Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (117)

Marketing


  • TEATRALNI

    /////__/////////

    avatar

    12.03.2021. (12:47)    -   -   -   -  

  • teuta

    Vjerujem ti da bi tu predstavu trebalo pogledati
    uostalom, već prema nazivu svima je poznato
    o čemu se otprilike radi.
    Na žalost ja neću biti u prilici da je pogledam.
    LP:)))))))))))))

    avatar

    12.03.2021. (12:58)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    slušala sam jučer na radio Sljemenu o toj predstavi, kažu da ima puno elemenata iz današnjeg doba: političari, ulizice, pokvarenjaci, neiskreni itd. :)

    avatar

    12.03.2021. (14:43)    -   -   -   -  

  • Litterula

    to bi trebalo obavezno pogledati jer je Gogolj uvijek aktualan;
    kao da je tog Revizora nedavno napisao, a ne prije 186 godina, ako sam točno izračunala

    avatar

    12.03.2021. (15:06)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -TEUTA-Nemoj tako negativno...misli pozitivno bit će valjda prilike da pogledaš ne nužno ovaj mjesec možda niti ovu sezonu bit će ih bar se nadam. Mene vuče dovoljno samo po sebi, a nakon pogledane najave još više vidim da tu ima svega i svačega možda najviše kompleksnih odnosa između samih protagonista i situacija koje se odigravaju u predstavi. Ipak ovo nije praktički ništa, za kompletan dojam treba pogledati u kompletu, a ovo je samo dodatni poticaj. Vjerovatno i meni jer s obzirom na trenutnu situaciju niti kazalšte pod tim mjerama i ograničenima nije što je nekad bilo. Zato s nekim oprezom i pikiram na kupovinu ulaznica . Pozdrav nadam se da je stanje s nogom danas puno bolje :))

    -SHADOW-U principu rijetko palim radio pa mi je promaklo, ali ok i ovako su informacije našle put do mene. Da ima tu svega i svačega i tim više dobiva na popularnosti možda suma sumarum ispadne da je u tim vremenima kad se predstava odigrava bilo svega toga daleko manje nego danas. Ako je na tu šablonu (a vjerujem da je) ne sumnjam da će biti gledana.

    -LITTERULA-Nisam niti gledao niti čitao ništa od dotičnog što ne znači da neću. Ovo izgleda kao vizionarski projekt uvijek aktualne stvari od onog vremena do danas. To je sve prošlost sadašnjost i budućnost. Svakako treba pogledat meni već sad izgleda zanimljivo i kvalitetno.

    Usput zaboravih možda sam trebao ubaciti komplet informacije nek se nađe .

    avatar

    12.03.2021. (16:31)    -   -   -   -  

  • teuta

    Vjerojato se nisam dobro izrazila.
    Željela bih vdjeti tu predstavu ali
    imam previše obaveza tako da čisto
    sumnjam da ću je vidjeti u skoro vrijeme...

    avatar

    12.03.2021. (18:12)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Ovo mi se čini jako zanimljivo. Nadam se da ćeš nam napisati osvrt nakon gledanja. :) idem pogledati video koji si postavio. Hvala ti! Nisam bila u HNK otkad je počela ova situacija, a i selidba je pristigla na vrata.

    avatar

    12.03.2021. (18:23)    -   -   -   -  

  • luki2

    Obavezno! Jedva čekam! Razumjela Tvoje komentare kod mene! Pozdrav!

    avatar

    12.03.2021. (20:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Teuta - Sve jasno nije ništa krivo apropo izražavanja. Nadam se da će biti prigode da ipak pogledaš makar u sljedećoj sezoni.

    -Galaksija - Ako uspijem pogledat što se iskreno nadam naravno da će biti i izvještaj o tome, sa vjerovatno i kojim videom. A stvarno po viđenom bi se trebalo svakako pogledat. Ova najava mi izgleda puno bolje koncipirana od većine trilera za filmove iako bi me zainteresiralo i bez toga sad mi je interes još veći. Ako se zadržiš u domovini na jesen će biti nova sezona pa ćeš nešto i uspjet pogledat navijam da ti uspije :)

    -Luki - Sad još samo mora past odluka izbora ima dovoljno, pa se odlučit za datum. Bar do kraja mjeseca iako će biti vjerovatno do kraja sezone i u sljedećoj sad dok je svježe me najviše zanima. Ps primljeno na znanje apropo komentara, nije prvi (a ni zadnji) put da se distanciram od virtuale, ali nije tajna da mi imponira što se pita za mene kad me nema :))

    avatar

    12.03.2021. (22:32)    -   -   -   -  

  • isabel

    i ja jedva čekam, pogotovo da vidim izvedbu dva lika koja me osobno posebno jako zanimaju ; Marija Antonovna i Ljapkin-Tjapkin.....
    i da u pravu si, niš ne može niti približno dočarati scenu u živo,
    tp.

    avatar

    12.03.2021. (22:45)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: sve se slažem za fotografije! Pusa!!!!!

    avatar

    12.03.2021. (23:08)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabelči
    Moram priznat hnk je povukao super potez sa snimanjem ovih najava predstava, izdvajanjem nekih od kadrova što iskreno još više potiče moj ionako izraženi interes za gledanje. Bilo bi još bolje da su to prakticirali i ranije no jebiga sad što je tu je. I mene isto najviše od svega zanimaju navedeni likovi, sad još piknut ulaznicu pa uživat. Naravno slažemo se da snimka predstavi ne može konkurirati gledanju uživo to je ipak nešto specifično i ostavlja jači intenzitet. Ipak ne mogu i nikad neću prežalit što više nema online kazališta, jer ima jednu super prednost - gledanje u nedogled Kolko ti srce želi. Ne prolazi me osjećaj te indisponiranosti od dana kad je to prekinuto, za tako nešto nije bilo potrebe jer su upravo zbog toga predstave postale još popularnije a bila bi i super alternativa za one koji nisu u periodu kad su bile na rasporedu imali ulaznice ili vremena. Sad još treba pasti odluka za koji dan kupit ulaznice i uživancija.

    avatar

    12.03.2021. (23:10)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Zaista intirgiraju inserti da se pogleda predstava...tesko da je ja mogu posetiti, ali me se najvise dojmio glumac koji iz profila lici na Boba Rocka! :)))

    avatar

    12.03.2021. (23:30)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vlad
    Da tebi je dolazak na predstavu jasno total van ruke, ali drago mi je da ti izgleda intrigantno isječci iz videa, da ih je malo više (u trajanju 2-3minute) bilo bi još i bolje, ma ok neću raspaljivat prigovore i ovako je ok :)) ps na Boba Rocka? E sad ću ponovo morat pogledat video, ali ne sad kasno je pa mi pada koncentracija :))

    avatar

    13.03.2021. (00:42)    -   -   -   -  

  • j.

    Gledao sam davno, davno onog Revizora u Gavelli sa Perom Kvrgićem, pa - staro zakeralo kakvo jesam - gotovo da bih se usudio ustvrditi kako će to biti teško nadmašiti. No, svakako da bi ovo trebalo pogledati. Nitko ne kaže da i nećemo :))) Pozdrav!

    avatar

    13.03.2021. (11:07)    -   -   -   -  

  • teuta

    Vjeruj mi da se i ja tome nadam.
    Šaljem ti pozdrav u centar...:))))))))))))

    avatar

    13.03.2021. (16:44)    -   -   -   -  

  • NF

    slažem se, zanimljivo, al otkako imam psa ne idem u kazališta osim onih alternativnih gdje mogu s njim, u jednom se i spontano zakačio s psom glumcem u jednoj od glavnih uloga ;)

    avatar

    13.03.2021. (20:08)    -   -   -   -  

  • isabel

    i sad kad sam si iskreirala u glavi još jedan osobni opserv na ovu zadanu temu u tvom postu sad mi sve "ošlo preko Mrežnice" ,a sve zbog toga što me vlad izbacio s kolosijeka misli . da Boba Rocka,
    koji lik , kako li je od prisutnog Revizora došao do
    Metallice, Mötley Crüe, Bon Jovi-a, Aerosmith-a, Tragically Hip-a nikako mi nije jasno,al dobro sad.-)))
    tp.

    avatar

    13.03.2021. (20:08)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -j-Ne mogu govoriti niti o novoj verziji kad još nisam gledao o staroj još manje, pretpostavljam da je to bilo davno dok ja još nisam bio niti u planu kao ideja ha ha ha :)) ipak kakogod bilo vjerujem da može nadmašiti i staru verziju kako god kvalitetna bila, ovo je super ekipa entuzijastična i uživljena pa vjerujem da će biti top pozdrav uzvraćam :)

    -teuta-Pozdrav i tebi nadam se da si bolje, eto navijam da ti uspije pogledat :)

    -NF-Nije ni mene bilo komplet prošlu godinu a razloge svi znamo, ove godine mi ostaje popravit prosjek maksimalno kolko se već bude dalo.

    -Isabelči-Vidiš ti Vlada haha, bome sam izvrtio video ponovo i nikak ne mogu razaznat na što misli iako imam oko za detalje.Vjeruj mi niti meni nije jasno , Ako ti što uočiš eto očekujem da mi natukneš :D a slobodno i raspali misli (to je važnije) kad ti se vrate ja se još kasnije uključim u konverzaciju :)

    avatar

    13.03.2021. (20:16)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Hehehe, 0.36, pogledaj taj profil i reci da sa kariranim kacketom i potkracenim nogama ne bi mogao glumiti Boba Rocka!? :)))

    avatar

    14.03.2021. (00:31)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo budem sutra u biti već danas eto Isabelči odao nam Vlad tajnu sad nam preostaje da koncentrirano pogledamo :)))

    Usput, kad smo kod likova iz Alana Forda, bila je i predstava u zkm-u koju nisam uspio nažalost pogledat.

    avatar

    14.03.2021. (00:44)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vlad
    evo idem sad prevrtjet video ponovo s koncentracijom na označene sekunde :D pa onda dam svoje mišljenje :)

    Za maloumnog imbecila miroljuba izdrkavaj se negdje drugdje i svoje proserotine ostavljaj na drugom mjestu, na svojoj šugavoj neovisnoj stranici na primijer na ovom blogu više nećeš. Taman morao zatvarat komentare preko noći dopizdilo mi je dekontaminirat blog od tvog smeća.Tvoje maloumne kretenarije koje nemaju veze s postom,gadarije sa muškim seksualnim konotacijama i uvrede na nacionalnoj osnovi. Od sad nemam više natruhe tolerancije svaki komentar kakav god bio će ti biti prijavljen ko spam i brisan!

    avatar

    14.03.2021. (10:45)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vlad
    Haha,evo pogledano:)) da Bob Rock poza :D sad sam se sjetio njegove antologijske izjave (iako bi se sve dale svrstat u takve) "bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi" sad mi je ovo dalo materijala za malo kreativnog mozganja, ovaj novi revizor moguće da ima i neke suvremene modernističke stavke a Alan Ford je uvijek suvremen i aktualan :) sad mogu samo nagađat a znat ću nakon gledanja.

    avatar

    14.03.2021. (11:20)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Aj, jedva cekam da vidim to na postu! :)))
    Ja necu zatvarati komentare nocu, bas mi je fino s vremena na vreme blokirati Mir-Mir-a: osecaj nekog olaksanja...aaaahhhhh...
    :)))

    avatar

    14.03.2021. (13:24)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: znači, dobro si se osigurao! :)))) Pusa!

    avatar

    14.03.2021. (13:35)    -   -   -   -  

učitavam...