Komentari

penetenziagite.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • TEATRALNI

  I on je isto spam, ne prolazi komentar kad god se napiše njegov alias. Inače tip je poprilično iritantan posebno kad u komentare šalje linkove na svoje idiotske pjesme. To je bahatost, uzet si za pravo uzurpirat nečiji blog-prostor. Na sreću kod mene ga nikad nije bilo jer sam zabranio anonimno, iz istog razloga iz kojeg zabranjuje vićina blogera.

  avatar

  08.10.2021. (15:08)    -   -   -   -  

 • EuM

  Svašta sam i sam doživio u svojih petnaestak godina bloganja, mijenjao pristupne podatke, pisao komentare da bi tek kod slanja shvatio da mi je zabranjen pristup, nasreću rijetko. Više puta nisam mogao na svoj blog. jednom prilikom mi je blog bio uklonjen te taj dio bloga danas teško mogu pronaći preko starog linka kojeg sam sačuvao. A blogeri, ima ih svakakvih i onih bezobraznih radi kojih sam zabranio komentiranje anonimcima. Po mom iskustvu a radi očuvanja vremena i digniteta bloga, najbolje je uzvratiti onima koji ostavljaju komentare i tu i tamo otići na neki novi zanimljivi blog.. jer doista, vrijeme je prije svega tijek koji čini naš život i moramo ga koristiti i raditi na sebi. Lp

  avatar

  08.10.2021. (15:10)    -   -   -   -  

 • Annabonni

  kod mene nema anonimaca...s razlogom.
  ima onaj s nekoliko nikova novih na tjednoj razini čije neugodnosti ponekad trpim, najčešće brišem, a bogme i vratim istom mjerom..

  za mene tvrde da sam neugodna komentatorica : trebala bih biti "ugodna uhu" ali ne mogu uvijek ----ponekad sam i surova , priznajem

  Kod trojice ( 3 ) imam embargo : prva, jer sam joj totalno nesimpatična i ne želi me vidjeti, ostalo dvoje udruženim snagama jer su bliski..........pa što bi jedeno, ako drugo neće ?

  Osobno, nemam nikoga na ignore listi : pročitam i ovo troje, da se razumijemo , jer zabranu čitanja nemam.

  Na blogu ti je kao i u životu: uvijek si s nekim bliži, s drugim kurtoazan .
  Tvoje postove obožavam , ali, to već znaš , ništa novo !

  avatar

  08.10.2021. (15:53)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Ja imam neke blokirane i njega ...zbog vređanja i ništa drugo...
  Treba imat granicu...

  avatar

  08.10.2021. (15:58)    -   -   -   -  

 • Y

  Imam sličnu priču tvojoj. Uz blog me prvenstveno vezalo čitanje i komentiranje postova, anonimno.

  Nimalo mi se ne sviđa ta zatvorenost blogera prema anonimnim komentatorima. Vjerujem kako se sjećaš @Nepoznate koje je prilično redovito komentirala kod @Mariana i stvarno lijepo doprinosila svojim komentarima. Bio ju je gušt čitati.
  Trenutno rijetko koji blog omogućava anonimnom čitatelju komentiranje.
  Svakako kako bi ta mogućnost obogatila blog, privukla ljude na sudjelovanje.

  @Dream čini se, ima ozbiljan problem koji se očito ne može riješiti normalnim dogovorom. Svejedno, trudim se držati komentare otvorene pa povremeno kada postane neizdrživo zatvorim.

  avatar

  08.10.2021. (16:25)    -   -   -   -  

 • litterula

  Da, i ja sam anonimcima zbog te osobe zabranila komentiranje, a što drugo možemo

  avatar

  08.10.2021. (16:29)    -   -   -   -  

 • Flekserica

  Na blogu imam zabranjeno komentiranje onima za koje ocjenim da bi ih i u normalnom životu izbjegavala. Izuzetak od pravila je jedna blogerica koja me iz samo njoj znanog razloga blokirala ali je kod mene dolazila koemntirati par puta, pa je i njoj kod mene zabranjeno komentiranje radi ravnoteže medju zvijezdama

  avatar

  08.10.2021. (16:38)    -   -   -   -  

 • Šaptač blogovima

  ta težnja izmišljenih likova da anonimno komentiraju, zasigurno ima svoje latinsko ime, evo recimo kod gore prisutne ipsilonke, je nedavno ordinirao neki anonimni šupak, koji je sebe nazvao Z, koji se nema muda ni kao izmišljeni lik potpisat, zamisli koliki je tek šupak u stvarnom životu, možda je latinsko ime krebilus šupčitis

  avatar

  08.10.2021. (16:42)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  tužno, ružno, ali nažalost istinito... to je prisila na zabranu... :)

  avatar

  08.10.2021. (17:20)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  Odavno ne puštam anonimce, makar bi i netko od meni
  bližih, a neblogera, rado komentirao. Previše je bilo
  spamova i trolova.

  avatar

  08.10.2021. (19:16)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  Sve je super dok nema vrijeđanja. :)

  avatar

  08.10.2021. (20:06)    -   -   -   -  

 • luki2

  Ne znam što bih rekla - netko korisit dobru volju pojedinca da ne zabranjuje komentare, pa ni anonimne.....:(((( Ljubim!

  avatar

  09.10.2021. (00:12)    -   -   -   -  

 • Mihal

  Ha ha, to sam i ja doživio prije mnogo godina. Kako reče prvi komentator, ne smije se spominjati ime dotičnog, čak ni u varijacijama. Pokušao sam tada apostrofirati dotičnog čak i kao Mirrcea Eliade, ali nije mi dalo. Prošlo je tek kad sam neko slovo ponovio nekoliko puta, kao sada slovo "r" u Mirrcea. :))

  avatar

  09.10.2021. (23:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...