Komentari

demetra1.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • agava505

    E da, moja ti....sve je kako si napisala,
    pita Fb što mi je na umu
    a ne pita kako sam i kako zdravlje...
    neka sve bude poezija...
    ugodan ti dan..:-)

    avatar

    21.08.2021. (09:09)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Mi u nedjelju putujemo za Hrvatsku nakon dugih 25 mjeseci. Kao i uvijek sa pomiješanim osjećajima. Po jednoj se strani veselimo da idemo "doma", po drugoj kad stignemo shvatimo već prvi dan da nam to zapravo više nije doma i veselje prelazi u tugu i na prvu iritaciju u agresivnost. I onda sam mjesecima nakon povratka u Njemačku sretna da više dolje ne živimo. Ali kad mi se nakupi svega ovdje onda pizdim da ću se vratiti u Hrvatsku gdje je ovo ili ono bolje negoli ovdje. Otkako nema mojih roditelja, sin više ne želi s nama, kaže da ga ništa više ne vuče otkako nema babe i deda, teško mu je vidjet praznu kuću. Ni mi ne idemo tamo jer nije to to, dom nisu zidovi bez dragih ljudi. Mene je malo strah susreta sa sestrom, teško je ovako na daljinu znati kako je zapravo nakon muževe smrti lani. Zbog corone nismo mogli doći na sprovod, onda preko ljeta nismo išli dolje jer je sestra planirala na jesen doći kod nas. Onda je došao lockdown. Pa smo planirali da se do Božića moći ići, pa do Uskrsa, pa do...Uglavnom, prošle više od dvije godine da se nismo vidjeli. Evo o tome mislim. Sori na dugom komentaru ali baš mi je nekako tvoj post bio u stilu onoga što razmišljam. Lijep pozdrav i uživaj u praznom gradu, nije to ni tako loše kad svi odu. Kod nad u firmi zadnjih tjedana isto tako skoro nikog a meni baš pasalo i cijelo vrijeme si mislim kako bi bila najsretnija kad se ne bi ni vratili :)

    avatar

    21.08.2021. (09:28)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ne brini..........fekalija ima na plaži Trstenik u St, a kamo li iz vikendica u prvom redu........Moja je u trećem, ali nitko nema kanalizacije nego " septičke jame " koje se ispumpavaju 800 kn po čišćenju....Sve je to lijepo vama odozgo, ovdje i nije.......Čak i dubrovački hotel bio je okupiran fekalijama pred dva tjedna.....

    Najbolje je ministru Mariću koji je plovio jahtom po čistom moru

    avatar

    21.08.2021. (10:16)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    draga prijateljice... ne brini... Tonkine priče su poezija vremena... tvog mog, našeg... to mi je na umu... veseim se susretu i čitanju... :)

    avatar

    21.08.2021. (11:10)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    na umu mi je kad će ovo svršit. nikad se toliko nisam radovao početku školske godine kao danas :)))

    avatar

    21.08.2021. (11:30)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Da, neki sasvim drugi turisti i druga vremena.
    Meni? Objava nove knjige, putovanja dok može, fotografija,
    pisanje.

    avatar

    21.08.2021. (11:51)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    E, Tonka moja....kod mene druga priča.....s prvim zrakama ljeta kuća se napunila....svi vole oaze tirkiznog mora, prženje na suncu i uz to, naročito, dobru hranu....rodbina, prijatelji, svojta, djeca prijatelja...sve puno ko šipak.....a ja ko leptirica...oblijećem i pokušavam svima udovoljit...jer još malo i nad Valu će se spustit tišina i mir...a ljudsko čeljade ko rijetka i zaštićena vrsta će se samo ponekad ukazat...pa sam sada u petoj brzini.. i bezgranično zahvaljujem nebu da želim i mogu:-)

    avatar

    21.08.2021. (12:03)    -   -   -   -  

  • luki2

    Radosna zbog susreta, spremam se za Split i onda u nove pobjede! :))))) Ljubim!

    avatar

    21.08.2021. (21:33)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    sretna sam :) i sretna ustvari što živim u DE... što imam takvu priliku...

    avatar

    21.08.2021. (23:14)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Niti me pita niti mu odgovaran !

    avatar

    22.08.2021. (01:05)    -   -   -   -  

  • luki2

    Hvala Ti draga Demetra, uživaj i Ti!!!!! Ja čekam ponedjeljak, ishod sa mobitel slučajem :)))))) i odoh nakon toga!!!!!! Radujem se neizmejrno, jer moje nisma vidjela godinu i pol! Ljubim!!!!!

    avatar

    22.08.2021. (11:06)    -   -   -   -  

  • Potok42

    FB je poput onih ogledala koji iskrivljavaju. Pametnim ljudima služi za zabavu i smijanje. Ta tko ga još priseban shvaća ozbiljno?

    avatar

    22.08.2021. (15:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...