Komentari

kockavica.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Kockavica

    Možda ću na Brdo danas, disati. :)

    avatar

    29.04.2023. (08:25)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Suosjećam. To narančast, a gorko i kiselo za poludit je čista žuć. Povraćala sam svaki dan više puta, sve što sam pojela. Mučnina non stop jer jela sam da se beba razvija. Zadnje povraćanje na stolu u rađaonici. No sve je bilo nevažno jer radovala sam se beskrajno.

    Probaj izbjegavati npr. peršin.

    Mene su tješili da ću prestati povraćati kad beba oživi. Ništa od toga, ja sam povraćala do kraja, kao i moja mama koja je sa mnom završila na infuziji.

    Eto, ako ti imalo bude lakše nego meni, utješila sam te.

    Ne moraš imati komplikacije da odeš na očuvanje trudnoće, bitne su i godine rodilje. Ali s obzirom na demografsku sliku, trudnoću je bolje čuvati, biti na miru i bez stresa... netko je tako naredio.

    Bit ćeš dobro.

    avatar

    29.04.2023. (09:06)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    status complicated - solution: very simple,

    avatar

    29.04.2023. (09:40)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Jebate, ako neprekidno povraćanje i mučnina te pridružena im iscpljenost, to što ne možeš normalno funkcionirati nisu komplikacije, a što jesu?

    S oboje sam bila na komplikacijama jer sam prokvarila, ali života mi moga i sve ovo prije su bile ozbiljne komplikacije.

    Jedna bi stvar bila da se ti osjećaš blistavo i prpošno kako se mnoge žene osjećaju cijelo vrijeme trudnoče, a ti jesi za komplikacije samo što misliš kako ti treba glava s ramena otpasti kako bi imala " puno pravo" na njih.

    Eh, narančasta, lijepa boja.... :))

    avatar

    29.04.2023. (10:02)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    nećeš medju lovce ?

    nemrešbilivit !!!!

    sorry draga, ja nisam povraćala ni u jednoj trudnoći i nisam uzimala ni godišni ni bolovanje. U prosvjeti nema godišnjeg po volji - lako vama pravnicima i državnim službenicima

    Sretnooooooooooooo i javljaj se

    avatar

    29.04.2023. (10:04)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    dake, moremo zaključit da si se mojim didaktičkim pristupom iz misleče na poslu pretvorila u noseču sa komplikacijama, što logičnim pristupom rješavanju problema navodi na zaključak kako je noseča odgovorna, i treba joj opravdani razlog da se udalji iz sredine koja je 'truje' negativnošću. pametna kako već je našla je solomonsko rješenje, a za osamnest miseci kom opanci, kom obojci :)**

    avatar

    29.04.2023. (10:22)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    @AnnaBonni će prva dobiti jačmenac! :)))))))))

    avatar

    29.04.2023. (10:40)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Uf Mela, to je fakat ekstrem, čula sam već s više strana za takve slučajeve i grozim se i same pomisli, vjerujem da će ovo moje ipak postepeno jenjavat, pa makar se čistom autosugestijom uvjerila u to. :))
    Povraćala sam već čistu kiselinu i to je fakat grdo, zato isto trpam u sebe samo da imam neš konkretno za izbaciti. Ovo narančasto je bio čips, jako fin dok sam ga jela, manje kad je išlo van. :)
    Bila sam uvjerena da nemam pravo na komplikacije jer je trudnoća bila uredna, a na moje navođenje mučnina doktorica je samo odmahnula kao na nešto normalno što treba izdržat, nesigurna kakva sam bila nisam dalje niš pitala ni tražila. Sada sam miljama daleko od one sebe. :)

    avatar

    29.04.2023. (11:53)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Pale, stvari su zapravo uvijek jako jednostavne. :)

    Slažem se Y, u svakom slučaju u ovakovom stanju ne bih mogla raditi kako god okreneš.
    Narančasta mi je najdraža boja. ;))

    Anči, tebe moji kolege lovci baš jako muče? Ili želiš kroz podtekst progurati ideju da je možda neki od njih i otac djeteta? :O
    Moram te razočarati, nije, ja ne serem gjde jedem, tako da su mi kolege lovci zabranjeno voće, a i općenito ne volim spunice sa geometrijskim ljubavnim oblicima. Volim jednostavan život. A s kolegama se družim, prošlu nedjelju je bila skupština, na kojoj sam uspješno držala želudac pod kontrolom iako sam se par puta ustala popiti mineralne i pojesti pločicu s bademima. Štoviše onog lisjaka strjelila sam kad sam već bila trudna iako tada to ni sama nisam znala. A u ponedjeljak imamo upucavanje puški. Srećom su te aktivnosti prijepodne dok još donekle funcioniram. Nitko od njih još ne zna za moju trudnoću, al to će se ionako uskoro samo od sebe vidjeti. :)

    avatar

    29.04.2023. (12:04)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Eeee Kupuse, ja uvijek imam back up plan, štoviše istovremeno radim na nekoliko planova pa kako se kojem poslože zvijezde tim ih redoslijedom reliziram. :))) inače imam i update gore za tebe. ;)

    Anči samo ima više hrabrosti gurat prst u govno, al ovdje nema govna pa neće biti ni ječmenca. :))

    avatar

    29.04.2023. (12:08)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    vidija sam dodnevak :))) i, ma koliko to tebi možda čudno zvučalo meni je draagooo da san falija. e sad ako se pitaš zašto mi je drago, odgovor je vrlo, vrlo jednostavan. drago mi je kada netko svojim trudom i voljom pokaže, ne dokaže, da se nebi krivo razumili, kako sam bio u krivu jer, i ja sam nešto, usprkos mom subjektivnom mišljenu nešto naučio o tom čovjeku, pa tako i o svojoj dici, a to je, da ništa nije bilo uzalud :)*

    avatar

    29.04.2023. (12:43)    -   -   -   -  

  • V

    Vi'š, ovo s tobom je jedan dobar primjer one Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane; tebi mukla,da ne kažem da ti se smrklo, al' mi svejedno veseli :)

    avatar

    29.04.2023. (12:43)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Nisam ni sumnjala da će ti biti drago. :)) Ti si jedan pošten i dobar čovjek. Nisam sigurna da li će doista uspjeti, sve je već jako razlistano a one su još jedva milimetar pozelenile pupoljke, al bar još ima nade. Odnosno ne znam da li je to i inače normalno ili ne. Al mene vesele kako god. Iduće proljeće ću ih još napraviti. Jer ove trešnje na Brdu su rane žute i ne baš slatke iako rode puno, a me se oće ova sa velikim tamno crvenim slatkim plodovima koja kasno cvate i rodi. :)

    :))) Neka ste! Tako i meni bude lakše. Malo se razonodim, promijenim tok misli, a i tuđa iskustva ponognu. :)

    avatar

    29.04.2023. (14:34)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Bože tebe postala si opaka ka onaj Fresh

    avatar

    29.04.2023. (19:43)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Najprije, bravo za ispravnu odluku..bez glavinjanja na poslu...a zamisli mene lude...otvorim bolovanje 28 dana pred porod, jer zakonski moram, a onda nastavim radit do zadnjeg dana..jer sam bila jedina pravnica od Rijeke do Dubrovnika koja je tada pokrivala pravo industrijskog vlasništva ...na drugu trudnoću sam se opametila, al i dan danas za tu prvu kažem sebi...tuko jedna:-)

    avatar

    29.04.2023. (21:15)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Uopće ne znam našta misliš, ja sam mila i draga. :)

    Morska, ti i ja ko da smo Bogu iz istog lonca ispale! moram priznat da mi to laska pa mi se čini da sam možda ipak osoba na mjestu. :)

    avatar

    30.04.2023. (08:45)    -   -   -   -  

  • medlife

    E pa svaka čast na volji, izdržljivosti i ne znam čemu još :)

    avatar

    30.04.2023. (10:09)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Nije baš da imam nekog izbora. :))

    avatar

    01.05.2023. (15:09)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Učim od tebe. :)
    Za godinu - dvije, možda. *-*

    avatar

    02.05.2023. (00:26)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Dobro je znati, al se ne treba bojati. :*

    avatar

    02.05.2023. (08:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...