Komentari

luki2.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • starry night

    "Hrvatska je jasno definirala da smatra napad Hamasa zločinačkim činom te da Izrael ima pravo na samoobranu. Uzeti treba u obzir i hrvatsku modernu povijest i genocid koji su zločinci Pavelićeva režima provodili protiv Židova, Srba i Roma. Razlog je to više za stati uz Izrael. Procjena je naše vlade bila da je ovo trenutak u kojem moramo biti na strani Sjedinjenih Država.

    Njemačka se suzdržala jer ima veliku islamsku manjinu koja bi mogla negativno reagirati na takvu odluku. Francuska i Španjolska su glasale za rezoluciju, prva zbog islamske zajednice, najveće u Europi i povijesnih veza s Bliskim istokom, Madrid jer ima izuzetno dobre odnose s Palestincima.

    Većina EU je dakle glasala protiv ili se suzdržala svjesna da bi primirje išlo isključivo na ruku teroristima Hamasa koji bi se mogli reorganizirati. EU je na summitu koji je upravo završio predložio “humanitarne pauze” kako bi civilno stanovništvo pojasa Gaze moglo dobiti potrebnu pomoć, a da Hamas ne dobije potrebnu podršku."

    citat, samo prenosim

    avatar

    29.10.2023. (00:14)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Hamas jesu gamad i teroristi to stoji i njih treba slistit ali činjenica je da je Izrael oduzeo teritorij Palesini u prošlosti i to se prelama već deceniju ako ne i više mislim na ratovamje u gazi. Ali sve u svemu bljuje mi se više od ratova politikanstva i velikih igrača koji u ratovima ne ginu nego profitiraju dok za njihove interese ginu drugi. Prvo krebil putin sad ponovo i hamas. Sambog da vijesti uopće ne gledam manje toksičnog sadržaja manje neuroziranja manje neuroziranja više energije i elana za neke konstruktivne vedrije i kvalitetne stvari. Ionako mi obični smrtnici nemamo utjecaj niti na događaje kod nas di ćemo na one na drugoj strani planeta. A o amerima i njihovoj politici i licemjernom petljanju u sve i svašta nakon čega se prave grbavi sve znaš.

    avatar

    29.10.2023. (00:43)    -   -   -   -  

  • luki2

    ,@Starry: Mi uvijek, ali uvijek izmišljamo toplu vodu.:(((( Stalno smo iz Ameriku, ne treba o u ovakvim situacijama dokazivati svoju vjernost. Slažem se s Milanovićem da smo trebali glasati za primirje, jer ovakvo glasanje izgleda jako loše za Hrvatsku. Netko nam sve to zbraja, bez brige. Makar smo trebali pristojno ostati suzdržani...Ali ne...:((((Idemo kao moja Mia na buldoga:(((( Čim veći pas, tim će se ona više kidati da mu pokaže tko je....:(((((( E, imamo mi još puno za naučiti u diplomaciji.....Dobro, Radman nije kriv - on je samo izvršitelj.....Ljubim!

    avatar

    29.10.2023. (00:45)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Teatralni: Ma u principu se slažem s Tobom, ali kad već imamo pravo glasa u UN-u - zar je normalno da se uvijek moramo kompromitirati?! Joj, naša diplomacija je položila obje noge, pa sad jadna hoda na štakicama....Nama stvarno nema pomoći....:((((Ljub!

    avatar

    29.10.2023. (00:50)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Sada je gotovo nemoguće naći pravu nošnju.
    Možda je atraktivnie ono što sad viđamo na raznim zabavnim manifestacijama,
    ali nije autentično...

    O politici ne bih, iaonako znam samo ono što mi serviraju razni mediji...

    avatar

    29.10.2023. (06:59)    -   -   -   -  

  • starry night

    U politici uvijek biram ljudska prava a ne prava tirana, eksploatatora i barbara koji po nekom pravu nasilja i psihopatije i smanjene inteligencije a povećane barbarske i mišićne mase i čistog nasilja i zla ili kriminalnih financijskih interesa smatraju da imaju pravo tlačiti druge i voditi ih u ratove, koncentracijske logore i logore za silovanja, smrad, služe se lažima, klevetama, obmanama, pričama da bi privukli i instruirali djecu za svoje potrebe pretvoriti ih u roblje gluposti i mitova umjesto u zdrave i slobodne ljude, usput ih zlostavljaju i siluju na stotine tisuća dok meću cvijeće na svoje kipiće fratara okruženih dječicom, gdje su najbolesniji fanatici tu su najkrvaviji sukobi i ratovi i krimosi i lopovi, popovi, topovi, lopovi, gledaj tko se obogatio poslije rata i velike pljačke a tko se iselio i osiromašio u milijunima ljudi i sve će ti biti jasno tko je ratni profiter, a kler to je, a tko žrtva rata, a to smo mi koji samo želimo mir i normalan život. Dakle, poslije ovakve čak ni suzdržane odluke o čijoj ispravnosti ne mogu suditi jer niti sam teoretski stručnjak niti političar ali sam za razliku od njih išla raditi pod granatama i sirenama u opustjelim ulicama čekajući projektil da doleti kao civilka koja spada u "obične" propise a ne "posebne" za krimose i falsifikatore ratnih penzija, cijeli rat sam radila pod granatama, a kurvice su dobivale ratne penzije na osnovu p., ja sam izabrala raditi, i popušila sam, nebitno, hoću reći da sad nakon ovakve odluke PROTIV, što kaže luki, hebem ti takvu diplomaoju, možemo definitivno očkivati pojačanu mogućnost napada na civile u hrvatskim gradovima od strane fanatizmom zadojenih psihopata i terorista, to je odgovor fanatika i luđaka na suprostavljanje se zlu, da ti odreže glavu, napadne na ulici ili te popina spali ko vješticu ili znanstvenika, svi ti glavoperi su isti, psihotčni i djeluju iz zasjede i osobne sigurnosti na pošteni, normalni svijet kojeg laganni uništavaju terorom i ludilom, i kad pop krene pljiuvati po rocku a militantni psihopati krenu ubijati publiku na rock koncertima i silovati žene do smrti, znaš koliko je sati i da su isti, dvijje strane iste medalje, naš pop i njihov pop, i tko će platiti glavom.

    avatar

    29.10.2023. (08:12)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    u etnografskim muzejima.... oni se smiju ponositi...

    avatar

    29.10.2023. (08:27)    -   -   -   -  

  • Snaga Tvokuna

    Ja bih isto samo rekla da potpisujem zadnji komentar @StarryNight!
    Rodila sam se tek kad je u nasu kucu u Osijeku grunula granata, ne sjecam se rata! Ali sve drugo napisano je totalno jednako mome misljenju! I sto je Ella Dvornik napisala na status. Zasto se mebi velikani vode i pametnjakovici naali tako na nekoj livadi i fino nozevima i palicama se poubijali ako im se toliko ratuje !!

    avatar

    29.10.2023. (11:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    To članstvo ne vrijedi onoj stvari kao niti nato i eu. Bog Isus me nemre razuvjerit od toga da je ova bagra na vlasti za išta sposobna osim za kriminal ne bi bilo govora o nekim vanjskim članstvima njihova nesposobnost nas je dovela do svega toga. A drugi problem predstavljaju imbecili koji baljezgaju o "blagodatima" rata!

    avatar

    29.10.2023. (11:24)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    Naši političari rade i donose odluke po nalogu

    avatar

    29.10.2023. (12:18)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Starry je doista sve obuhvatila, također potpisujem...
    Ti si opet uživala u danu u svome stilu-svaka čast :)))

    avatar

    29.10.2023. (17:24)    -   -   -   -  

  • zemlja2

    U potpunosti podržavam Tvoj i ostale komentare koji podržavaju primirje.
    Najbolja je preporuka Elle Dvornik da se mudri nalogodavci rata medjusobno potuku.
    Evo i moje preporuke: šaljite u rat svoje sinove.
    lp

    avatar

    29.10.2023. (18:00)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Komentar prije mog kaže sve što i ja mislim.

    avatar

    29.10.2023. (18:02)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Mecabg: Meco, pa da znaš i da nije baš tako. Mnoge su žene sačuvale nošnje od svojih prabaka i baka, i to prave, originalne. Preivne su, biti će još prigoda da ih poslikam i pokažem. Ljubim!

    avatar

    29.10.2023. (20:31)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Dinaja: Tako je! Ljubim!

    avatar

    29.10.2023. (20:32)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Snaga Tvokuna: U ovom slučaju razmišljamo isto! Pročitala sam Tvoj post i u popunosti se slažem. Ella je pametna mlada žena. Ljubim!

    avatar

    29.10.2023. (20:33)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Teatralni: Ajmo ne miješti babe i žabe. UN nije isto što i ćlanstvo u EU i NATO. Razlike su velike, to je za novi post....Vidjela sam ovo o blagodatima rata. Ne postoje!! Ni jedna jedina blagodat rata jednostavno - ne postoji...Ljubim!

    avatar

    29.10.2023. (20:37)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Zvjezdana: U ovome se potpuno slažem s Tobom - po nalogu iz vana rade...Nego kako:((( Ljubim!

    avatar

    29.10.2023. (20:39)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Dreamcatcher: Hvala najljepša! Starry ima dličn komentare! Ljubim!

    avatar

    29.10.2023. (20:41)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Zemlja2: Odličan komentar! Hvala!

    avatar

    29.10.2023. (20:42)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Lastavice: Drago mi je. Na istom smo tragu. Ljubim!

    avatar

    29.10.2023. (20:43)    -   -   -   -  

  • luki2

    @Starry: Sve potpisujem u Tvom drugom komentaru. Crtamo sami sebi metu na leđa. Ljubim!

    avatar

    29.10.2023. (20:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...