Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • Vrtlog_

    l

    avatar

    13.01.2021. (00:05)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Sretan ti rođendan i sve najljepše od srca! Neka ti se ispune svi snovi! Došla sam samo da ti čestitam. Upisala sam u bilješke na mobu da si komentirao negdje kako ti je 13.1. rođendan. Pročitam cijeli tekst kada se probudim uz jutarnji čaj.

    avatar

    13.01.2021. (00:23)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Kada smo prvi put pričali o tome, morala sam guglat nistagmus jer stvarno nisam nikad prije čula za njega.
    Po samom opisu naslućujem koliko može biti neugodan i otežavajuć život s njim.
    Ja sam svoje dijagnoze prihvatila kao nešto što jesu dio mene, ali definitvno nisu ja niti me opisuju. Jednostavno se nauči čovjek živjeti s čim god već da mora i iskoristiti što se iskoristiti da.
    Normalan je osjećaj i samosažaljenja i tuge i bijesa i sve one faze koje se moraju odvaliti za prihvaćanje i nastavak života, normalnog u novim okolnostima koliko normalan već može biti.
    Sretan ti rođendan Sjeno, sretno ti uvijek i sve i neka ide prema boljem! :)

    avatar

    13.01.2021. (04:31)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Da se nadopunim nakon čitanja, drago mi je da izrastaš u toj situaciji, da se nosiš s tim i da si na dobrom putu. Vjerujem koliko je bilo otežavajuće za sve sfere tvog života. Ali ti si hrabar! :) Još jednom ti sve najbolje iz dubine duše! Možeš sve!

    avatar

    13.01.2021. (10:08)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Nisa, da, potrebno je dosta faza da prođe da bi se čovik naučija nosit s poremećajem. No za mene je ključno da san ja ajmo reć pripitomija svoj nistagmus, hvala Bogu/Svemiru, čemu li već. Mislija san da je to nemoguće, pokazalo se da nije. Kako god, sad mi je poremećaj prihvatljiv, al iman psihičke probleme koje moran riješit. Valjda ću bit uspješan s njima ko i sa nistagmusom. :) A znam da i ti imaš zdravstvenih problema i da si se naučila nosit s njima. Moj nistagmus je sad ok i ja mogu živit s njim, al kako je bilo... Toga se ne želin ni prisjećat.

    @Izgubljena, hvala ti puno! Znaš šta, jesan hrabar, ali san s druge strane i kukavica. Tako se nekako vidin. Kukavica san dok me ne stisne baš da moran poduzet nešto, a kad dođe do toga, hrabar san. Bar je do sad tako bilo.

    avatar

    13.01.2021. (12:07)    -   -   -   -  

  • Mikitarije

    Ajme, sretan ti rođendan i želim ti sve, ama baš sve najbolje. Uživaj u čemu god i kad god stigneš, godine lete i ne možeš nazad. Nazdravljam ti kavom koju upravo pijem (završila mi je neka online edukacija pa ju sad mogu u miru popiti). Živo ti nama, zdrav i sretan bio u svim nadolazećim godinama. :-))))

    avatar

    13.01.2021. (13:45)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    Neka ti je sretan. Puno si napredovao i napredovat ces jos.
    Znam da ti nije lako. Demoni s kojima se suocavas slicni su onima s kojima se i sama suocavam, samo imaju mrvicu drukcije lice. Kad osjetis Ljubav, nuzno se moras boriti s njima, druge nema. Ali ti jesi borac, nikad to nemoj zaboraviti.
    Jos jednom, sretno :*

    avatar

    13.01.2021. (14:42)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Mikitarije, čim čujem riječ kava, odma mi se pije haha. Tako da možda je sad i napravim. :) Hvala ti puno na željama, i ja se nadan da će mi bit baš kako ti želiš. :)))

    @athropa, Hvala ti. Znači mi to što kažeš, jer znam da i ti znaš kako teško zna bit. Borba je jedina opcija. Hvala puno, ponovo. :*

    avatar

    13.01.2021. (15:07)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    Gle, ne kazem to bez pokrica. Pratim i veselim se svakom tvom napretku. Znam da je normalno da nekad i padnes, ali nisi osoba koja odustaje. Bit ces dobro. Jer si onaj koji se zna izboriti.

    avatar

    13.01.2021. (15:23)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @athropa, Meni bude krivo kad me stisne pa se izjadam ovde, jer ne volim da ikoga sekiram, a lakše mi kad ovaj svoj grč malo omekšam pisanjem na blogu. Neću da buden neko ko samo kuka, al doduše i nije baš da čisto kukam, više možda pokušavam analizirat i nać neko riješenje... Bilo kako bilo, ja istinski želim da se vidim tako kako me ti vidiš. Kad gledam unazad, jesam takav. Kad sagledan sad trenutno, nisam siguran. Al opet ni prije nisan bija siguran, pa bi opet ispravno postupija. Dobro, uglavnom, nek ova faza prođe u ovoj mi godini, biće super. A znam da me i poslje čekaju borbe, al biće drukčije.

    avatar

    13.01.2021. (16:51)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    @Sjene iz djevojcicinih snova: gle, svatko od nas nekad padne. I to je sasvim prirodno. I ja povremeno ostavim koji post iz tog stanja. Poanta je da kad sagledas cjelokupnu sliku, ides u nesto bolje.
    Kad radis meditaciju, probaj se sagledati izvana, kao promatrac.
    Onda ces i sam vidjeti sebe tako.

    avatar

    13.01.2021. (17:07)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    A ja bi moga svaki dan napisat neki post u kojem okukam do daske haha, al neman potrebu pisat svaki dan. Ritko kad meditiran u zadnje vrime, al svejedno, drago mi je da me tako vidiš. I ja msm da idem u nešto bolje.

    avatar

    13.01.2021. (18:23)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    E, osciliramo ti svi. To je ok. :)
    Proslavi dobro rockas

    avatar

    13.01.2021. (20:58)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Za vikend slavim. Al možemo već nazdravit: Živila mi!

    avatar

    13.01.2021. (23:11)    -   -   -   -  

  • luki2

    Bravo za Tebe! Sretan rođendan! Pozdrav!

    avatar

    14.01.2021. (01:13)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Meditacija je sve. Samo dug je put (barem meni bio) do onog stanja kad si ništa. Totalno ništa. Jesi, tu si, samo budeš, a ništa.
    Ovo o čemu pričaš, bezuvjetnoj ljubavi, nisam nažalost dosegnula. Al nadam se da hoću.
    Šteta što rijetko pišeš, ovo mi je top 10 postova koje sam pročitala u ova 4 mjeseca blogovanja.
    Sreatn ti rođendan i sve najbolje želim. :)

    avatar

    14.01.2021. (09:45)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Luki2, Hvala ti puno! Pozdrav i tebi!

    @konobarica, Baš mi je drago da ti se dopada ovaj post i još više mi je drago što nas zanimaju slične stvari, a to je samospoznaja i rast naše svijesti. Znaš šta, kod mene je vrlo radikalna situacija, ne bi ni ja dosega ovo iskustvo bezuvjetne Ljubavi da mi nije borbe s nistagmusom i svega što je to povuklo za sobom. Uglavnom, znaj da možeš doživit nešto takvo, možda nešto što ti doživiš neće bit isto kao ovo moje, ali neki svoj proboj van percepcije čulima možeš ostvarit. Za mene je bilo ključno borba s nistagmusom, nemogućnost da budem za laptopom, mobitelom i tv-om, te meditacija i boravak u prirodi. A jesi li ti dosegla stanje u kojem si ništa? Ono, jednostavno jesi i to je to. Ja san sad na točci di se nalazin pred stanjem u kojem će me nestat. Takav mi je osjećaj, otvara mi se neki prostor u meni i ako zakoračim u njeg, nestaje me. Znam da bi iz ulaska u to stanje izaša bolji, ali me je previše strah, jer triban pustit kontrolu... Jesi ti dosegnula to stanje? Meni djeluje ko da ja nikad neću uspit to proživit... Uglavnom, ovo za ljubav i za duše biljaka i životinja, možeš postić, ali slušaj sebe. Ja ti ne mogu pomoć ništa nego podijelit s tobom šta je mene dovelo do toga. Nadam se da ćemo i ja i ti imat uzbudljivo i plodonosno putovanje na ovoj planeti... Veliki pozdrav!

    avatar

    14.01.2021. (12:23)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    izrastaj... i sretno ti bilo sve dolazeće...

    avatar

    14.01.2021. (12:29)    -   -   -   -  

  • teuta

    Sve i svašta si prošao ali uvijek si iz svega izašao kao pobjednik i tako će biti i dalje jer si dovoljno snažna osoba i nema predaje.
    Dovoljno dugo se poznajemo i sviđaš mi se onakav kakav jesi. Vjerujem u tebe i želim ti puuuno sreće, ljubavi i naravno - zdravlja. Sve ostalo je manje važno.

    SRETAN TI ROĐENDAN PRIJATELJU!

    avatar

    14.01.2021. (12:37)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Hvala ti @Dinaja.

    @teuta, Ljubav je obostrana, i ja tebe volim baš takvu kakva jesi. Za rođendan, Hvala punoooo! :)

    avatar

    14.01.2021. (13:47)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Snaga uma je močna samo moramo nauciti da ga usmjerimo na dobro, i da mu ne dozvolimo nikakve kalkulacije, jer on moze i uništiti, razboljeti, a vidim da djelice toga smotanog "stroja" spoznajes i da si vec dosta uspio.

    Sretan rođendan i Novu godinu!

    avatar

    14.01.2021. (17:54)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    @Riba luca, s umom se nije igrat i krivi postupci mogu imat užasne posljedice. Ali, također, naš kapacitet spoznaje je jako velik, samo što ne dolazi bez posljedica... Hvala na čestitkama Luce! :)

    avatar

    14.01.2021. (18:31)    -   -   -   -  

  • Ipsilonka1

    Sretan rođendan!
    Tek 29.
    Divno!
    Zagrljaj i poljubac ostavljam.

    avatar

    14.01.2021. (18:51)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Ipsilonka, baš ti hvala! Obradovala si me svojom energijom. :))) I ja tebi šaljem zagrljaj i poljubac!

    avatar

    14.01.2021. (19:07)    -   -   -   -  

  • Violenta

    "Dobro je što ti život više neće bit isti, jer more bit još bolji!"
    Tvojim riječima, samo s uskličnikom na kraju, želim ti točno to što piše...sretan ti 29. rođendan - pusa velika, slavljenička, od srca, mladiću! :*...

    avatar

    15.01.2021. (07:44)    -   -   -   -  

učitavam...