Madonna planira posvojiti još jedno dijete

Javno Hr: Madonna odlučila posvojiti dijete iz Malavija Pjevačica je nedavno iz te siromašne zemlje posvojila dječačića Banda, te smatra kako mališan zaslužuje brata ili sestru iz domovine.

Pop kraljica Madonna izjavila je kako namjerava posvojiti još jedno dijete iz siromašne afričke države Malavi unatoč tome što je usvajanje Davida Banda, njenog prvog usvojenog djeteta iz te zemlje, bilo obilježeno brojnim kontroverzama. Mnogi ljudi, osobito naši prijatelji iz Malavija smatraju kako bi David trebao dobiti brata ili sestru iz te zemlje – rekla je Madonna, te dodala kako će se na taj poduhvat odlučiti ukoliko bude dobila podršku tamošnje Vlade, koja je prvi puta izostala zbog birokracijskih procedura. Sud iz Malavija odlučio je dopustiti posvojenje Davida Banda tek prošle godine.

Madonna ne smatra otegotnom okolnošću to što se duže vremena trebalo čekati na rješenje suda, jer vjeruje kako je na taj način omogućila da buduća posvajanja djece, od kojih čak milijun boluje od AIDS-a, budu brža i što češća. Pjevačica je započela s procesom posvajanja Banda 2006. godine, kada je dječak imao samo 13 mjeseci, a bio je smješten u sirotište nedugo nakon što mu je majka preminula. Dječak trenutno živi s pomajkom, no Madonna se trudi da mališan iz sela Lipunge ne izgubi vezu s domovinom, pa je istaknula kako će se truditi da Banda bude upućen o kulturi i tradiciji zemlje iz koje vuče korijene.

- Vjerujem u obitelj. Guy Ritchie i ja slažemo se kako dijete ne bi trebalo osjetiti razvod, naša je zadaća da im pružimo toplinu obitelji – rekla je Madonna koja je dogovorila sa svojim bivšim suprugom i filmskim režiserom način na koji njihova djeca neće biti lišena topline oboje roditelja.

16.03.2009. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #