Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

14 zemalja zainteresirano za koncert u Srbiji

Prema koncertnoj organizaciji Exit Fest, Madonnin koncert u Srbiji 20. kolovoza u sklopu turneje 'Sticky & Sweet' je izazvao veliki interes fanova iz drugih zemalja. Fanovi su naručili svoje ulaznice iz čak četrnaest zemalja širom svijeta kao što su Australija, Rusija, Italija, Velika Britanija. Tisuće fanova iz Srbije su osigurali svoje mjesto za Ušće.

Kupite ulaznice za ovaj koncert - http://gigstix.com/.

EXIT FEST: U prvih tri sata nakon početka prodaje ulaznica za Madonin koncert na Ušću, pored očekivano velikog interesovanja hiljada kupaca iz Srbije, zabeleženi su i kupci iz čak 14 zemalja sveta među kojima su Australija, Rusija, Italija i Velika Britanija.

Prodaja ulaznica je počela u petak, 27. februara u 10 časova prepodne putem Internet sajta www.gigstix.com. Kupcima je bilo preporučeno da se registruju pre samog početka prodaje kako bi lakše pristupili prodajnom sajtu, a dosad nije bilo tehničkih problema koji su mogući kada je u pitanju veliki broj kupaca. Podaci o prodatim ulaznicama biće obrađivani tokom celog vikenda, a budući da se ulaznice neprestano naručuju, nije moguće precizno proceniti koliko će ukupno biti prodatih ulaznica do ponedeljka.

Cene ulaznica su 2990 i 3990 dinara za Parter 2, odnosno Parter 1, dok ulaznice za Fan pit, prostor najbliži bini, koštaju 6990 dinara. Ulaznica za VIP tribinu košta 9990 dinara. U prodaji se nalazi ukupno 50.000 ulaznica. U prvoj fazi ulaznice se prodaju putem Interneta, pre svega kako bi fanovi iz svih krajeva Srbije imali jednaku mogućnost za kupovinu ulaznica, ali i kako bi se na dan početka prodaje izbegli redovi ispred eventualnog fizičkog prodajnog mesta. Madonin koncert na Ušću organizuju The State of Exit i Live Nation.


fan made


Post je objavljen 01.03.2009. u 11:07 sati.