Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Nikki Haris objasnila razloge raskida suradnje s Madge

Nikki Haris, Madonnin nekadašnji prateći vokal na turnejama, je u intervjuu za Bay Windows objasnila razloge zbog kojih je napustila Madonnin tim nakon 15 godina zajedničke suradnje. Nikki Haris je 1987. prvi put zapjevala s Madonnom na njenoj turneji 'Who's That Girl', a posljednja turneja s njom je bila 'Drowned World' na kojoj je pokazala kako se radi posao prave back vokalistice.

Negirala je sve negativne natpise o navodnoj svađi s kraljicom popa: "Možda su postojale svađe ali ja nisam ulazila u to, mi smo sestre već godinama. Madonna je pravi dragulj, zahvalna sam joj na svemu."

"Organizirala je proslavu za doček moje bebe" - dodala je Haris. Nikki je rodila svoju kćerku 2003., godinu dana prije Madonnine turneje 'Re-Invention' na kojoj nije prisustvovala. "Ljudi mogu pričati sranja koliko žele, ali obje znamo da sam prije turneje 'Drowned World' slomila obje noge, ponovo učila kako prohodati, kako zaplesati i odradila sam svoj posao na turneji unatoč velikim povredama. Bilo je ok ali i bolno. 2003. sam imala 41 godinu i bila trudna. Naravno da je moj ego bio uključen u cjelokupnu situaciju - oh Madonna me više ne želi! Naučila me je mnogim stvarima i hvala joj na tome. Zbog Madonne provodim svaki dan sa svojom djecom, snimam glazbu koju volim. Još uvijek sam u bliskim odnosima s Madonninim timom. Ona zna da je volim i ona voli mene."




Post je objavljen 18.04.2009. u 11:01 sati.