Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • FreshCaYg

    Na poljima od snova ne pušta se korijenje :)

    avatar

    04.01.2020. (16:40)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Skijao ne skijao ..isto ti se piše :))

    avatar

    04.01.2020. (17:34)    -   -   -   -  

  • lion queen

    e, kolko ima takvih kumordinara...broja im se ne zna....ne bi vjerovao, čak u privatnoj školi dijele djecu po toj osnovi...kad je tek počela privatizacija u školstvu, moja sele frizerka, nadobudno dala dijete u privatnu školu i masno plaćala školarinu, sve zato što je po cijele dane radila pa nije imala vremena raditi s djetetom doma...očekivala je da će individualni pristup (kakav je reklamiran) dati rezultate...bilo tamo djece od dotura, profešura i svakakvih drugih ura.... dođe kraj školske godine, njenom djetetu u knjižici nebuloze...jer je ona ipak samo frizerka, a pohvale dobila djeca od -ura...ode sele u školu i očita bukvicu kumordinarki Ž, da skupo plaća da se djetetu pristupi individualno i da su sami krivi ako inače pametno dijete nije nešto svladalo i da su joj to trebali reći na vrijeme....a eto, morala je privatna škola imati nekakav prosjek, kako bi bilo pred prosvjetnom inspekcijom da su sva djeca imala izmišljene petice. a dotur je dotur i doturovo dijete je doturovo dijete.
    naravno, od iduće školske godine prebaci ona dijete u državnu školu, em nije morala plaćati basnoslovnu školarinu, em je dijete postalo odlikaš, bez po muke.

    avatar

    04.01.2020. (17:37)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Je ali to je samo još ove godine, od iduće će skijašima bit priznat status nacijonalne manjine, i dobit će četri zagarantirana mista u saboru jer ih ima više nego Srba :)

    avatar

    04.01.2020. (17:52)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Nevjerojatno je da postoji neko tako monstruozno glup da mu može past na pamet da jednu djecu šalje u školu, dok druga skijaju, dobro sam ja rekao, to ministarstvo i filozofski i sve slične ustanove treba zapalit i zalit betonom ko Černobil :)

    avatar

    04.01.2020. (17:56)    -   -   -   -  

  • Olja

    Naročito mlada :-)) Je l ti to sebi tepaš, jer smo bit će negdi generacija :-))
    Inače dica izostaju oduvik u Lipoj našoj u vrime skijanja, pa kad je popust na toplice, produljeni vikend s roditeljima, pa kad s folkloron/ jazz danceom/ zboron/ jedrenjen/nogometon/šahon/glume u kazališnim predstavama... idu na raznorazne putešestvije... tako da nije to ništa novo. Ako roditelj pismeno zatraži-mora se odobrit. Jer tko su profešuri da zabrane roditeljima odgajat dicu/ skijat, toćat se u toplicama i itd./onako kako oni žele, je l.

    avatar

    04.01.2020. (18:29)    -   -   -   -  

  • Divlje srce

    Samo se bojim, da li će oni, koji sada ne žive u "građanskoj Hrvatskoj" zbog dominacije "ruralne Hrvatske", pocrkati od muke, tuge i žalosti na Tri kralja, ako nedajmilibožezla, Kolinda pobjedi. :)

    avatar

    04.01.2020. (18:36)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ja san mislija da će se to sad posli štrajka otkad se izborilo za dostojanstvo prominit, vako će ispast da je jedino važno bilo postić da se ne smi anonimno prijavljivat profešure :)
    Dašta nego mlada, oš da stavin sliku da svi vidu :))))

    avatar

    04.01.2020. (18:46)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Neće građanska Hrvatska duboko u sebi njeguje ruralni duh, koji su njiove dede, direktno s Ozrena i Kozare, donili sa sobom kad su uselili u građanske stanove i naložili parkete :)

    avatar

    04.01.2020. (18:48)    -   -   -   -  

  • .

    O čemu divanimo? :I

    avatar

    04.01.2020. (18:55)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Stavi sliku! Stavi sliku! ;)))))))))))
    Ali ne onu s Fejsa di si imel šesnajst let, nego neku lipu, frišku
    i napiši jednu ljubavnu, al' ne k'o Kemo, nego neku s hepiendom
    fali mi ona tvoja doza autobiografičnosti iz naših ranijih blogodana ;*...

    O profešurima neću, znam zašto nakon završenog profešurskog faksa nisam otišla u struku radit...mogu reći samo to da sam prilikom školovanja naletjela na par izuzetnih ljudi, koji su mi ostali pojam i uzor u životu, eto.

    avatar

    04.01.2020. (19:12)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    ložili su parkete u Sarajevu sin i snaha moje splitske, koručalanske kolegice kada je metak kroz prozor ubio njegovu ženu i prešao preko glave dvogodišnjee djevojčice........
    PS: najsramotnije i neodgovrono je jučer emitirala HRT - osmijeh lijepog mladića koji s ekipom ide na skijanje i na pitanje " hoće li mu biti žao što ne glasa u nedjelju" nonšalantni, šarmantni osmijeh je odgovorio " neće, skijat ću"

    avatar

    04.01.2020. (19:12)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    O seksu :)))

    avatar

    04.01.2020. (19:24)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ajd vidit ću :))
    Mogli bi malo nostalgije prosut po blogu :))

    avatar

    04.01.2020. (19:25)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    A Dite je iskreno, uči iz štrajka prosvjetara, jebeš državu, ideale, i sve ostalo, važno je dobit povišicu za ić skijat :))

    avatar

    04.01.2020. (19:27)    -   -   -   -  

  • ONO i itd

    Ajde jednu ljubavnu

    avatar

    04.01.2020. (19:47)    -   -   -   -  

  • NF

    roditelj može po pravilniku opravdati tri dana, a u ovom tjednu je i jedan religiozni dan, pa svatko očito može pravdati sve, skijao ili ne. uzgred, ja imam 28 učenika uglavnom dobrostojećih, trebaju mi unaprijed javiti izostanke ili učenici, ako zapnu u prevozu, pridržavaju se svi iako to nigdje ne stoji napisano, dogovoreno s roditeljima, pazi sad, iako više od polovice mojih učenika živi u domu, mi smo međužupanijska škola, samo troje, zbog stvarno unaprijed uplaćenih zimovanja će izostati, a dvoje je uspjelo otkazati, prema tome, ovo opet napisano, kako mali perica zamišlja rješavanje situacije, u praksi je uglavnom drukčije, ma kako mali perica ili ministrica to zamišljali i davali preporuke. čitam te samo zato što si pismen, a komentiram kad zapišaš teren.

    avatar

    04.01.2020. (20:30)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Na Sleme, na Sleme, na Sleme….slušan kako se ori s TV-a ...a ja odoh potočat noge u more....dišpet je dišpet!!!!

    avatar

    04.01.2020. (20:38)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Evo saću :)

    avatar

    04.01.2020. (20:50)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Kolega blogeru znao sam da će neko poput vas braniti situaciju u kojoj su jedni učenici obvezni pohađat nastavu; a drugi skijat, upravo ste ispunili moja očekivanja :)))

    avatar

    04.01.2020. (20:52)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Tako je ko je vidio manitat po brdima :)

    avatar

    04.01.2020. (20:52)    -   -   -   -  

  • NF

    ne želim crtati, al svaki roditelj može pravdati da mu dijete ide na skijanje, po važećem pravilniku tri dana može pravdati, ja bih naravno to drukčije regulirao, al eto, ako roditelj želi može mu i dijete ići na kvaziskijanje, većina su, barem kod mene, ozbiljni roditelji usprkos pravilima.

    avatar

    04.01.2020. (21:47)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    ...samo da provjerim da li ćeš me i danas ignorirati kao jučer... :))

    avatar

    04.01.2020. (22:22)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ne smatram vas kolega blogeru ni u kom slučaju odgovornim za navedenu situaciju, ali nije li se u sklopu borbe za dostojanstvo onda trebalo borit za ukidanje jedne tako feudalne prakse, u kojoj se učenici diferenciraju po imovinskom stanju, mislim može li bjednije od toga, a ne staviti akcent na ukidanje mogućnosti da se prosvjetni radnik anonimno prijavi, nadam se da vam je poznato da se svi ostali građani mogu anonimno prijavljivat, policiji, uskoku, poslodavcima, inspekcijama, i drugim nadležnim službama, i da je taj institut uveden kako prijavitelj ne bi trpio moguće posljedice, koje proizlaze iz pozicije moći.

    avatar

    04.01.2020. (23:34)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Oprosti ako je došlo do toga nije bila namjera :)

    avatar

    04.01.2020. (23:34)    -   -   -   -  

učitavam...