Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • TEATRALNI

    Svjetski dan kazališta, nelinkane fotke su moje

    avatar

    27.03.2024. (23:25)    -   -   -   -  

  • luki2

    Lijepo obilježen Svjetski dan kazališta. O, da - ova predstava taži nekoliko gledanja....Baš kompleksna....No, ti si to odlično odradio. Bravo! Srtan Svjetski dan kazališta. Ljubim!

    avatar

    27.03.2024. (23:34)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hvala, hvala sretan svjetski dan kazališta svim glumicama glumcima i nama promatračima scene. Ova 3 posta su mi bila intenzivan izazov a dosta je pomoglo i seciranje nekih referenci iz one knjige predstave kao i drugi relevantni izvori. Ipak najviše je na predstavi samoj-slobodno mogu reći da je drugo gledanje iskristaliziralo još te neke sitne detalje koji su nakon prvog gledanja još visili 90% današnjeg gledanja je bila čista uživancija. Mislim bilo je i prvo gledanje ali ovo drugo je bilo s nekom početnom "bazom" pa je po tom pitanju bilo lakše.

    avatar

    27.03.2024. (23:49)    -   -   -   -  

  • sewen

    Mogu samo reći, respect!

    avatar

    28.03.2024. (05:51)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Inače ne volim reprize, no neka dijela možeš isponova gledati i nika ne dosade ;)

    avatar

    28.03.2024. (14:39)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Bravo za svetski dan kazališta...

    avatar

    28.03.2024. (17:07)    -   -   -   -  

  • NF

    baš sam kod dinaje komentirao, mi swmo u rijeci imali otvorenu scenu belveder, tamo se sva kazališna alternativa okupljala, često bi pratili ili iza scene ili s nezahvalnih pozicija, jednom sam tek pred kraj shvatio da sam gledao predstavu ;)sa zakašnjenjem sretan ti dan ;)

    avatar

    28.03.2024. (18:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -SEWEN-Što dodat nego hvala hvala.

    -POZITIVKA-Generalno ja jesam za reprize iako i kod mene postoje iznimke koje potvrđuju pravilo. Kako sa filmom tako i sa živom scenom živa scena je ipak nešto specifično i vrijedi ju doživjet više puta a ni jedno gledanje nije isto kao ono prethodno :)

    -MECA-Eto srećom se baš potrefilo da me je dopalo reprizno pogledat predstavu na svjetski dan kazališta, bilo je to specifično iskustvo.

    -NF-Meni je žao što probe nisu otvorene za javnost i to bi mi bilo drago pogledat te pripreme čitačke interpretativne scenske. Hvala hvala za dobre želje nikad nije kasno :)

    avatar

    29.03.2024. (00:07)    -   -   -   -  

  • j.

    Ove sezone čini mi se da je zagrebačka dramska scena ujednačenija i vrednija; Nestajanje je kruna tog puta; konačno da i Hnk malo pretekne Zkm, bar po mome ukusu :). Tvoj pristup je vrijedan i studiozan, pohvale i s moje strane!

    avatar

    29.03.2024. (10:36)    -   -   -   -  

  • starry night

    sad sam otvorila post, predivan post, predivne fotke, dočarana atmosfera teatra fantastično, ne samo našeg HNK nego svakog teatra, čisti užitak fotki, teksta i priloga o kazalištu i umjetnosti, Klio Me Ter Tal Eu Er Ur Po Kal, tako su nas učili zapamtiti imena muza, i sve su tu, u tvom krasnom postu o HNK

    avatar

    29.03.2024. (18:12)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -J-Hvala hvala. Je, nestajanje je izvanredan projekt dosta kompleksan da sam ga trebao trpati u 3 zasebna posta ali ne žalim samo konstatiram :) Imam visoka očekivanja i od "nebeskog svoda" u predstojećem mjesecu.

    -STARRY-Danke schonne, samo 2 fotke su moje one nelinkane drago mi je da ti se sviđa(ju) iako ja

    osobno nisam nešto impresioniran-previše sam fotkao brzinski to je moj problem-što bih sve htio ne danas nego jučer :D ali su mi super ove službene fotke scene screnshotane :) A istina ovaj post je posvećen svjetskom danu kazališta i kazalištu kao kazalištu. A imao sam baš tu sreću da predstavu koja je u svemu po mojim preferencijama uspijem pogledat baš na svjstski dan kazališta. Obećao sam bio sam sebi da ću dokumentirat dijelić atmosfere i prenijeti na blog i eto. Hvala na pohvalama volim kad me hvališ :)

    avatar

    30.03.2024. (08:18)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    A da, ako gledamo odnos reale i virtuale, doživljaj je puno ugodniji u reali. Još samo da se ljudi ne ponašaju kao roboti, papige i slično. ;)

    avatar

    10.04.2024. (23:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Je, virtuala je samo za prenijeti neke događaje iz reale da bude javno dostupno. Popularizacija filma i kazališta je tu glavni razlog-kreativno izražavanje kao drugi. A što se tiče bloga generalno-što manje vremena ostavljenog ovdje to bolje.

    avatar

    11.04.2024. (18:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...