj, 25. srpnja u Ziragozi, u dvorani Feria de Muestras. Prvo izabrano mjesto održavanja koncerta je bio stadion La Romareda, ali pošto bi Madonnina pozornica zauzela jedan cijeli dio stadiona, organizatori su pomakli koncert u Feria De Muestras. Iako službena web stranica još nije potvrdila koncert, čak 52,500 ulaznica će biti pušteno za ovaj koncert u Zaragozi. Izgleda da će cijene za ovaj koncert biti najjeftinije na turneji 'Sticky & Sweet' ove godine.

Fronf of Stage: 89 €
Pista A: 61 €
Pista B: 43 €
Reserved seat: €
VIP Reserved Seat: 257 €

15.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Večera s prijateljima

Madonna je viđena 12.3. s menadžerom Guy Osearyem kako izlazi iz njujorškog restorana Waverly. Večerali su u društvu poznatih faca poput Salman Rushdie, Brooke Shields, Alec Baldwin i Will Ferrell.

Photobucket

Photobucket

15.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna bi htjela glumiti u filmu s Višnjićem

Tportal: Goranu Višnjiću ponuđena je, kako javlja Večernji list, uloga britanskog kralja Edwarda VIII. u filmu o Wallis Simpson, Amerikanki zbog koje se odrekao krune, u jednoj od najvećih ljubavnih priča 20. stoljeća. Ulogu Wallis u istom filmu već neko vrijeme pokušava dobiti slavna pjevačica Madonna. Budući da je Madonna jedna od najmoćnijih osoba šoubiznisa, ne sumnjamo da će uspjeti u svojim nakanama. Koliko je odlučna u želji da dobije ulogu Wallis, govori činjenica da je zidove svoje sobe oblijepila fotografijama slavne Amerikanke i tekstovima o njoj.

S obzirom da će u filmu biti riječi o vrlo delikatnoj epizodi iz prošlosti britanske kraljevske loze, Madonninu ulogu treba potvrditi britanska kraljica Elizabeta II, što još nije učinila. Pjevačica ništa ne prepušta slučaju, pa je kraljici poslala pismo u kojemu je iznijela želju da zaigra u filmu. Ako se ipak ispuni Madonnina velika želja i zaigra s Goranom u jednoj od najljepših ljubavnih priča 20. stoljeća, to će biti njihovo drugo ljubavno združivanje na filmskom platnu, nakon što je Goran 1998. godine glumio u Madonninom spotu 'The Power of Goodbye'.

12.03.2009. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Koncert rasprodan u Bugarskoj!

Koncert 'Sticky & Sweet' u Bugarskoj je rasprodan nakon tri tjedna puštanja ulaznica u prodaju. Ulaznice ispred pozornice golden circle su rasprodane u deset minuta, a sada su i ostale nestale. Madonna će u Sofiji nastupiti 29. kolovoza, taj koncert će biti zadnji koncert nastavka ove turneje u 2009.

- tickets.madonna.com

Ulaznice za Madonnin koncert u Ljubljani 20. kolovoza su najviše tražene na Eventim.si i Eventim.hr

Eventim.Si Top 10
MADONNA
IL DIVO
LEPA BRENA
5MOŠKIH.COM
NINA BARDIĆ
LENNY KRAVITZ
NIGHTWISH
MARKO VOZELJ
SIMPLY RED
OLIVER DRAGOJEVIĆ

Eventim.Hr Top 10
MADONNA
AC/DC
DEPECHE MODE - VOUCHER
NIGHTWISH (VOUCHER)
BEYONCE - I AM... WORLD
PAPAYA DAY & NIGHT 2009
EAGLES OF DEATH METAL
IN FLAMES
THE SISTERS OF MERCY

Golden Circle: 110,00 eura
I. kategorija : 90,00 eura
II. kategorija : 75,00 eura
III. kategorija: 60,00 eura
Sticky Experience paket: 360,00 eura
VIP Sweet Experience paket: 550,00 eura
VIP tribina: 300,00 eura

VIP Sweet Experience paket
• ulaznica za VIP tribinu
• VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party prije i poslije koncerta
• koktel dobrodošlice
• catering
• otvoreni bar tijekom večeri
• DJ
• VIP Hard Candy poklon
• osoblje na usluzi

Sticky Experience paket
• ulaznica za Golden Circle
• posebni ulaz na koncert
• catering
• VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party prije i poslije koncerta
• otvoreni bar tijekom večeri
• DJ
• VIP Hard Candy poklon


Kupite svoju ulaznicu za Ljubljanu:
- Eventim.hr/Madonna
- www.eventim.hr/ostala_prodajna_mjesta
- Eventim.si
- tickets.madonna.com
- www.urban-travel.com
- www.newsound.hr/rock-08-09.htm
- http://www.newsound.hr/rock-07-09.htm

Ulaznice za Srbiju: http://gigstix.com/

12.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Igračka Jesus Luz pobjegla od Madonne

Jesus Luz je jučer doputovao u svoj rodni grad Rio De Janeiro, Madonna će morati naći novu igračku koja će joj grijati krevet. Brazilski model je jučer viđen na aerodromu Santos Dumont u Rio De Janieru gdje je novinarki za časopis QUEM dao kratak intervju. Iako nije htio pričati o Madonni i njenom životu, komentirao je izjave njegove bivše djevojke koja je uzdrmala medije izjavivši kako ju je ostavio zbog Madonne. "Nikada nisam promjenio broj svog mobitela, niti sam prestao biti u kontaktu sa svojom obitelji, ljudi pišu dosta sranja. Nisam čitao što je moja bivša djevojka pričala o meni, ali sada se svi žele promovirati preko mene, što sam i očekivao.

Na pitanje da li je u vezi sa fotografom Steven Kleinom, odgovorio je smijući se: "To je velika šala!". Postojale su priče da mu je suradnju s Versace sredila kraljica popa, na što je on komentirao: "Radio sam mnogo, ali nikada nisam čuo tu glasinu oko Versace, to ne postoji." Proveo je skoro mjesec dana u New Yorku, ali mu nije prvi put da posjeti SAD. "Pričam engleski, živio sam u SAD-u 2005. i tada sam naučio jezik. Nedostaje mi moja obitelj i prijatelji, prioritet mi je da budem s njima. Posjetit ću ponovo New York i bilo koji grad ako bude dobrog posla" - odgovorio je.

Photobucket

Došlo je i pitanje o kabali, jer je često viđen kako odlazi s Madonnom u kabala centar. "Oduvijek sam čitao knjige o kabali, to nije ništa novo za mene. Također me zanima i budizam, zapravo mene interesuju sve religije, iako moje ime nije odabrano zbog bilo koje religije. Moj otac je studirao filozofiju i za njega je Isus (Jesus) veliki filozof."

12.03.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

The Falming Lips obradio 'Borderline'

Američki rock bend The Flaming Lips u suradnji s bendovima Stardeath i White Dwarfs su obradili Madonninu pjesmu 'Borderline' za novu kompilaciju hitova 'Covered, A Revolution In Sound' izdavačke kuće Warner Bros.
Nova kompilacija, opisana kao osvježavajuća i oštra, obilježava 50. godišnjicu izdavačke kuće Warner Bros. koja je osnovana 1958.



01. Mastodon: Just Got Paid (ZZ Top)
02. The Black Keys: Her Eyes Are A Blue Million Miles (Captain Beefheart)
03. Michelle Branch: A Case Of You (Joni Mitchell)
04. Against Me!: Here Comes A Regular (The Replacements)
05. Missy Higgins: More Than This (Roxy Music)
06. James Otto: Into The Mystic (Van Morrison)
07. Adam Sandler: Like A Hurricane (Neil Young)
08. Taking Back Sunday: You Wreck Me(Tom Petty)
09. The Used: Burning Down The House (Talking Heads)
10. Disturbed: Midlife Crisis (Faith No More)
11. Avenged Sevenfold: Paranoid (Black Sabbath)
12. The Flaming Lips with Stardeath And White Dwarfs: Borderline (Madonna)


Poslušajte pjesmu: http://www.amazon.com/the flaming lips borderline

12.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna na 'Circus' koncertu

Madonna se sinoć pojavila među publikom na koncertu Britney Spears u New Yorku, potvrdila je službena web stranica Britney Spears. Madonna u društvu prijatelja je uživala u performansu pop princeze koja turnejom 'Circus' promovira nove pjesme.

Fanovi prije koncerta mogu slati poruke preko Virgin Mobile te njihove poruke se mogu vidjeti na ekranima pozornice. Nakon što su vidjeli Madonnu, fanovi su počeli pisati poruke 'Madonna is here', 'Queen Madge in da house' i sl.

12.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Rusi najmanje platili za Madonnin nastup

Madonnina službena web stranica je potvrdila Madonnin dolazak u St. Petersburg 2. kolovoza u sklopu turneje 'Sticky & Sweet'. Prema časopisu Moscow Times, Madonna će za ovaj koncert u Rusiji dobiti najmanju svotu novca ikada u svojoj karijeri, što se tiče cijene nastupa. "Organizatori koncerta će Madonni dati najmanju svotu novca koju je ikada primila za održavanje koncerta. Madonna je imala želju posjetiti St. Petersburg bez obzira koliko bi bila plaćena" - izjavili su iz koncertne organizacije. Iako nisu htjeli otkriti o kojoj je cifri riječ, također su dodali da Madonna ovog puta neće posjetiti Moskvu.

50,000 obožavatelja iz cijele Rusije a i šire će gledati Madonnu na glavnom trgu Palace Square u St. Petersburgu. Madonna će nastupiti na dan ratnih veterana na kojem je obilježavanju slavlje najčešće popraćeno nasiljem. Iako se tog dana okupljaju na glavnom trgu Palace Square, zbog Madonne će se najvjerojatnije pomjeriti u području parka Field Of Mars.

Prodaja ulaznica počinje 16. ožujka u 10:00 h po lokalnom vremenu, a preprodaja za članove fan kluba 12. ožujka.

Photobucket

12.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Uskoro potvrđeni koncerti u Rusiji i Španjolskoj

Ruski mediji su potvrdili Madonnin koncert u St. Petersburgu 2. kolovoza, iako se još čeka da službena stranica to potvrdi. Madonna će nastupiti na zanimljivom mjestu, radi se o glavnom trgu Square Palace koji je centar St. Petersburga.


Također mnoge glasine kruže o trećem koncertu u Španjolskoj, točnije u gradu Zaragoza. Čak je službena web stranica gradske vjećnice potvrdila Madonnin dolazak 25. srpnja! Još se ne zna gdje će biti održan koncert.

Nova mapa koncerta u Ljubljani

11.03.2009. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

'I Am Because We Are' u Francuskoj

Dokumentarac 'I Am Because We Are' izlazi 25. ožujka u kinima širom Francuske. U dokumentarcu o državi Malawi, Madonna ima ulogu naratorice, a također je i producentica filma, redatelj je Nathan Rissman, koji radi na snimci turneje 'Sticky & Sweet' za DVD.

Nathan Rissman je nedavno posjetio dva prikazivanja filma u Parizu 3., te u Lilleu 5. ožujka.Kao režiser filma, pričao je i odgovarao na pitanja novinara te podijelio svoje iskustvo sa prisutnima. "Radeći dvije godine na ovom projektu i provodivši vremena s djecom u tamošnjim sirotištima pomoglo mi je da dokumentarac pretvorim u uzbudljivu i dirljivu priču o djeci koja se svakodnevno suočava s teškim problemima" - izjavio je režiser novinarima.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Cnm-HI6_Luo

Nathan na jednoj od premijera filma u Francuskoj

11.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna se vratila u školske dane

Madonna je jučer prisustvovala proslavi židovskog blagdana Purim u njujorškom kabala centru. Purin je inače popraćen slavljem kada su vjernici obučeni u zabavne kostime. Kraljica popa se za ovogodišnji party odlučila za kostim školarke, dok se Jesus Luz maskirao kao Jocker. Madonnin Jocker je došao u društvu s Jessicom Seinfeld, supruga glumca Jerry Seinfelda, koja je odabrala kostim perzijske princeze.

Photobucket

Photobucket

10.03.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Izgled ulaznice za koncert u Srbiji

Zahvaljujući obožavatelju Predragu možete pogledati kako izgleda ulaznica za golden circle za koncert u Beogradu 24. kolovoza.

Photobucket

Photobucket

Koji planiraju ići na ovaj koncert, neka upamte ove informacije...
Photobucket


Iz Gigstix je potvrđeno kako će se ulaznica za koncert u Beogradu prodavati samo preko njihove web stranice http://gigstix.com/! Također fanovi iz drugih zemalja će moći kupiti samo preko te webstranice!

http://gigstix.com/

09.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Rasprodan koncert u Estoniji

Koncert 2. kolovoza u Estoniji, točnije u Tallinnu je rasprodan u jednom danu! Veliki je interes baltičkih zemalja za Madonnine nastupe, čak za koncert u Finskoj je rasprodano 80,000 ulaznica za tri sata.

Live Nation Finland, glavni organizator koncerta u Estoniji, je pustio 10,000 ulaznica za obožavatelje iz Finske za koncert u Tallinu. Taj potez je doveo do pobune fanova u Estoniji, jer su neki fanovi ostali bez svojih ulaznica. Iako je koncert u Finskoj rasprodan u rekordnom vremenu, Live Nation Finland ne želi organizirati drugi koncert jer govore da je nemoguće rasprodati dodatnih 80,000 ulaznica.

Mjesto održavanja koncerta u Estoniji, Song Festival Ground

- https://tickets.madonna.com/

Kupite svoju ulaznicu za Ljubljanu:
- Eventim.hr/Madonna
- www.eventim.hr/ostala_prodajna_mjesta
- Eventim.si
- tickets.madonna.com
- www.urban-travel.com
- www.newsound.hr/rock-08-09.htm
- http://www.newsound.hr/rock-07-09.htm

Ulaznice za Srbiju: http://gigstix.com/

08.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Ponovni odlazak u kabala centar

- Madonna, Jesus i njena djeca su viđeni kako izlaze iz kabala centra u New Yorku, 7.3.

Photobucket

Na ovom linku možete pogledati video njihove posjete kabala centru 6.3. - Link Video.

08.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonnina tiara na aukciji

Web stranica Bidz.com će 23. ožujka otvoriti online aukciju kako bi podržala humanitarnu udrugu Aid for AIDS charity u Los Angelesu. Na online aukciji će se prodavati pored ostalih dragocijenih predmeta i dijamantna tiara koju je kreirao Gianni Versace. Madonna ju je nosila na photoshootu za promoviranje kreacija Versace 1995., a ta tiara sadrži preko 1,200 dijamanata te vrijedi oko 3 milijuna. Početna cijena tiare na aukciji je 699 američkih dolara.

08.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Pet Shop Boysi trebali surađivati s Madonnom

Britanski dance duo Pet Shop Boys su jučer održali party u Londonu povodom preslušavanja njihovog novog albuma 'Yes'. Nakon preslušavanja su odgovarali na razna pitanja novinara.

Na pitanje o posljednjim neostvarenim suradnjama, frontman grupe Neil Tennant je odgovorio kako su 2007. trebali ponovo surađivati s Madonnom. Madonnina izdavačka kuća Warner ih je kontaktirala 2007. da produciraju pjesme za Madonnin novi album. "Istog tjedna su nam javili da ipak zaboravimo na suradnju jer planiraju da Madonna snimi album s r'n'b zvukom" - rekao je Neil britanskim medijima.

08.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Britney je kraljica popa, a ne Madonna!

Britanska pjevačica Lily Allen u novom izdanju časopisa Q je dala intervju u kojemu je rekla da je za nju Britney pop kraljica, a ne Madonna. "Madonna je precijenjena, nemam ništa protiv nje. Mislim da nije napravila ništa veliko nakon 80-ih. Možda je davno značila nešto posebno, ali za mene je Britney kraljica popa" - komentirala je Lily Allen.

07.03.2009. · Ostavi komentar (11) · Isprintaj · #

Madonna, Jesus i djeca u kabala centru

Madonna je jučer viđena ispred kabala centra s djecom i brazilskim manekenom Jesus Luzom u New Yorku. Izgleda da je Guy odustao od odlaska u kabala centar, ali Madonna je našla zamjenu.

Photobucket

Photobucket

07.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Treća kolekcija hitova u lipnju?

Na web stranicama Amazon i Target u katalogu za nova izdanja se nalazi i novo CD izdanje Madonne za lipanj, sigurno se radi o novoj kolekciji hitova!

07.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Potvrđen drugi koncert u Francuskoj

Madonnina službena web stranica je potvrdila drugi koncert u Francuskoj, točnije u Parizu na stadionu Bercy 9. srpnja! Preprodaja ulaznica na fan klubu počinje 9. ožujka u 10:00 po lokalnom vremenu, a za novije članove u podne. Generalna prodaja počinje 12. ožujka u 10:00 po lokalnom vremenu.

- https://tickets.madonna.com/

Kupite svoju ulaznicu za Ljubljanu:
- Eventim.hr/Madonna
- www.eventim.hr/ostala_prodajna_mjesta
- Eventim.si

- tickets.madonna.com
- www.urban-travel.com
- www.newsound.hr/rock-08-09.htm
- http://www.newsound.hr/rock-07-09.htm

Ulaznice za Srbiju: http://gigstix.com/

06.03.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna će lansirati novu modnu liniju?

Mnogi svjetski mediji su potvrdili da će Madonna lansirati modnu liniju za modnu marku Ed Hardy čiji je vlasnik dizajner . Madonnu često možemo vidjeti kako nosi kačkete i majice 'Ed Hardy', sada ima priliku u suradnji s Christianom Audigierom kreirati svoju kolekciju.

Prema britanskim medijima, ugovor za suradnju je nedavno sklopljen. Madonnina kolekcija 'Ed Hardy' će sadržavati majice kratkih rukava s motivima lubanje, šarenih tetovaža i druge različite majice.

Prisjetimo se da je Madonna nedavno prisustvovala privatnoj modnoj reviji kreatora Christiana Audigiera, tada su sigurno došli do ideje za suradnju.

06.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Glenn Close o Madonni

Američka glumica Glenn Close je u razgovoru s časopisom InStyle pričala i o Madonni: "Obožavam Madonnu, ima toliko energije i jako je inspirirajuće gledati nekoga poput nje. Imam njezin album 'Confessions On A Dance Floor', puštam ga stalno u svojoj svlačionici. 'Hung Up' me dovede me u raspoloženje da pjevam, plešem rukama i oponašam Patty Hewes."

05.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Mogući koncert u Turskoj?

Mnogi mediji u Turskoj govore kako će Madonna nastupit i5. rujna u Istanbulu u skloput turneje 'Sticky & Sweet' nakon 16 godina. Posljednji put je gostovala u Istanbulu 1993. s turnejom 'Girlie Show'.

Danas je počela prodaja ulaznica za koncert u Estoniji, točnije u Tallinnu 4. kolovoza. Organizatori koncerta su više nego zadovoljni, oko 10 h ujutru su se okupili fanovi u velikim redovima ispred prodajnih mjesta u Tallinnu.

Photobucket


Više informacija o prodaji ulaznica: https://tickets.madonna.com/

Zahvaljujući obožavatelju Damjanu možete pogledati kako izgleda ulaznica za prvi travnjak na koncertu u Ljubljani.
Photobucket

Kupite svoju ulaznicu za Ljubljanu:
- Eventim.hr/Madonna
- www.eventim.hr/ostala_prodajna_mjesta
- Eventim.si

- tickets.madonna.com
- www.urban-travel.com
- www.newsound.hr/rock-08-09.htm
- http://www.newsound.hr/rock-07-09.htm

Ulaznice za Srbiju: http://gigstix.com/

05.03.2009. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

PETA ocijenila Madonnu najgore odjevenom zvijezdom

Madonna se nalazi na vrhu liste najgore odjevenih zvijezda 2009. koju je kreirala udruga za zaštitu životinja 'PETA'. "Kada vidite Madonnu u bundi, shvatite da nitko nije kopirao njezin stil odjevanja od 1984." - izjavili su iz spomenute udruge za časopis US Magazine.

Blizu Madonninog mjesta su blizankinje Mary-Kate i Ashley Olsen, Maggie Gyllenhaal, Kanye West i Elizabeth Hurley, a najmanje glasova na anketi su dobili Demi Moore, Ashton Kutcher, Mary J. Blige i Kate Moss.

05.03.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Lindsay Lohan kao Madonna

Američka glumica Lindsay Lohan je snimila photoshoot za travanjsko izdanje časopisa Glamour, te na jednoj od fotografija imitira Madonnin imidž 'Like A Virgin'.

Časopis Glamour na web stranici je objavio nagradnu igru u kojoj čitatelji mogu osvojiti outfit kojeg nosi Lindsay Lohan.



UPDATE
"Kada sam bila mala, svaki dan nakon škole bi došla kući i pustila album 'The Immaculate Collection' i pjevala pjesme po čitavoj kući" - izjavila je Lindsay za časopis Glamour.

04.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Davidov prvi snježni dan u New Yorku

Dok je Madonna šetala s Jesus Luzom po New Yorku, njezin sin David je jučer uživao u Central Parku sa dadiljom.

Photobucket

Photobucket

03.03.2009. · Ostavi komentar (8) · Isprintaj · #

Priznanje za 'Hard Candy' i 'Miles Away'!

Japanski pop bend Exile i Madonna su pored ostalih osvojili nagrade na 23. uglednoj dodjeli Recording Industry Association of Japan - Gold Disc Awards održanoj 2. ožujka u Tokiju. Nagrade se uručuju umjetnicima koji su najviše prodali albuma, singlova i digitalnog downloada u Japanu.

Madonna je zahvaljujući albumu 'Hard Candy' i digitalnog downloadu singla 'Miles Away' dobila nagradu Japan Gold Disc Award za najboljeg internacionalnog izvođača godine. Također je dobila nagradu ringtone godine za 'Miles Away'! Iako je predivna pjesma 'Miles Away' postala jedna od najlošijih Madonninih singlova na top listama, samo u Japanu je ostvarila veliki uspjeh. Singl 'Miles Away' je korišten kao uvodna pjesma za popularnu japansku TV seriju 'Change'.

03.03.2009. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Jesus ostavio djevojku zbog Madonne?

Brazilska manekenka Krishna Siqueira je za brazilski časopis Quem otkrila kako ju je Jesus Luz ostavio zbog Madonne, sigurno Brazilka želi svojih pet minuta slave.

NET HR: Madonnin novi dečko Jesus Luz ostavio je predivnu brazilsku manekenku Krishnu Siqueiru, točno tri desetljeća mlađu od pjevačice. Jesus (22) i Krishna (20) bili su u vezi pet mjeseci prije "kobnog" snimanja za časopis W prošloga prosinca na kojem je upoznao Madonnu.

Krishna je u razgovoru s brazilskim medijima otkrila da se tek sada počela miriti s raspadom njihove veze. "U početku sam bila jako uznemirena. Uopće to nisam očekivala. Ali još uvijek smo prijatelji", kaže Krishna. "On je divna osoba. Razumijem ga jer i ja želim uspjeti". Krishna kaže da joj je Jesus Madonnu opisao kao "divnu osobu". "Iskreno, ne zanimaju me detalji. Možda zato što sam ljubomorna, on kaže da je u predivnoj fazi života". Na pitanje misli li da je Jesus s Madonnom samo zbog publiciteta odgovara: "Ne, on nije takva osoba".

03.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

12,000 ulaznica prodano prvog dana za Ušće

Prema srbijanskim TV emisijama za koncert na Ušću 24. kolovoza je prodano 12,000 ulaznica prvog dana. Za koncert u Ljubljani 20. kolovoza je prodano 15,000 ulaznica prvog dana a ulaznice su dosta skuplje.

Hvala Predrag

Zahvaljujući obožavatelju richy-u možete pogledati kako izgledaju flajeri za Madonnin koncert u Beogradu. Također je rekao kako je Novi Sad prepun Madonninim plakatima.


02.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna i Jesus na večeri

Madonna i njena igračka Jesus Luz su jučer uživali u večeri u jednom njujorškom restoranu. Jesus ju je držao pod ruku dok su šetali prema autu.. daju li nam znak da su mediji u pravu?

Photobucket

02.03.2009. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

14 zemalja zainteresirano za koncert u Srbiji

Prema koncertnoj organizaciji Exit Fest, Madonnin koncert u Srbiji 20. kolovoza u sklopu turneje 'Sticky & Sweet' je izazvao veliki interes fanova iz drugih zemalja. Fanovi su naručili svoje ulaznice iz čak četrnaest zemalja širom svijeta kao što su Australija, Rusija, Italija, Velika Britanija. Tisuće fanova iz Srbije su osigurali svoje mjesto za Ušće.

Kupite ulaznice za ovaj koncert - http://gigstix.com/.

EXIT FEST: U prvih tri sata nakon početka prodaje ulaznica za Madonin koncert na Ušću, pored očekivano velikog interesovanja hiljada kupaca iz Srbije, zabeleženi su i kupci iz čak 14 zemalja sveta među kojima su Australija, Rusija, Italija i Velika Britanija.

Prodaja ulaznica je počela u petak, 27. februara u 10 časova prepodne putem Internet sajta www.gigstix.com. Kupcima je bilo preporučeno da se registruju pre samog početka prodaje kako bi lakše pristupili prodajnom sajtu, a dosad nije bilo tehničkih problema koji su mogući kada je u pitanju veliki broj kupaca. Podaci o prodatim ulaznicama biće obrađivani tokom celog vikenda, a budući da se ulaznice neprestano naručuju, nije moguće precizno proceniti koliko će ukupno biti prodatih ulaznica do ponedeljka.

Cene ulaznica su 2990 i 3990 dinara za Parter 2, odnosno Parter 1, dok ulaznice za Fan pit, prostor najbliži bini, koštaju 6990 dinara. Ulaznica za VIP tribinu košta 9990 dinara. U prodaji se nalazi ukupno 50.000 ulaznica. U prvoj fazi ulaznice se prodaju putem Interneta, pre svega kako bi fanovi iz svih krajeva Srbije imali jednaku mogućnost za kupovinu ulaznica, ali i kako bi se na dan početka prodaje izbegli redovi ispred eventualnog fizičkog prodajnog mesta. Madonin koncert na Ušću organizuju The State of Exit i Live Nation.


fan made

01.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna, Isus i kabala

28.2. - Madonna je viđena kako izlazi iz njujorškog kabala centra s djecom, Jesus Luzom i ostalim prijateljima. Izgleda da se Jesus Luz udomaćio dok nosi kačket s znakom američkog baseball kluba Yankees NY. Čini se da je okončanje razvoda dovelo do Madonninog dobrog raspoloženja, a ne šepurenje s njenom igračkom. "Madonna više nije u lošem raspoloženju otkad je cjelokupni proces razvoda završen" - navodno je izjavila Madonnina glasnogovornica.
Photobucket

Pogledajte i video u kojem je prikazan njihov izlazak - http://x17online.com/celebrities/madonna/

01.03.2009. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #