Komentari

zbogom-pameti.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • važno da si živa

    Jedini način da imaš prijatelja je da budeš prijatelj.

    RALPH WALDO EMERSON

    avatar

    12.05.2020. (12:23)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    pozdrav i zagrljaj od čuda od žene... :-))
    ( Poljanice ? )

    avatar

    12.05.2020. (12:56)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Prvo punooo Ti Hvala a ruže so Ti preljepe...i.kod mene kiša, vjetar i još hladno ali me razveselila jedno od 10 Orhidej što je procvala na novo nakon godine dana...komplicirana je ali ima lepe bujne cvetke, kad vidim to, odma sam sretna!!!

    avatar

    12.05.2020. (12:56)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Prekrasno cvijeće i korisni peršin, ali još će ti korisniji bit odlazak kod prijatelja
    dobri ljudi služe da se međusobno druže :)
    I odjeni nešto veselo i uzmi najšareniji kišobran, boje oživljavaju i dušu i tijelo i odijelo :)))

    avatar

    12.05.2020. (13:12)    -   -   -   -  

  • teuta

    Tako je, to je prava istina.
    Evo uspjela si draga, obojila su ovo sivilo predivnim bojama.

    Gledam ove zgrade a nekako mi se čini dasmo si jaaaaaaaaaaaako blizu hehehehee.
    LP:)))))))))))))))

    avatar

    12.05.2020. (13:13)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    lijepo.............čuvaj se, vlaga ti ne prija

    avatar

    12.05.2020. (13:28)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    predivne su ruže, a današnji dan je samo danas ovakav, od sutra je već lijepo, sunčano, toplo, svibanjski :) pozdrav veeeeliki tebi :)

    avatar

    12.05.2020. (13:56)    -   -   -   -  

  • Just me

    Idem sad pješke do pošte i fučkala bum ti pod prozorom. Ono....tu smo si, jedna uz drugu...da ne povjeruješ :)))
    Fakat ovaj naš kvart same šampi(nj)one uzgaja....vidi nas a i Teuta kaže da je blizu ;))
    Uživaj u danu , je težak ali uz dobre prijatelje i ovo šarenilo lako izdrživ :)

    avatar

    12.05.2020. (15:56)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    Čuvarica pinkleca- jes !! ;-)) sve znaš, grlim te

    modrinaneba- ooo daa, Orhideja je nježna i prekrasna- meni je moja isto procvala neka čudna boja između ciklame i patliđana uopće ne znam koja je to boja ali je predivna iako je meni najljepša bijela - ona mi je ocvala

    avatar

    12.05.2020. (16:02)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    Mayday- u pravu si - za početak veselim se obući svoju žutu kabanicu koja je preee genijalna retro super -kuper žuta ,onako zdrava limun boja-

    teuta- vidiš da je Zg mali ha ha ha-

    AnnaBoni- da, jako mi ne prija , kosti me bole a ruke su mi kao buhtle-no sutra valjda sunčeko i nova ja

    shadow-of-soul- hvala ti, žutu sam kupila prije 2 godine a ova roskasta nju sam zapelcala iz grančice i primila mi se- sad sam još zapelcala ove bijele što mi sestra donijela neki dan - joj kad bi mi se i ta bijela primila ,predivna je i jako lijepo miriši

    Just me- ha ha ha znači ima nas ovdje nekolicina za mali nogomet ha ha ha - dan je koma ali kakav bi mogao biti ODLIČAN JE TAKAV ha ha ha - ja ću ga samo još malo nadopopraviti sa našim pajdom kod njega na sasvim drugom kraju grada ,idem si upoznati kvart
    - VRAPČE- kad me zatvore tam da se znam snaći po kvartu kad budem bježala haaa haaaa haaa

    avatar

    12.05.2020. (16:26)    -   -   -   -  

  • Just me

    Samo ti uživaj u svojoj žutoj kabanici i šetnji. Da napomenem....provjereno je....nas ni Vrapče neće. Ja probala al me odmah vratili. Dijagnoza: Dubrava- Neuništivo :)))

    avatar

    12.05.2020. (16:53)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo sa balkona (peršin, celer i drugo bilje je dobro za kosti) ,a tu je i 'Čudo od žene' za pomoći. Inače, imam i sivu i crnu traku za zavezati.

    avatar

    12.05.2020. (16:57)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Lijepo ti kaže Just me, slušaj je.

    avatar

    12.05.2020. (17:04)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    hvala ti na divnom cvijetnom šarenilu... razbija sivilo dana... uživaj u smijehu kod prijatelja... i hvala ti na svakom prijateljskom tragu kod mene... usrećuješ...:)

    avatar

    12.05.2020. (17:17)    -   -   -   -  

  • teuta

    U našem slučaju je jako sitan hehehehe....:))))))))))))

    avatar

    12.05.2020. (19:14)    -   -   -   -  

  • Euro

    Ja mislio ides kod mene u goste kad se o smijehu radi hehe

    avatar

    12.05.2020. (21:21)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Ako imaš još ono orhideju koja ti ocvala...pusti je, opet če ona na novo zaživjeti...tako je kod mene...pokažeju svoju ljepotu cvijeta pa onda na novo zaživiju...to se neda opisati taj osječaj kad vidiš kako se budi jedan cvijetič...meni one punooo značijo i volim jih!!!

    avatar

    13.05.2020. (07:47)    -   -   -   -  

  • važno da si živa

    Just me- pomislila sam da bi to tak nekak moglo i biti - znači tako...a baš im je tamo lijepo zeleno u dvorištu - valjalo bi još nekaj posaditi , haaa haaa haaa

    gogoo- evo vidiš- ti imaš za iskombinirati sa odjećom - ;-))

    Lastavica- da , sad mi je malo žao jer super izgleda bolnica- ja kakva jesam kad me čopi mojih par dana - na kraju bi to postao moj dvorac a svi tam nutra moji kuhari,vrtlari i tak nekaj ...ha ha ha

    Dinaja- hvala tebi i na tvojim lijepim riječima

    teuta- ha ha ha ha ha , nadam se da ti se ne ureže -ili da pa imaš dane oporavka ??? ha ha ha

    Euro- joj kod tebe je smijeha do suza bome, a ja sam samo malo čaknuta ha ha ha

    modrinaneba- ima m 2 orhideje tu bijelu i ovu koju boju ne raspoznajem i predivne su- prošle godine mi je bijela imala puno velikih cvijetova ove godine je imala par malih .Svake godine je drugačije - predivne su -da... ti ih imaš puno i stvarno je to negdje uživancija i opuštajuče gledati

    avatar

    13.05.2020. (10:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...