Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


 • NF

  ah da, budala je budala, a posilni posilni, zaboravih da sad trebam stavljati komentar, nikad mi nije bilo jasno kako netko uživa biti sluga :D

  avatar

  19.01.2021. (21:04)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  ma, ništa ti to nije ... ja sam prije par godina sama tražila da me skinu sa cool liste i vrate i fresh listu

  avatar

  19.01.2021. (21:06)    -   -   -   -  

 • toma juda

  Dobrodošao među nas nove. ;-)))))))))

  Osjeti se mladoliko. ;-)))))))))

  avatar

  19.01.2021. (21:08)    -   -   -   -  

 • Annaboni

  dobro došaoooooooooooo, nema veze gdje si, nego kako se osjećaš tamo gdje jesi

  avatar

  19.01.2021. (21:10)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Ma, iskreno da ti kažem i bolje da je tako jebeš te liste u principu. Kome si cool to si na kojoj god da si listi, to je ionako kriterij ovog koji je pristran top smeću s bloga, mislim mišljenje takvih kome bi trebalo biti važno? Na ovoj listi ti bar neće tako često gutati postove.

  avatar

  19.01.2021. (21:14)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  I sama sam htjela par godina nazad da se me vrati na fresh...samo kod Tebe je drugačije...nitko Te nije ni pitao...to nije fer...ljudi smo zar ne a ne brojke...Dobrodošel, sada smo bliže!!!

  avatar

  19.01.2021. (21:34)    -   -   -   -  

 • Blog@Blog

  Kak te nije sram i sad širiti paranoje?
  Ma daj kak ti se samo da?
  Ako poželiš prestati širiti dezinformacije i za zlonamjerno pisanje laži se ispričaš blogerima, budeš vraćen na cool listu.
  Nitko nikad nije brisao postove nikome, osim onih za koje je došla sudska presuda ili policijski nalog.
  Prema tome...

  avatar

  19.01.2021. (21:37)    -   -   -   -  

 • Mrs. Galaxy

  Cool i Fresh = isto. :) Nemoj se zamarati... Bitno da si tu. :) hm, ni nije mi jasno zašto je netko na "cool" listi, a zašto je netko na "fresh" listi. No, nije ni važno...

  avatar

  19.01.2021. (21:44)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Galaksija
  Te liste zapravo ne znače ništa, da znaš samo koji su sve "fresh" blogeri za mene cool a kako tek ima ovih "cool" a specijalno "top" koji su niko i ništa. Sve je to individualno u principu.

  avatar

  19.01.2021. (21:47)    -   -   -   -  

 • toma juda

  @Blog@Blog, da oprostiš, ne seri.

  avatar

  19.01.2021. (21:50)    -   -   -   -  

 • NF

  blog@blog Na ucjene nikad ne priznajem, sve što sam napisao stoji, kao što su mi neki već napisali, bolje je društvo na ovoj drugoj listi, samo mi smeta tvoj mentor. Prije blog.hr 2004. sam bio na sad nepostojećem red7.de, možeš provjeriti na archive.org da je postojao i bio sam među 10 najbolje ocjenjenih u mnogo jačoj konkurenciji tako da mi priznanje tebe i tvog mentora ni u kom slučaju nije bitno, no shvatio sam da nas tamošnji admin, koji je ipak bio razumniji, nije upozorio za brisanje stranice i sve je nestalo osim rijetkog što sam isprintao...

  avatar

  19.01.2021. (21:51)    -   -   -   -  

 • Blog@Blog

  Žao mi je kaj shvaćaš to kao ucjenu. Nije mi to namjera bila. Želim stati na kraj dezinformacijama i širenju laži. Iscrpljuju i donose samo nemire.
  Kako god želiš... Gdje god se osjećaš bolje...

  avatar

  19.01.2021. (22:02)    -   -   -   -  

 • toma juda

  Blog@Blog, da li si ti uopće punoljetan, i kao takav dovoljno dorastao da obavljaš posao ovdje na blog.hr-u?

  avatar

  19.01.2021. (22:05)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Blog&Blog...nemire sredite na Anketi kod NF jih NIKADA nisam osjetila, čovjek divno piše!!!

  avatar

  19.01.2021. (22:17)    -   -   -   -  

 • Viatrix

  Ja ne vidim razliku između ovih dviju lista.

  avatar

  19.01.2021. (23:53)    -   -   -   -  

 • ...

  Gorane, možeš li mi navesti neki post za koji misliš da si izgubio fotke? Uz to me zanima koji internet preglednik koristiš, tj. da li si svoj blog pokušao pogledati kroz neki drugi internet preglednik? Primijetio sam da neki browseri prikazuju fotke sa stare adrese koja je počinjala s http (Internet Explorer, Opera, ...), dok neki prikazuju samo one novije koje počinju s https (Google Chrome, Brave, ...). Bar je tako kod mene. Možda je i do još nekih internih postavki. U tom kontekstu ispada da je došlo do "gubitka" slika i kod tebe, mene, @Lastavice, ali i svih ostalih blogova. Primjer kod @Lastavice: Otvori s različitim preglednicima post Priča o vinu i vidjet ćeš da u nekima "postoje" slike, a u nekima ne. Razlika je tih dvadesetak slika s početkom http. Uz malu promjenu u adresi slike ona se može dobiti. Ovo sve govorim jer pretpostavljam da želiš arhivu svega što si objavljivao. Možda ste ovu tematiku već apsolvirali ovdje, slabo pratim u zadnje vrijeme. Kako god, ako ti to nije bitno zanemari ovaj komentar. Ne znam, možda na tom problemu ekipa radi, jer rješenje je s njihove strane relativno jednostavno, ali gledajući na što se administriranje svodi bojim se da ništa od toga. Srdačan pozdrav i svako dobro ;)
  P.S. Jedan od najboljih blogova na blog.hr-u, koji nije postao top, što je trebao odavno, degradirati s cool na fresh, neću niti komentirati, nema smisla, baš kao niti ikome objašnjavati zašto je tako razvidno da se objektivno radi baš o jednom od najboljih blogova ovdje.

  avatar

  20.01.2021. (04:54)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Mislim da možda griješiš glede gubitka slika. Ako si ih hostao na blogu, da li si ih hostao na imagesu, na tinipičiću i onima koji su bili predloženi. Ja sam 2008 prešao na flickr i od onda nisam izgubio ni jednu sliku. Slike na mom jučerašnjem postu prve su koje sam hostao na flickru i od onda ni jednu nisam izgubio i sve su na hostu od prvog dana. Treba ga platiti svake godine i na miru sam. Slike na imagesu počeo sam gubiti kada su oni ograničili broj slika na 1000 za sve one koji se nisu registrirali i plačali. Svi postovi iz razdoblja prije flickra ostali su mi bezu slika, ne krivnjom bloga nego hosta.
  Na tinipiću sam imao izuzetno neugodno iskustvo. Na mom se blogu umjseto moje slike pojavila slika nekoga meni sličnog u groznim uvjetima masakra. Mislio sam da mi je netko provalio u blogi i napravio to sranje. Tek me sin smirio objašnjenjem da se to dešava kada host obriše slike pa onda njihov broj dodijeli nekoj drugoj fotki, a moje je brisao i time sebi oslobodio mjesto jer sam odustao od njih i time oslobodio jedno mjesto. ( Sin je voditelj razvoja u jednoj IT tvrtki u Ljubljani)
  Sada na flickru imam hostano 7238 slika i videa, od toga 3664 javno da svi mogu vidjeti - sve one koje sam stavljao na blog.
  Slike koje ovako hostam blog ne prepoznaje pa mi u statistici stoji da nemam ni jednu sliku objavljenu!

  avatar

  20.01.2021. (10:53)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Kako kratim linkove slika samo na osnovni link slike, vjerovatno je to razlog što i one koje hostam direktno na blogeditoru, ne prepoznaje kao slike s bloga, a tih je jako malo.
  Češki blog je imao odličnu arhivu, galeriju, u koju smo hostali i mogli smo uvijek uči u nju i vidjeti sve što smo hostali. Mogli smo ju postaviti na stranicu da ju svi mogu pogledati. Žao mi je što su ga ugasili.

  avatar

  20.01.2021. (11:28)    -   -   -   -  

 • teuta

  Evo i mene. Što se tiče slika sve ti je lijepo objasnio Morski.

  Što se tiče bloga.hr iskreno se mora priznati da to što su nam omogućili da objavljujemo slike, gifove, animacije direktno...ne moramo ih nigdje hostati i dobijemo odmah link, je prava stvar. Samo treba znati s time, neko ni to ne znaju a vrlo je jednostavno.

  Što se tiče na kojoj si listi. Ma to uopće nije bitno.
  Pa ja sam ovdje isto skoro od samog početka, nitko ne može reći da nisam poznata blogerica pa ipak sam na fresh listi. Za što sam si uglavnom ja sama kriva jer sam brisala neke svoje blogove.

  Osim toga, ja sam nepravedno kažnjena i to zbog iskrenosti, vidiš to i sam tj. mogao si to primijetiti, da moje postove ne objavljuju na naslovnicama.
  Ali ni to mi ne smeta, znam s kim imam posla hehehehe.
  Imam ja svoju publiku itekako i ne samo iz Hrvatske i na blogu.

  S jedne strane blog.hr je super ali s druge je čisti promašaj i to samo zbog nepoštenog i pristranog vođenja bloga od strane odgovornih. Ponekad imam dojam da su u pitanju klinci kojima je stavljen takav zadatak u ruke, tako se bar ponašaju.
  Dakle, blog.hr ima i dobre strane ali bome i one druge.

  avatar

  20.01.2021. (12:29)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  čitala sam te... čitam te... čittat ću te...

  avatar

  20.01.2021. (15:09)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...