Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (49)

Marketing


  • TEATRALNI

    Eto, stvarno preporuka za gledanje

    avatar

    05.02.2022. (22:20)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    ps vidim da mi je fotka napanačke, nemam vremena s tim se zajebavat gledajte nakoso :D

    avatar

    05.02.2022. (22:21)    -   -   -   -  

  • luki2

    Znala sam! :))))) Bravo! Konačno! Ljubim!

    avatar

    05.02.2022. (22:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vidiš kako smo na istioj valnoj dužini :D očekivao senzaciju-senzaciju i dobio! namjerno nisam tipkao kompletnu radnju (napulj, Lila i Lenu) jer se to u principu i zna a ako i ima onih koji ne znaju ovako ostavlja dozu tajanstvenosti. Vječna aktualnost patrijahalnog bolesnog primitivnog društva je u principu ono što je na meti i kad gledaš nažalost vidiš da niti danas taj isti primitivizam nije skroz iskorijenjen a što je još gore vjerovatno nikad niti neće biti. Isto kao i nasilje jer je i tu korijen-primitivizam.

    avatar

    05.02.2022. (22:49)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    Meni nisu jasni ti ljudi koji ne gase mobitel u kazalištu da ne shvaćaju koliko zvonjava mobitela, njegovo svijetljenje ili čak njihovi razgovori smetaju svima... Vjerojatno im je to prevelik intelektualni napor za shvatiti.

    avatar

    05.02.2022. (23:33)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    baš mi je drago da si bio ... Iva je fantastična, gledala sam njene izjave u nekim TV emisijama i naravno u našoj seriji :) odlična!

    avatar

    06.02.2022. (13:34)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Sačuvaj nas mentaliteta sličnog srednjem vijeku. U neki glavama civilizacijski dosezi su još uvijek na niskim granama. Vidiš, nisam bila jako dugo u kazalištu, evo dobre preporuke.. ;)

    avatar

    06.02.2022. (14:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -TOCO1980FOTO-A očito da je. To je prešlo svaku granicu, dolasci usred predstave njihovo nadglasavanje i zvonjenje mobitela. Ja na razini opsesivno-kompulzivnog poremećaja provjerim 3 puta jesam li mobitel prebacio na vibraciju a ovi ne samo da imaju ton pojačan do daske nego ga niti nakon prvog poziva koji dobiju ne isključuju.

    -SHADOW-I meni je drago, nakon dužeg perioda uživat u filmu uživo (tako na predstave gledam iz tog kuta) Iva je u svakom smislu na razini uloge što god dobije to i rasturi volim i ja pogledat njene intervjue :) ps naravno pohvala ide komplet ekipu ali nju se ipak mora posebno izdvojit.

    -POZITIVKA-A evo i tebe, pa di si kad nisi ovdje? :) vidiš ovo je možda način da (nas) se sačuva, problematizacija tog mentaliteta kroz kazališta i filmove. Vjeruj mi kad sam gledao to mi je najviše zapelo za oči-da je mentalitet kod puno njih ostao na istoj razini (i to u najboljem slučaju ako se još nije i niže srozao) kao i u pedesetim godinama prošlog stoljeća. Preporuka 120% ima stvarno jak i intenzivan dodir sa stvarnošću.

    avatar

    06.02.2022. (19:01)    -   -   -   -  

  • luki2

    Slažem se s Tvojim komentarom- konzervativno društvo ne može naprijed...I da, život zaista nema reprizu...Hvala Ti! Ljubim!

    avatar

    06.02.2022. (23:46)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Jasno da ne može i što je još gore i tragičnije je da se nazaduje još više. Vidimo i u predstavi konzervativno-klersko društvo a i u današnjem vremenu se nije puno promijenilo. U principu sve ili praktički sve je skoro isto sa malim razlikama to su u principu nijanse. Sad se sjetih paranoičnih situacija konkretno iz scenografije, kako baljezgaju o "komunistima" jer u svemu vide ono čega nema. Oke post ratni je period pa su ostale paranoje a kak vidimo i kojih sto godina kasnije se ista mantra vrti. Doduše sad je zbog korone malo pala u drugi plan ali opet će se ta priča počet povlačit kad ovo prođe. Trebaju li primitivci pogledat predstavu - iskreno ne znam, možda bolje ne jer nisu u stanju svatit a opet možda bi se našlo iznimki koje bi svatile? Sad mi sijaset pitanja u glavi nakon što sam rekapitulirao predstavu :))

    avatar

    07.02.2022. (00:02)    -   -   -   -  

  • luki2

    Gledaj, oni bi si to protumačili - opet po svome! :))))) Ljubim!

    avatar

    07.02.2022. (00:08)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Kao što sam i pretpostavio, nije za koze napoj niti je kazalište za zatucane :))

    avatar

    07.02.2022. (00:16)    -   -   -   -  

  • medlife

    Zvuči kao lijepo i zanimljivo iskustvo :)

    avatar

    07.02.2022. (18:59)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: volim šparoge, prefine su - nemoj tako!:)))) Kruške su slatke i fine. Ljubim!

    avatar

    07.02.2022. (22:07)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -MEDLIFE-I je ali i korisno, ovo je realističan prikaz života jednog vremena i primitivizma koji nažalost ni u ovim "modernim" vremenima nije iskorijenjen. A atmosfera je (s obzirom na koronu i sve pizdarije koje idu uz to) bila izvanredna iako nije što je bila prije pandemije ali vratit će se i to na staro :)

    -LUKI-A čuj kako kome, meni rađe daj otrova :)

    avatar

    07.02.2022. (22:34)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene. da, tako je - jedan klik dijeli od nekih lijepih, zabilježenih trenutaka na blogu...To je i jedan od mojih razloga za bloganje: mali dnevnik događanja, ljudi, situacija....Prisjetim se svega. Lijepo! Više sam mislila na onaj osjećaj povratka na neke lijepe doživljaje u prošlosti - onako, koje su ostavile trag....Baka mi je napravila jednu prekrasnu knjigu, koja se zove : Naša Luki, a prati moje odrastanje putem teksta i fotografija sve do prvaog razreda osnovne škole....Prekrasno! Ljubim!

    avatar

    08.02.2022. (00:02)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Lijepo o predstavi, drago mi je što si uspio pogledati;
    a primitivizam nikad neće biti iskorjenjen, nažalost, ima previše sljedbenika svake sorte...

    avatar

    08.02.2022. (06:28)    -   -   -   -  

  • j.

    Hvala na preporukama; svakako ću nastojati pogledati do kraja ove sezone, pozdrav :)

    avatar

    08.02.2022. (09:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Luki-Ma ovo s bloganjem mi je došlo kao praktičan primijer vraćanja filma unazad, jer sve što ovdje ostavimo to je u trenutku ispiracije koji je ko život-nema reprizu. Specijaliziran blog mi je ideja od početka a nakon samo 2 posta sam prelomio da su ovo stvari koje su moj teren. I pored toga i ja na neki način vidim blog kao neki dnevnik na koji se može vraćat. Naravno na ovakve stvari koje se prođu u životu se misli u prvom redu, tako da mi je bloganje više poslužilo kao asocijacija ako je virtuala preslika reale a ako toga imam poprilično podvojeno mišljenje.

    -MayDay-I meni je, bilo je komplikacija početkom prošlog mjeseca ali sad je pred koji dan napokon i to skinuto s dnevnog reda :) nažalost primitivizam je naša stvarnost i budućnost zato je od iznimne važnosti raditi još više ovakvih predstava koji primitivizam problematiziraju (i sve ono što on potencira)

    -j-Nadam se da će ti upalit, vrhunska je ! pozdrav :)

    avatar

    08.02.2022. (20:09)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: ne znam da li bi i ja pronašla taj post! :))))) Papričice - crvena je najbolja, kad Ti kažem! Ljubim!

    avatar

    08.02.2022. (21:48)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj kmoemntar kod mene: da, jedno od spominjanja. Ovo je bio već listopad prošle godine, a mi smo počeli u veljači ili siječnju prošle godine. Svaki mjesec - jedna knjiga! Na samom početku - dakle prije prve knjige - sam najavila i pisala o tome! :)))) Ljubim!

    avatar

    08.02.2022. (21:58)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A što ćeš sam bog da sam i ovo iskopao, problem je kad imaš preko 20+ postova po mjesecu. Iskreno i kod mene mi se teško snać, jer ko bi se sjećao svega kad je što objavljeno? nego onako usput za one koji ne znaju ali možemo uživat i mi koji znamo, neka bude arhivirano i ovdje na blogu. intervju apropo predstave zanimljiva su viđenja priče iz Ivine perspektive.

    avatar

    09.02.2022. (20:36)    -   -   -   -  

  • luki2

    Bravo za link na Ivu!!!! Tvoj komentar kod mene: i ja volim čokoladu!!!!! Mislim, puding od čokolade! Taj mi je najdraži! Ljub!

    avatar

    09.02.2022. (22:13)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Tako je Luki, rezimirali smo manje-više sve pa eto kao šećer na kraju, i njen dojam je iznimno važan jel tako?

    avatar

    09.02.2022. (22:45)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Život se lagano, lagano vraća, pa i nove pretstave..
    Što se tiče one "zdrave psovčine" , nikad neću shvatiti ljude kojima je to jedini način da dokažu svoje tvrdnje, pokažu osećaje, objasne nešto.
    Za mene će to uvek biti samo siromaštvo jezika, osećaja.
    Znam, sad ćeš me grditi, ali nemoj me ubeđivati, badava je:))

    avatar

    11.02.2022. (08:16)    -   -   -   -  

učitavam...