Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (133)

Marketing


  • TEATRALNI

    Haha super su svi od reda....Iva naravno briljira

    pozdrav Lucidima

    avatar

    24.04.2021. (21:58)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Ovih 12 sekundi ti je odlično :)) ulovio si sve ;)

    Drago mi je da si pogledao! Vjerujem da je predstava genijalna.

    avatar

    24.04.2021. (22:50)    -   -   -   -  

  • luki2

    No dakle - nemoj unaprijed sugerirati tko će briljirati! :))))) Polakooo! Vjeruj, ali provjeravaj 05-05. Jedva čekam!!!!!! Ej, ako sada ne uspijem odgledati - netko će dobiti batine! :))))) Pusa!

    avatar

    24.04.2021. (23:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo dojmovi se polako ali sigurno apsolviraju iako će još trebati vremena da se sve posloži. Posebno jer je stagnacija napravila svoje pa mi je na određene periode izgledalo kao da sam u kazalištu prvi put! paradoksalno ali što ćeš. Nego da dodam zaboravih navesti da početak zbog monotonije nije bio obećavajuć ali to se vremenom mijenja i postaje sve bolje i bolje.

    -Galaxy-Ulovljeno je bar nešto iskreno i više nego sam mislio da će uspijeti. Ipak je to protiv svih pravila samo eto ovaj put nisam mogao odoljet. Moglo se tehnilčki i snimiti više ali to bi vjrujem bila dekoncentracija za glumce pa rekoh koliko ima ima dovoljno je pa makar bio i samo dijelić bolje išta nego ništa. Ovaj naklon na kraju je posebna priča to je bilo u trenutku kad se predstava odigrala pa se dalo snimiti više. Jedino me pati što je video ispao vertikalan iako je sniman iz horizontalnog položaja ali me mrzilo tražiti i sređivati taj problem. Nadam se da ćeš biti u prigodi pogledat apsolutna preporuka :)

    -Luki-Ništ ja ne sugeriram samo iznosim činjenice a to je sasvim legitimno što se i vidi u kadru iz prvog videa :)))) aj još sitno i ti brojiš pa ćemo to moći još kvalitetnije apsolvirati čemu se veselim. Ma neće te još jedan peh to bi bilo previše pogledat ćeš a batine ćemo rezervirati za neku drugu prigodu :))

    avatar

    24.04.2021. (23:30)    -   -   -   -  

  • luki2

    Dojmovi se ne mogu apsolvirati, nego se dojmovi mogu sleći....Apsolvirati nešto - znači proći nečim....Ostaviti to iza sebe...Odraditi...
    Dojmovi se slijegaju, a ja sam danas apsolvirala najam vrta. :)))))) Nadajmo se da neću morati nikoga tući. :)))) Znam da je Iva super, šalim se malo....Pusa!

    avatar

    24.04.2021. (23:37)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    No daj Luki znam da profesionalna deformacija teško umire :))) ovo je u drugom kontekstu u kontekstu da se poslože da se rekapituliraju a apsolviranje je u kotekstu konačnog produkta rasprave. To je ono na što "gađam" samo što ja standardno brzinski skaćem na poantu :) u manjku adekvatnijih izraza sam se poslužio prvim koji je u principu povezan kao nužan u raspravi općenito. čestitam za vrt i znam da se šališ bez panike :)

    avatar

    24.04.2021. (23:50)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ha, ha, ha - istina! :)))) Ovo s profesionalnom deformacijom. Mea kulpa. Hvala za vrt - novi post. Sve sam objasnila! Ljub!

    avatar

    25.04.2021. (00:09)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ma kakvo zakucavanje. Ne igram košarku, i nikoga, pogotovo ne Tebe, ne zakucavam. Ja samo pišem.....Ništa više! Ej, oči mi se sklapaju od umora. Laku noć!!!! Pusa!

    avatar

    25.04.2021. (01:06)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    bitno da imaš :))

    avatar

    25.04.2021. (01:58)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Budaletino miljevačka goni se u pičku retardiranu materinu. Nemoj mi ovdje smrdit jer sljedeći put neću biti ovako pristojan!

    avatar

    25.04.2021. (12:37)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Galaxy i Luki sad replika vama nisam htio u istom komentaru s ovom budaletinom.

    -GALAXY-E i ja kažem :) ovako stoji kao svojevrsni podsjetnik na vrhunska 2 sata konstruktivne zabave :))

    -LUKI-Hahaha ma zezam te, kad smo već krenuli :D a od profesionalne deformacije je daleko važnija predstava pa se veselim skorašnjoj raspravi :)))

    avatar

    25.04.2021. (12:41)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Okretala sam glavu, i no, pa vidi se odlično :))

    Inače, Revizor nije na mojoj top listi pretstava, bez obzira na izvedbu.

    avatar

    25.04.2021. (13:00)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    zbog tebe ponovno gledam vatre ivanjske

    avatar

    25.04.2021. (13:28)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -meca-Haha pa nemoj tako zar ne bi bilo bolje okrenuti laptop ili monitor :D što se tiče kvalitete videa i ja sam zadovoljan iako je trebalo vremena da se slika fokusira i izoštri. A što se tiče "revizora" moraš ga pogledat u ovoj postavi a vjerujem da je i lagano izmijenjen od orginala, možeš pogledati i kako to izgleda u kadrovima u videu ovdje a s ovim "topovima" mi daješ ideju za blisku budućnost-da složim svoju top listu što će biti izazovno.

    -zvijezda-Drago mi je, ja sam prošle godine ispregledao komplet sezonu. Super se prisjetit izvrsnih tv ostvarenja :)

    avatar

    25.04.2021. (16:28)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj koemntar kod mene: ne bi pogriješio, jer je gulaš bio predobar! Pusa!

    avatar

    25.04.2021. (21:01)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Ja online kazalištem nisam razočaran, dapače, mislim da ima puno prednosti, uz malu napomenu, ipak, pretpostavljam čisto zbog štimunga imaju neku krnju publiku koja poznaje tipične reakcije kazališne publike, što ipak upotpunjuje doživljaj. Kada sam još skužio da mogu gledati u svom tempu, dakle s pauzom kad meni paše bio sam još zadovoljniji ;)

    avatar

    25.04.2021. (22:02)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -LUKI-Znamo mi što valja jel tako :))

    -DRAŽEN :) -Nisam niti ja razočaran štoviše bila je to izvrsna alternativa razočaran sam osim situacijom u kojoj smo se svi našli i prekidom online kazališta nakon što su ponovo otvorena a bilo je izvrsnih predstavi koje bi i sad bilo super gledati. Iako je bilo govora da će biti dostupno i dalje ispalo je obećanje ludom radovanje....nažalost :( a kad smo kod pauze onako usput i ova predstava ima pauzu, što je bilo prakično bar da se na deset minuta skine maska puna 2 sata s maskom mislim da bi poginuo, ovako je ispalo puno bolje a pauza je odsječena baš kad je bilo najzanimljivije, što je neko nepisano pravilo? :))

    avatar

    25.04.2021. (22:37)    -   -   -   -  

  • luki2

    Nego kako! Naravno da znamo! Tvoj komentar kod mene: domaće je najbolje! Pusa!

    avatar

    25.04.2021. (22:48)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: u potpunosti se slažem! Glasamo isto! Pusa!

    avatar

    25.04.2021. (23:23)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    dao si nam lijep prikaz ove često izvođene predstave :) želim ti ugodan početak ovog tjedna :)

    avatar

    26.04.2021. (10:16)    -   -   -   -  

  • NF

    čekaj, pročitao sam ovo i nisam komentirao? čudno, gogolj je inače uvijek aktualan.

    avatar

    26.04.2021. (12:58)    -   -   -   -  

  • teuta

    Super si to nama predstavio osim onog obrnutog
    videa heheheh, kako si to pak uspio, ha?
    Mislim da ništa ne može nadomjestiti pravo kazalište
    ama baš nikakva alternativa. LP:)))))))))))

    avatar

    26.04.2021. (14:53)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Luki-Veselim se i ja proizvodima čistog domaćeg uzgoja :)

    -shadow-Hvala i tebi :) a što se tiče prikaza da je još zadnji video rotiran kak treba bilo bi još bolje ali gledao sam i na mobitelu i tamo se vidi kak treba. Ovo je prvi put da sam gledao i drago mi je da je bilo u verziji hnk i ovoj postavi.

    -NF-A događa se...da je, posebno danas danas izgleda još aktualnije nismo iz onog vremena ali nepotizam mito korupcija i podvale su nažalost uvijek aktualne.

    -teuta-Ne pitaj, snimano je iz horizontale i na mobitelu je pozicionirano kak treba a ovdje je kontra?? ne znam niti ja osim što se kod gledanja na mobitelu vidi normalno. U međuvremenu sam probao pogledati po postavkama i 0 bodova kako je je neću se s tim više zamarat jer bi mogao popizdit. A da znaš da mi je živa scena falila više od godine....istina online kazalište je bilo super kao alternativa ali uživo je ipak uživo ostavlja jači intenzivniji dojam samo ne mogu prežalit što više nema predstavi online jer ih je bilo užitak gledati kad se poželi i pored toga što su neke bile snimljene katastrofalno loše u određenim kadrovima :))

    avatar

    26.04.2021. (16:21)    -   -   -   -  

  • teuta

    Postoji lijek i za to. Jednostavno smanji video.
    U linku su navedene veličine pa ih ti prilagodi sebi.
    Što se tiče kazališta i alternative - slažemo se, naravno.

    avatar

    26.04.2021. (20:33)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Nema to veze...već sam i s tim eksperimentirao-ista stvar. Mislim da je rotacija "odgovorna" za to video iz same predstave je sniman iz iste pozicije pa je ispao kako treba a ovaj drugi nije. No najvažnije da je trenutak zabilježen, na mobitelu kao moju snimku i kao video na blogu prikazuje normalno. A za online kazalištem stvarno žalim.

    avatar

    26.04.2021. (20:43)    -   -   -   -  

učitavam...