Službene informacije o kompilaciji, DVD-u 'Sticky & Sweet', nastavku turneje...

Madonnin menadžer Guy Oseary je odgovorio na pitanja obožavatelja koji su članovi fan kluba ICON. Otkrio je detalje o DVD-u turneje 'Sticky & Sweet', te o snimanju novih pjesama za treću kolekciju hitova!

Da li će iduća turneja uključiti koncerte u Aziji?
GO: Madonna obožava Aziju i želi je ponovo posjetiti.

Koji su planovi za izdavanje DVD-a turneje 'Sticky & Sweet'? Da li će DVD sadržavati i dokumentarac?
GO: Planiramo izdati DVD/CD u studenom. Što se tiče dokumentarca, Nathan Rissman je satima i satima snimao skečeve i pravio razne snimke. To još moramo preurediti i odabrati najbolje snimke za DVD.

Sada kada je Madonna odlučila da produži turneju 'Sticky & Sweet', da li postoji šansa za izdavanje četvrtog singla s albuma 'Hard Candy'?
GO: Koliko znam, od toga neće biti ništa.

Možete li nam reći nešto više o novoj kompilaciji hitova za Warner Bros? Hoće li uključivati neobjavljene pjesme? Da li je datum izdavanja dogovoren?
GO: Planiramo staviti dvije nove pjesme na album pored ostalih hitova. Madonna nije sigurna hoće li snimiti nove ili će uzeti demo snimke neobjavljenih pjesama. Planira snimiti dance pjesme, pjesme s brzim ritmom...

Hoće li show turneje 'Sticky & Sweet' ostati isti kao prošle godine? Da li će doći do promjene set liste, kostima?
GO: Show će većinom biti isti, na listi će biti dodana pjesma iznenađenja!

Koja je Vaša najbolja uspomena s Madonnom?
GO: Ima ih mnogo... S Madonnom sam više od pola svog života. Najdraži trenuci s njom su kada smo sami, šetamo kroz predivne krajolike ili kada zajedno večeramo. Imam bezbroj uspomena kada sam se po prvi put sprijateljio s Madonnom. Bio sam dijete i znao toliko malo, uzela me je za ruku i pokazala cijeli svijet. To je bila nezaboravna vožnja.

Što Madonna misli o njezinom fan klubu i svim obožavateljima?
GO: Što god da radi, misli na svoje fanove. Dan prije koncerta u Los Angelesu na stadionu Dodger, cijeli prednji dio pozornice je bio oštećen, planirali smo da otkažemo koncert. Kada sam joj rekao kako da ne treba brinuti oko toga, te kako nitko neće mariti za to, odgovorila mi je: "Ne, moji fanovi će primjetiti, oni primjete sve!" Ne želi uraditi ništa manje od onoga što očekuju njeni fanovi. S druge strane, nije htjela otkazati koncert kako ih ne bi razočarala. Večer prije showa rekla je kako se show mora nastaviti. Sve njene odluke su napravljene misleći na njih. Mnoge fanove iz fan kluba ICON je vidjela na mnogim koncertima i to jako cijeni.

Hoće li Madonna izdati u skorijoj budućnosti album s neobjavljenim pjesmama ili demo snimcima s njenih prošlih albuma?
GO: Zapravo, voljeli bi tako uraditi nešto sa remixima i demo snimcima. Hvala svima onima koji su dali svoje prijedloge, na razmatranju su.

Zašto Australija nije odavno uključena u plan turneje, hoće li Madonna posjetiti Australiju uskoro?
GO: Madonna zaista treba posjetiti Australiju! To je pod moranjem, uradit ću sve da održi koncerte po australijskim gradovima. Nažalost nije uspjelo s ovom turnejom. Cijeni svoje fanove iz Australije koji dolaze na koncerte u druge zemlje. Obožavatelj Israel nikada nije propustio niti jedan koncert u Europi niti u Južnoj Americi, te na svakom koncertu maše zastavom Australije. Ispričavamo se zbog našeg nedolaska u Australiju već mnogo godina, obećavamo da će se desiti.

21.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #