Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Bivša dadilja o odnosu s Madonnom

Angela Jacobsen, bivša dadilja Madonninog sina Davida, je dala danas intervju za australske medije u kojima je opovrgnula tračeve da ju je Madonna otpustila na grub načn. Zbog nepoznavanja francuskog jezika Australka je napustila Madonnin dom, jer je taj jezik potreban malom Davidu u predškolskoj nastavi. Pohvalila je Madonnu kao majku i inspirativnu osobu: "Jako je draga osoba, unatoč što naporno i često radi, provodi mnogo vremena sa svojom djecom." Potvrdila je da je Madonna stroga mama te da ima pravila za djecu koja ne smiju jesti proizvode McDonald'sa, gledati TV i čitati novine.

Bivša dadilja se razočarala što je odbijeno Madonnino posvajanje djevojčice Mercy: "Žalosno je, to bi bila odlična šansa za djevojčicu. Bolji bi život imala u Madonninoj toploj obitelji. Bilo bi jako lijepo kada bi David imao sestru iz Malawija." Dadilja je dodala kako vjeruje da Madonna neće odustati od drugog posvajanja, te je navela kako ju Madonna naučila o mnogim stvarima: "Jako je odlučna osoba, naučila me je što sve mogu uraditi i koliko postići. Jako sam joj zahvalna za to iskustvo."

Jedna od njenih uspomena iz obitelji Ciccone je ta kada je naučila Davida da pjeva navijačku pjesmu australskog nogometnog tima Hawthorn Hawks, poklonila mu je i nogometni dres s natpisom 'Aussie Rules'. "Mislim da to Madonni nije ništa značilo. Očito australska nogometna liga nije popularna u Americi i Engleskoj."

Glavni razlog što je Angela napustila Madonnin dom jeste što ne poznaje francuski jezik, a jako je potreban Davidu za predškolsku nastavu na francuskom jeziku. Priznala je kako joj je teško bilo naučiti francuski, te da je David brže učio od nje. "David će ići u redovnu francusku školu. Naučila sam jako malo francuskog, bukvalno sam učila s Davidom, ali on je u tome napredovao bolje od mene. Neću mu biti u stanju pomoći oko zadaće niti o drugim aktivnostima s francuskim jezikom."

Iznenadila se kada je vidjela što mediji pišu o njoj i Madonni, priče o davanju otkaza je čula kada je ljetovala na Thailandu. "Počela sam dobivati poruke od prijatelja kako je moje ime po svim medijima, nisam znala zbog čega. Kada sam pronašla što piše na internetu bila sam šokirana jer nikome nisam govorila o tome. Potpisala sam ugovor s Madonnom od 18 mjeseci da se brinem za Davida. Kada je ugovor istekao ostala sam još tri mjeseca bez ikakvog dokumenta ili ugovora. Nije nam bio potreban jer smo vjerovale jedna drugoj. Znala sam da ću na odmor otići u Thailand i znala sam da ću napustiti Madonnin dom ove godine" - izjavila je na kraju intervjua.

Video: http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=39068


Post je objavljen 13.04.2009. u 23:01 sati.