Ovo mi je za vrijeme prijašnje prehrane bilo jedno od najdražih jela.... doduše ja bi podušila teletinu, šta je i danas svim mojima najdraže kako napravim....kažu, nikome tako sočno i mekano ne ispadne..pa eto...to ostavim kao obavezno jelo za sve došljake u Valu za moj stol:-)))
26.06.2021. (17:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
ovo može
dvije porcije molim
26.06.2021. (16:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
E to mi je najdraže, stavi u pećnicu i nek se peče...
26.06.2021. (17:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Ovo mi je za vrijeme prijašnje prehrane bilo jedno od najdražih jela.... doduše ja bi podušila teletinu, šta je i danas svim mojima najdraže kako napravim....kažu, nikome tako sočno i mekano ne ispadne..pa eto...to ostavim kao obavezno jelo za sve došljake u Valu za moj stol:-)))
26.06.2021. (17:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
dobra klasična klopa za one koji to vole :)
26.06.2021. (17:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@U zvijezdama piše: Bogu hvala :)))
@litterula: Upravo zato sam ženici obećao novu pećnicu,
samo vrag je da su ove sve nove pod mus digitalne,
a moja najdraža baš obožava analogno :)))
@morska iz dubina: Sočno i mekano je privlačan imperativ,
mada, nerijetko je poglavito vezao uz prirodnu masnoću samog mesa ;)
@shadow-of-soul:; Eto, ja i dalje najvolim umjerenost i raznolikost,
pa je moglo biti i nešto stoto, ili pak stoprvo, drugo, ... ;)
26.06.2021. (17:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Ma di nema masti, nema ni slasti...
26.06.2021. (17:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
sol, papar, Vegeta... osnovni začini u mojoj kuhinji...
mamina sestra je teta Vegeta... kod mene ništa bez Vegete... :)
26.06.2021. (17:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Jako ukusno. Au, evo prijedloga za vikend nedjelju :))
26.06.2021. (18:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@sewen: Lako tebi pjesniku manekenu,
a mi granični, ili prekogranični, uvijek moramo paziti ;)
@Dinaja: Vegeta je meni super, ma što pričali,
samo pretjeraše u zadnje vrijeme sa solju,
možeš li utjecati na maminu sestru ;)
@Pozitivka: A je, nedjelja je
k'o stvorena za nešto iznad standarda ;)
26.06.2021. (18:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
nje više nema... drugi djeluju... :)
26.06.2021. (18:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@Dinaja: Eh da, mogu tek sjetno ili tužno uzdahnuti ;)
26.06.2021. (19:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Ovo Ti je savršeno! Hoću večeruuuu! Pusa!
26.06.2021. (20:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Čak i teleća plecka, koja je nemasna, bude mekana i sočna....ipak je tajna u tajni pripreme:-))))
26.06.2021. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
Dobra kombinacija. :)))
27.06.2021. (01:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
@...: Hvala ;)
@morska iz dubina: Naravno, ima načina da bude sočno,
prije svega ako se meso peče s vlažnim povrćem
u zatvorenoj posudi ili vrećici za pečenje ;)
27.06.2021. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...