Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (58)

Marketing


 • TEATRALNI

  Prčim ti ledinu što je vrelo....nevjerovatno ali istinito za filmske projekcije ulaznice su bile besplatne

  avatar

  07.07.2021. (23:16)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  ps evo još video-priloga

  avatar

  07.07.2021. (23:17)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  Prostudiram sve što si postavio :))

  avatar

  07.07.2021. (23:27)    -   -   -   -  

 • luki2

  Ovo djeluje sjajno! Bravo! Pusa!

  avatar

  08.07.2021. (00:00)    -   -   -   -  

 • luki2

  I jedno i drugo! Ljubim!

  avatar

  08.07.2021. (00:15)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -Luki - Ma samo te malo cimam ništa posebno, ne smijemo biti previše ozbiljni jer onda otiđe sve u honduras rekao bi Đole. Ovo je prvi ovakav projekt i kao što se iz priloženog vidi pun pogodak, ovo je Hrvatska kakva treba biti. Vidim da konstruktivne zabave nije falilo a što dodat na otvorenu pozornicu jednostavno - senzacija!

  -Galaxy - Samo daj i očekujem da izneseš dojmove :) i di ćeš boljeg vremena za "studiranje" nego sad po vručini kad za puno nas neće biti sna aj u Doiche je niža temperatura ali što je je ovi videi svojom zanimljivošću zaokupira pažnju :)

  avatar

  08.07.2021. (00:49)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  Atmosfera tamo naizgled odlična... a tek "milje"!
  Filmaši (i oni oko njih) su "posebna sorta"!

  Ja se trenutačno "zadovoljavam" motivima "s asfalta" pa i kad otkačeno svrnu u te (geografski bliskije) vode...

  avatar

  08.07.2021. (11:35)    -   -   -   -  

 • mecabg

  kad ulovim vremena intezivno rondam internetom u potrazi...
  i dobro ti to ide:))

  avatar

  08.07.2021. (11:59)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  Za sad te samo pozdravljam, a kasnije citam...P.S. opet ponavljaju ,,Uspjeh", a to je znak da se sprema 2.sezona, jedva cekam :)

  avatar

  08.07.2021. (12:22)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -BERGAZ-Za atmosferu ne znam bar ne iz prve ruke, po viđenom u videu je bilo izvanredno. Kakve "milje" u Hrvatskoj smo, ovo je bio i rizičan potez organizirati s obzirom kako se kod nas malo ulaže u umjetnost. Ovo je pravo osvježenje za nas filmoholičare i da je bar ovakvih stvari više. I jesu "posebna sorta" rade nešto konstruktivno,kreativno, zabavno,zanimljivo, i za društvo iznimno važno. Ovo su stvari po kojima bi kao hrvati trebali biti prepoznatljivi u svijetu a ne po onom po čemu smo (politika,korupcija,kriminal,nepotizam...) svaka čast za ideju i realizaciju.

  -MECA-Haha to je relativna stvar :)) popis stvari koje bi još trebao je popriličan hvala na komplimentu u svakom slučaju :)

  -SHADOW-Neka samo repriziraju to je stvarno serija koju vrijedi konstantno gledat, da nije tako ovdje sigurno ne bi bilo desetak postova o njoj. Inače što se druge sezone tiče tu sam skeptik i to iz više razloga. 1.jer je evo prošlo 3 godine što nije neki dugačak period ali kad se nešto radi u sezonama onda ipak je. 2.zato jer nema nikakvih novosti o tome guglao sam nedavno i zasad još ništa i 3.jer niti Tanović ne govori ništa o tome...iako se podsvjesno nadam da si u pravu nekako sumnjam a druga sezona je svakako potrebna.

  avatar

  08.07.2021. (12:34)    -   -   -   -  

 • IzgubljenaUGalaksiji:)

  evo, fakat sve izgleda perfektno i baš je sve u tančine osmišljeno ! lajkam ! :)) vrijedno za popratiti u svakom slučaju.

  avatar

  09.07.2021. (00:10)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Vidim Galaxy da za tebe nema spavanja kao ni za mene ne samo jer sam sova :)) nego i zbog vručine ovdje na asfaltu je sranje total no da pređem na stvar. Onaj video linkan u komentar je najsvježiji koji sam uspio locirat na yt iako vidim da se ovih dana intenzivno objavljuje novo. Po svemu sudeći ispred ovog projekta je blistava budućnost prvi ovakav festival je već polučio pozitivne reakcije, samo me zanima kako je to izgledalo u nastajanju jer nije nešto što se dalo izvest u kratkom roku (tu ne mislim na program nego na organizaciju) a izgleda tako. Svaka čast, ovakvi projekti su nam potrebni i evo domovina će nam biti predstavljena u svijetu po nečem pozitivnom. Vjerujem da nije bilo jednostavno posebno nakon korona 2020 godine

  avatar

  09.07.2021. (00:29)    -   -   -   -  

 • luki2

  Super onda! Hvala! Pusa!

  avatar

  09.07.2021. (00:39)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  evo me, Majstore!!! odlično je sve napisano, a posebno ono :) kao da si u moje ime pisao :)

  avatar

  09.07.2021. (12:20)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Hvala,hvala iako je više toga u videima oni su kao i fotke govore 1000 riječi :)) da mi je bilo vidjet projekcije i vatromet iz prve ruke. A što se tiče ovog drugog bilo mi je zadovoljstvo, čudo kako mi je došla inspiracija s obzirom da još nije bilo 8 a jutro i nije dio dana u kojem sam nešto produktivan :)))

  avatar

  09.07.2021. (13:04)    -   -   -   -  

 • NF

  isto kao s dva vr4hunska šahovska turira, jedan u srbiji, jedan u hrvatskoj, zamisli istovremeno, u medijima ni riječi...

  avatar

  09.07.2021. (14:32)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  :) pa u to vrijeme se najbolje piše: kava i bistar mozak :)

  avatar

  09.07.2021. (14:59)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  -NF-A eto vrhunske,pametne i konstruktivne stvari ne dobivaju prostora kolko je crno pod noktom doduše, bilo je nešto po dubrovačkoj tv ali to je ipak njihova županijska televizija a ovo bi ipak trebalo biti na razini države a ne županije.Da nije bilo instagrama za ovo ne bi niti saznao pa i ne čudi da je situacija sa filmom takva,iako unazad par godina ide na bolje.

  -shadow-Ma jok, ja sam u to vrijeme još u horizontali, od onih sam koji spavaju još 2 sata nakon što se probude :) a da bi efekt kave djelovao mora proći sat-dva :)

  avatar

  09.07.2021. (15:43)    -   -   -   -  

 • j.

  Dirljivo je vidjeti mladog čovjeka ovoliko posvećenog nekoj temi koja se tiče kulture; dakle - nečega za što si svjestan da u život ne donosi novac, a novac je danas "bog", već ono nešto "drugo", više, bitno. Pozdrav :)

  avatar

  10.07.2021. (15:50)    -   -   -   -  

 • luki2

  Tvoj komentar kod mene: da, odlično si opisao Škoru! Ma baš preslikano! Nole je odličan, sve pobjeđuje - čak i kad je imao želudčanih togoba pobijedi lika!!!! Genije! Sutra ozbiljno navijam! I za Italiju što se tiče nogometa. Ljubim!

  avatar

  11.07.2021. (01:44)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Bit će dobra atmosfera, čini se. Hvala na insert ima :)

  avatar

  11.07.2021. (21:27)    -   -   -   -  

 • luki2

  Tvoj koemntar kod mene: drago mi je da si motiviran za Karlovac i da is pronašao nešto za sebe iz mojeg teksta. Ljubim!

  avatar

  11.07.2021. (22:49)    -   -   -   -  

 • sewen

  Nakako sam zapustio sve filmove ,ako nisu domaći ili američki. Nemam jednostavno nekoga tko bi me uputio u svjetsku kinemarografiju jer sam se ne sjetim...

  avatar

  11.07.2021. (23:14)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Pozdrav ekipici, nemem ovih dana puno vremena za bloganje jer sam u viksi malo druženja i poprilično posla a spremam se i za skorašnje rođendansko okupljanje no da vam odgovorim ovako navečer ulovim vremena.

  -j-Zadovoljstvo mi je, film je moja ljubav već popriličan niz godina (posebno domaći i europski) a kazalište unazad koju godinu. Biti ću posvećen dokle god će mi biti zadovoljstvo što se računa na duge staze :)) pozdrav :)

  -Luki - Što ćeš kad ga ja vidim tako kao i svaki pošten modernist a za tu sliku si je sam kriv. Osim u pitanje svjetonazora, pobačaja, i inih stvari koje ga se ne tiču njegova politika je bila i zadirati u film i kazališta.! Hehe sad se sjetih kako je napisao jedan novinar ljevičar za njega "on bi i na svjetskom prvenstvu luzera osvojio drugo mjesto" :D a ima li bolje pozivnice od karlovačkog, retoričko pitanje :))

  -Pozitivka - Bilo - prošlo meni se ono u videima dojmilo, naravno to je neusporedivo sa užitkom gledanja uživo. Bit će prilike dogodine, a moje osobno uvjerenje je da je ovo svakako bilo potrebno.

  -sewen - I ja gledam većinom domaću kinematografiju, ona dominira, iznimka su strani europski filmovi ili serije poput "otdel izdirvane" a ovo je bila kombinacija radionica za naše glumce i redatelje ali ne samo za naše nego za sve iz regije. A filmske projekcije na otvorenom su bile dostupne za sve. Ovdje je gostovao europski režiser sad se ne mogu sjetit odakle pa da ne baljezgam bezveze. Radionice su bile pod njegovim vodstvom, a njegovi su se filmovi emitirali te 4 večeri kao što sam naveo u postu pravo osvježenje koje je Hrvatskoj bilo potrebno.

  avatar

  11.07.2021. (23:32)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Mijevački izbjeglički pizdun i maloumnik (majku mu jebem retardiranu) je opet ovdje srao. S obzirom da ovih dana nisam od vremena za bloganje pa nemam niti vremena čistit blog od njegovog maloumnog smeća zatvaram komentare, do kraja tjedna će biti ponovo otvoreni kad ću imati više vremena.

  avatar

  13.07.2021. (16:59)    -   -   -   -  

učitavam...