@Annabonni: Apsolutno volim podvarijante, mada i ovu osnovnu, pa može po tisuću puta ;)
@sewen: Buzara, guzara, zašto ne, dapače:)))
@morska iz dubina: Nije kila kako izgleda, bar ne kod škampa, i imam još porciju, baš od kile, a u njoj ni 10 škampa ;) P.S. Nisam se htio praviti važan, pa sam izabrao ove manje, ali doći će i veći na red.
16.01.2022. (22:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Dinaja: E sad, nekima je bijela ona koja nema rajčica, a ima i kombinacija s vrhnjem, maslacom, mlijekom, pa uz tjesteninu u već nekakvom bijelom umaku ;)
@carstvo snova: Super, ja u restoranu nisam bio 2 godine, osim što si naručim doma, a škampe bome nisam do sada ;)
17.01.2022. (09:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Lastavica: Zbilja misliš da je to opcija :))) Podijeliti, to rado, a ako prošvikam, ionako mi je skroz svejedno ;)
@shadow-of-soul: Puno puta sam jeo i škampe, razne, a i kozice, jedino mi je žao što sam bio previše šparan oko jastoga, a i hlapova, pa oni idu na prste jedne ruke, a nije da nisam mogao osjetno češće ;)
@...: Hvala svima ;) P.S. Eto, i ja raskitio bor ovdje, valjda je to u redu.
17.01.2022. (20:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Mayday: Bome se slažem, škampi su baš klopa za tješenje :)))
@marival1: Odlična primjedba. Naravno ima toća, samo ovo je revijalna skupna fotografija. Toć od škampa, kao i ocat i ulje od salate, u posudama su izvan dometa fotića ;)
18.01.2022. (09:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
evo mene na svoje : prošek i malo prezle po češnjaku
16.01.2022. (21:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Ka dica smo se uvik zafrkavali da nisu na buzaru nego na guzaru.....i dan danas varim od smija kad se sitim....
16.01.2022. (21:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Njami, škampe na buzaru puno volim. Porcija od kila taman za mene:-)))
16.01.2022. (22:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Annabonni: Apsolutno volim podvarijante,
mada i ovu osnovnu, pa može po tisuću puta ;)
@sewen: Buzara, guzara, zašto ne, dapače:)))
@morska iz dubina: Nije kila kako izgleda,
bar ne kod škampa, i imam još porciju,
baš od kile, a u njoj ni 10 škampa ;)
P.S. Nisam se htio praviti važan,
pa sam izabrao ove manje,
ali doći će i veći na red.
16.01.2022. (22:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Često kod mene na meniju.
16.01.2022. (22:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Bravo! Prekrasno! Ručak i pol! Ljubim!
16.01.2022. (22:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Pripremam jer voli ovaj moj. :))
16.01.2022. (22:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
volim bijelu buzaru....
17.01.2022. (06:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
carstvo snova
Nešto najbolje...jedem jih vani u restoranu svake toliko..
17.01.2022. (07:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Dinaja: E sad, nekima je bijela ona koja nema rajčica,
a ima i kombinacija s vrhnjem, maslacom, mlijekom,
pa uz tjesteninu u već nekakvom bijelom umaku ;)
@carstvo snova: Super, ja u restoranu nisam bio 2 godine,
osim što si naručim doma, a škampe bome nisam do sada ;)
17.01.2022. (09:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Daj ti to ovamo, ako ne znaš što bi s time :)
17.01.2022. (09:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
o, da ... probala sam ih jedno 2 puta - savršeno!
17.01.2022. (11:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Lastavica: Zbilja misliš da je to opcija :)))
Podijeliti, to rado, a ako prošvikam,
ionako mi je skroz svejedno ;)
@shadow-of-soul: Puno puta sam jeo i škampe, razne, a i kozice,
jedino mi je žao što sam bio previše šparan oko jastoga, a i hlapova,
pa oni idu na prste jedne ruke, a nije da nisam mogao osjetno češće ;)
@...: Hvala svima ;)
P.S.
Eto, i ja raskitio bor ovdje, valjda je to u redu.
17.01.2022. (20:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mayday
Uz raskićivanje bora svakako treba imati pri ruci comfort food, da se utješimo što do Uskrsa nema blagdana,
a ako škampi nisu to, onda nije ništa ;)))
18.01.2022. (06:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Di je buzara? Nema buzare bez toća :)))
18.01.2022. (09:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Mayday: Bome se slažem, škampi su baš klopa za tješenje :)))
@marival1: Odlična primjedba.
Naravno ima toća, samo ovo je revijalna skupna fotografija.
Toć od škampa, kao i ocat i ulje od salate, u posudama su izvan dometa fotića ;)
18.01.2022. (09:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Onda su ovo revijalni škampi bez buzare na crnom pjatu:)
18.01.2022. (10:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
agava
Ne bih preskočila ni u ludilu...:-)))))
18.01.2022. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@marival1: Ma nisu škampi revijalni, no fotografija,
škampi su pravi, smazani u slast, jasno, baš uz toć :)))
@agava: Ja bi ih lako preskočio s jastogom na buzaru :)))
18.01.2022. (11:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...