Jednom sam na pizzi ispekla svježe srdele, meni i mužu je bilo ok, djeca su više za klasiku. Ova na slici izgleda savršeno, tko bi reći da nije baš... :)
30.04.2023. (17:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Goddess Vesna: Nije tako lako uskladiti zdravo i fino. Hvala. @U zvijezdama piše: Hvala, također. @sewen: A je, ima i tih kombinacija, pa Viških pogača, i sigurno još ponešto. @AnnaBonni: 60/40 je 3/2, , ali dobro, u svakom slučaju omjeri su u igri, i sigurno ću nešto mijenjati, možda čak i omjer vode. @vjetar u kosi: A je, upravo sam napomenuo da izgled zna i prevariti, ali dobro, ni prvo ni zadnje iz te igraonice. @morska iz dubina: Je, ima i recepata s jogurtom, ali originalni recept sam dobio od pizza majstora i super je, a brašno je manje ili više izmotancija. @Viatrix: I ja sam navikao na klasiku, ali eto, malo pametujem u želji da pogodim pravac prema zdravijoj varijanti, valjda. @Dvi, tri riči...: A gle, ja sam za eksperimentiranje, ali razumijem i klasičare. Da ne bude zabune, nije ovo loše, to nikako, ali klasični recept jednostavno daje bolje tijesto, jasno, meni. Tko zna kako bi bilo nekom drugom. @mecabg: Medijskim kuharima sve ispadne Mmmm, mljac, ..., a u stvarnosti i nije uvijek baš tako. Kukuruzno brašno je dobra ideja, samo je realizacija nije pratila teksturom, ukusom, podatnošću, ...
01.05.2023. (13:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Goddess Vesna
A, gleč.... primamljivo izgleda, sastojci su za deset! Već ćeš ti doći do pravih omjera! Dobar tek!
29.04.2023. (14:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
dobar tek
29.04.2023. (14:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Čuja sam tako umisto tijesta, da se skuha pura pa ispeče sa pasatom i inćunima....
29.04.2023. (15:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
promijeni omjer : pirovo 60 + kukuruzno 40
Tako ja radim proju : 3 : 1
29.04.2023. (15:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vjetar u kosi
Meni izgleda odlična i vjerujem, da Si jo pojeo sa guštom:))
29.04.2023. (17:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Zadnje vrijeme radim tijesto za pizzu s jogurtom..zaista bude odlična:-)
29.04.2023. (21:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Nikada nisam jeo pizzu s tijestom od kukuruznog brašna. Zanimljivo.
29.04.2023. (23:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri riči...
Jednom sam na pizzi ispekla svježe srdele, meni i mužu je bilo ok, djeca su više za klasiku.
Ova na slici izgleda savršeno, tko bi reći da nije baš... :)
30.04.2023. (17:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
navlakuša, nego šta:))
Dobra je ideja ovo sa kukuruznim brašnom...
30.04.2023. (20:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Goddess Vesna: Nije tako lako uskladiti zdravo i fino. Hvala.
@U zvijezdama piše: Hvala, također.
@sewen: A je, ima i tih kombinacija, pa Viških pogača, i sigurno još ponešto.
@AnnaBonni: 60/40 je 3/2, , ali dobro, u svakom slučaju omjeri su u igri, i sigurno ću nešto mijenjati, možda čak i omjer vode.
@vjetar u kosi: A je, upravo sam napomenuo da izgled zna i prevariti, ali dobro, ni prvo ni zadnje iz te igraonice.
@morska iz dubina: Je, ima i recepata s jogurtom, ali originalni recept sam dobio od pizza majstora i super je, a brašno je manje ili više izmotancija.
@Viatrix: I ja sam navikao na klasiku, ali eto, malo pametujem u želji da pogodim pravac prema zdravijoj varijanti, valjda.
@Dvi, tri riči...: A gle, ja sam za eksperimentiranje, ali razumijem i klasičare. Da ne bude zabune, nije ovo loše, to nikako, ali klasični recept jednostavno daje bolje tijesto, jasno, meni. Tko zna kako bi bilo nekom drugom.
@mecabg: Medijskim kuharima sve ispadne Mmmm, mljac, ..., a u stvarnosti i nije uvijek baš tako. Kukuruzno brašno je dobra ideja, samo je realizacija nije pratila teksturom, ukusom, podatnošću, ...
01.05.2023. (13:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
ma može sve :))
02.05.2023. (01:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...