Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • luki2

    Senzacija!!! Nema ništa za što bih mogla reći da mi se ne sviđa!!!! Oblizujem se!:))))) Ljubim!!!

    avatar

    18.03.2023. (22:46)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    kakod, doma si nakon sve upijene ljepote

    avatar

    18.03.2023. (23:11)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Evo kompletirao sam sve postove s putovanja, od "Groznice" 1. ožujka do ovog zadnjeg. Neke sam već odgledao i odpročitao i ranijih dana, no sad sam ponovo prošao kroz cijelu skriptu iz Fiziologije Las Vegasa. :) Zbilja je sve to jako zanimljivo, i bitno drugačije od artificijelnih reportaža po novinama i portalima. Dobro je da se sve tvoje fotke mogu otvoriti i natenane razgledati u velikom formatu. Za razliku od, recimo, azijskih kuhinja, ova američka, istina je, nije baš naročito privlačna (barem naizgled), pa ipak je zanimljivo sve to gledati, kulturološke razlike su uvijek po defaultu zanimljive. Priče o taksistima su vrlo zabavne, ha ha, svi su prilično brbljivi i odmah otvaraju dušu. :) Interesantno je kako se vremena mijenjaju, sve se digitalizira, eto čak i u kazinima. Cirque du Soleil, David Copperfield, Got talent show... fali vam još samo Celine Dion. :)) Što je s njom? Navodno je prilično bolesna. Davno sam čitao kako je godinama morala udarnički pjevati dvaput dnevno kako bi vratila muževljeve kockarske dugove, ili tako nešto. Nadam se da će biti još fotografija i reportažica jer je privatni dnevnik nekog stvarnog čovjeka uvijek puno zanimljiviji od dobro honoriranih profesionalnih uradaka. Sad ste se iz Amerike vratili u Njemačku s osjećajem povratka doma, to mu dođe kao mala inicijacija u njemstvo. Ili ste već takve inicijacije davno prošli? :))

    avatar

    19.03.2023. (09:26)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @luki, pa recimo da sam izabrala samo bolji dio :)
    @anabonni, doma je doma :)
    @mariano, a evo, ovo su naši osobni dojmovi. Reportaže iz novina ni ja ne volim, kao ni influencerske ocjene, nije isto kad ti ideš po lokalima i hotelima a netko drugi ti sve to plaća, s posebno još ako u restoran dolaziš kao novinar. Ovako inkognito, kao običan gost, puno bolje možeš dati realniju ocjenu. Celine Dion nije moj stil, ne bi je slušala ni da mi plate :))
    A Njemačka...da. Nekada smo govorili u oba smjera (zapravo tri jer postoji i Slovenija u kojoj smo dugo živjeli) da dmo došli doma, kad smo tamo dolazili. Kada su umrli moji starci, Hrvatska je prestala biti "doma". U Sloveniji se osjećamo domaćije nego u Hrvatskoj jer se bolje razumijem u svakodnevni život tipa pravila, zakoni, porezi :)) a i tu nam je dijete odraslo i išlo u vrtić i školu. U Njemačkoj nam je sin i mačke, naš krevet, kauč i moja kuhinja, tu se možemo (ako nam je baš do toga) skinuti goli i ići po kući :)) Takvo mjesto je za mene dom :)

    avatar

    19.03.2023. (09:58)    -   -   -   -  

  • Euro

    Kic na svakom koraku

    avatar

    19.03.2023. (10:03)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Dobra definicija doma. Za kauč spremni! :))

    avatar

    19.03.2023. (10:41)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Na slikama sve izgleda bajno...valjda je to moć fotografije pa se galofak lako sakrije.....sve u svemu, jedno je definitivno...gladni niste bili:-)))

    avatar

    19.03.2023. (11:38)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @euro, da, od jeftinog do skupog ali hauptsache kič :)))
    @mariano, dobro, ima mene i u kuhinji :))) ali da :)
    @morska, ovo je izbor boljeg galofaka :) sad mi je krivo da nisam fotkala taj doručak prvi dan, stvarno je teško opisati to što bi trebala biti jaja na oko :))))

    avatar

    19.03.2023. (19:20)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Bome je ovo obilno. :))
    meni je najviše drago da uživate punim plućima.
    veselila si nas svojim javljanjima?
    Sljedeći je Island? :))))

    avatar

    19.03.2023. (21:03)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    'svugdi pođi, doma dođi'. pogotovo kada je spiza u pitanju. al da bi volija kušat, bi :)))

    avatar

    19.03.2023. (23:46)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    ajme koje porcijetine...za popucat po šavovima :)

    avatar

    20.03.2023. (06:47)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Dosta je to kilokalorija, nadam se da ste i potrošili :)
    Volio bih jednog dana otići u Ameriku, možda se i ostvari. Hvala za ovo približavanje pojedinih aspekata tog putovanja. I meni je ovako draže i nekako realnije nego plaćeni oglasi i PR članci :)

    avatar

    24.03.2023. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...