Komentari

konobarica123.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Smisao Života

    ne, bježim od vračeva što dalje mogu :))

    avatar

    30.05.2022. (21:53)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    ne, nisam nikada.

    avatar

    30.05.2022. (21:53)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    neeeeeeeeeeeee

    avatar

    30.05.2022. (21:55)    -   -   -   -  

  • strumf07

    Lijecim išijas.besplatno

    avatar

    30.05.2022. (22:01)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Svoj sam blog daaaavno otvorio da bi na njemu sakupio tu tematiku (masa linkova sa strane, neki su i zastarijeli) , potom sam dodao moje umjetničke preference...
    Bioenergija (ako ćemo ju tako zvati) je nešto najbolje što nam je kreator dao, ima je u izobilju samo ju treba znati kanalizirati, uz tretmane masaže višestruko je korisna ..
    Odgovor je Da!

    avatar

    30.05.2022. (22:03)    -   -   -   -  

  • luki2

    Da. Osobno i moji najbliži. Odlična iskustva i osjećaj. Nada Bolič. Ljub!

    avatar

    30.05.2022. (23:09)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Razni ljudi to zovu na razne načine, razna podneblja i kulture, svi govore o istom različitim jezicima......

    Moj odgovor je - apsolutno.

    :)

    avatar

    30.05.2022. (23:35)    -   -   -   -  

  • luki2

    Čestitke na blogu dana!!! Ljub!

    avatar

    31.05.2022. (07:41)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    NE!!!!

    avatar

    31.05.2022. (07:45)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Nisan nikad prova.. zašto ne!? :)

    avatar

    31.05.2022. (09:17)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    S bioenergijom nemam iskustva, ali zato iman iskustva sa iscjeljenjem vlastitom energijom. Naime, ima nekoliko godina san dobija nistagmus, jedan neizlječivi neurološki poremećaj, kod kojeg po modicini nema pomoći, ali ja san uspija, zahvaljujuć duhovnim iskustvima koje san ima, smanjit simptome nistagmusa za jedno 80%. Inače, dok mi je nistagmus bija u akutnoj fazi razmišlja san o bioenergiji, da probam, i sad mi prođe kroz glavu, ali u mom slučaju, mislim da sam dobio nistagmus da me transformiše, da uspijem sam sebe zacijelit, psihički, pa i fizički.

    avatar

    31.05.2022. (09:44)    -   -   -   -  

  • j.

    Nemam iskustva u liječenju, jer manje ili više sve probleme koje smo u užoj obitelji imali riješili su liječnici, kako se već dalo i moglo - ali tako da čovjek na to brzo zaboravi i živi ovaj život sretan i tih, moleći se da krugove koje je padom u vodu započeo njegov kamen - nešto ne prekine. Ali, u kojoj god nekretnini da sam bio - zvao sam tamo majstora s viskom; mislim da ovdje smijem reći i njegovo ime - Ante Sorić iz Zagreba, sa Trešnjevke; daj mu Bože zdravlja, stariji je čovjek već bio kada sam ga posljednji puta vidio, a ima tome najmanje dvanaest godina; što god da nam je taj vješti tumač znakova kazao - ostvarilo se, od pomicanja kreveta i rasporeda namještaja, pa sve do ispitivanja gdje u dvorištu imamo vode, čak jednog dana - zlu ne trebalo - i za bunar. Tu sam u životu vidio da definitivno u tome ima nešto; ne nešto - nego puno toga; a vjerojatno se radi o tome da sustav koji vlada, odnosno prevladava - ne prepoznaje, a gdjekad i poriče tu neku energiju i frekvenciju kao mogućnost - zapravo, više - kao suradnicu.
    Kada bismo u životu bili manje nadmeni i samouvjereni, a više otvoreni, tihi i dobronamjerni za druge - a ne samo za sebe, pa čak i manje cijenili novac, standard, imetak, izgled, a više nečiji duh - siguran sam da bi ovaj svijet izgledao puno bolje.
    Nadam se da ovaj moj odgovor barem neće odmoći :). Pozdrav!

    avatar

    31.05.2022. (10:21)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    Kad sam sinoć ostavio prvi komentar (pod drugim nickom) zaboravio sam postaviti svoje pitanje domaćici bloga :)... Pa da to sad ispravim: koliko mjeseci traje jedna godina? :))

    avatar

    31.05.2022. (20:26)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Jednom sam, nakon operacije, u nekoliko tretmana dizala imunitet uz pomoć fenomen terapije. Bola mi je prste, palila pelin na dlanu i masirala stopala. Auuu, gušta!!!:-) Pritom smo pričale o književnosti( jako načitana i svestrana žena), plakale obje ili se smijale, a uvijek bih od nje odlazila napunjena, mirna i sretna. Imam potrebu naglasiti da je žena vjernica, praktična, dobra, iskričava duša, nimalo ograničena, širokih horizonata i pravi psiholog.
    Neki se ljudu bave bioenergijom da to i ne znaju. Znaju oni koji se nakon boravka s njima neko vrijeme u društvu, osjećaju sjajno, radosno i nadahnuto.

    avatar

    31.05.2022. (20:29)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Hvala svima na komentarima.
    Baš ste me oduševili odazivom.
    Imam jedno malo osobno istraživanje u svrhu pisanja i mislim da ste mi vi vjerodostojniji od ekipe na fejsu koja me bolje pozna, kao i moje mišljenje o bioenergiji, pa bi možda bili pristrani.
    Zahvaljujem od srca.

    @ blogokviz - nikad osobita matematičarka, štaš. :)))) I, ne da se sad pravdam, ali u 12. mjesecu hotel ima prvi break. Zatvoren je oko 2,5- 3 tjedna, a mi slobodni, pa sam se kroz godine navikla ravnati po tome.

    avatar

    02.06.2022. (21:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...