- jes vid'la. bestidnik jedan obični - inovativnost anči, inovativnost - jel da - neznan - aaaa jesan poslin i frigani gavuna :)))) - brokula i kupus su zakon mikrovalna, a blogy je ljubomoran - neman
29.01.2021. (15:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
- dobro. onda ću idući put opisat, znaš ono ka, u daljini se vidi breza u ranu jesen sa ponekin požutjelim listom, a kako duže kuvate lišće postaje sve žuće i lagano baca na japansko crvenu dok potpuno ne porumeni. može tako? - aaa, pa bilo je i toga :PP - pusa izgubljena :)*
29.01.2021. (18:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
- a je, dietalno, razumin te - a jebiga luce, triba nać put do ljudskog srca :)))) - tko nezna i zna da nezna, podući ga; tko nezna i nezna da nezna, kloni ga se; tko zna i zna da zna, sljedi ga. reka je konfučije u peton stoljeću prije krista i vrijedi dan danas. dakle, podući ih
29.01.2021. (19:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
ae, zaboravija san spomenit brokulu
29.01.2021. (14:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
A što se trudiš... jesi vidio kako je Blogy zavidan i neće te staviti u fotoblog :))
29.01.2021. (14:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
čoviče, dekoracija s umjetnom san žak školjkom ti je za prezentaciju.......Ni ja ne volim debele nego velike.......
29.01.2021. (14:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
šufigani kupus ti je mrak
29.01.2021. (14:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
kako se kaže e-majl na hrvatskom ?
29.01.2021. (14:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Just me
Ti na moru po mesini ja u unutrašnjosti po ribetini...nešto mi tu ne štima ;)
29.01.2021. (14:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Najdraža mi brokula i kupus - friški :)
29.01.2021. (14:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marival11
Blogy vidi samo veliku Ve i njene delicije, ali mene stavi skoro uvijek u foto blog...
29.01.2021. (14:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
A je li imaš ti fejs?
29.01.2021. (15:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
- jes vid'la. bestidnik jedan obični
- inovativnost anči, inovativnost
- jel da
- neznan
- aaaa jesan poslin i frigani gavuna :))))
- brokula i kupus su zakon mikrovalna, a blogy je ljubomoran
- neman
29.01.2021. (15:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blog@Blog
Ovo nije burger, ovo je pljeska.
29.01.2021. (16:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
je, malo san ga spljoštija pa na naglo, tako mi je draže, manje mi se melja po ustima
29.01.2021. (16:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
U tome je problem. Hrana ide na fejs, ljeposlike na instagram, a blog je za pisanu rič. :) Šta bi ti da nemaš mene da ti to objasnim. :))
29.01.2021. (17:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Cro goli kuvar:-))))))))
29.01.2021. (17:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
:))
29.01.2021. (17:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
- dobro. onda ću idući put opisat, znaš ono ka, u daljini se vidi breza u ranu jesen sa ponekin požutjelim listom, a kako duže kuvate lišće postaje sve žuće i lagano baca na japansko crvenu dok potpuno ne porumeni. može tako?
- aaa, pa bilo je i toga :PP
- pusa izgubljena :)*
29.01.2021. (18:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
Gledam taj burger i moram priznat da me glad mori, danas za ručak bila juhica, špinat, krumpir i sardine.
29.01.2021. (18:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Riba Luca
I ti si se pretvorio u kuharicu.
29.01.2021. (19:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Ode ljudi slabo sufigaju spizu, mislin da ni ne razumiju koncept :)
29.01.2021. (19:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
- a je, dietalno, razumin te
- a jebiga luce, triba nać put do ljudskog srca :))))
- tko nezna i zna da nezna, podući ga; tko nezna i nezna da nezna, kloni ga se; tko zna i zna da zna, sljedi ga. reka je konfučije u peton stoljeću prije krista i vrijedi dan danas. dakle, podući ih
29.01.2021. (19:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kockavica
Može. :)
29.01.2021. (19:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Predobro! Umjetnički, čak! A da je ukusno - to viče iz fotografija...Mljacccccc.......
29.01.2021. (21:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...