Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Lastavica

    Sretno! Mudra odluka!

    avatar

    31.10.2019. (09:29)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Sretno i ustrajno. Prošlo je puno godina kada sam prestala iz financijskog razloga. Nije da nisam imala za cigarete, jesam, ali jedan sam dan izračunala koliko novca spalim u godinu dana, ispalo je puno. Nedavno mi prijateljica kaže ovako: " Blago tebi ti možeš na more, ja nikako". A ja njoj:" Ti skuriš cigaretama 800 kn mjesečno x 12 mjeseci je 9600 kn puta samo dvije godine je 19200, i pomisli koliko bi za te novce mogla biti na moru?". No odmah se brani kako bez cigarete ne može. Mislim da svatko bira prioritete. Ona će pušiti, ja ću na more. Tako to nekako ide. Ti ustraj i troši lovu na nešto drugo što će te veseliti.

    avatar

    31.10.2019. (09:49)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Učinila si dobru odluku za zdravlje. Dobro je to zdravstveno, i ponajviše financijski. Ja sam nepušačica bila i ostala, mada me uvijek zapadne društvo pušača pa sam kao "crna ovca".... Meni ne smeta, još me nisu po(t)kupili. ;)

    avatar

    31.10.2019. (10:05)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ja više svoje prekide niti ne brojim. Te apstinencije su ionko bile samo privremene zbog detoksikacije ali bez ozbiljne želje za prekidom. Sad nastojim reducirat na neku normalnu granicu da mi cigarete budu uživancija a ne porok ionako kažu da ništa nije štetno ako je u normalnim granicama. Pozitivka, eto mene veseli da ti ne smeta :) i toleranciji si se naučila upravo od pušača (mi vama nepušačima nikad nismo prigovorili) :D

    avatar

    31.10.2019. (10:30)    -   -   -   -  

  • Euro

    Izdrzi

    avatar

    31.10.2019. (12:59)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Svaka čast, samo gledaj izdržati!..
    Ja sam bio potpuni nepušač, čak sam mnoge odvikao.. No prije cca 5 god. krenuo sam sa lulom.. A to je već druga i duga priča.. mi lulaši smo hobisti.. barem ja to mogu tvrditi za sebe.same lule su jedan svemir a duhani za njih drugi.. .
    Naravno hobi koji košta i ne malo..
    No jednom se živi, kažu.. pa želim uživati u životu (.. naravno da se mnogi sa tim neće složiti..)
    Btw. ako ikad posustaneš i vratiš se pušenju, nek to bude lula.. U globalu je skup sport.. No u konačnici potrošiš puno manje a uživaš puno više..
    Dakako, bolje da nepušiš, benefit je višestruk no to si već spomenula u tekstu posta, pa nebih vraćao temu..
    U svakom sl. Sretno!

    avatar

    31.10.2019. (13:34)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ne znam da li si sretna, ali tvoja okolina sigurno jeste :))

    avatar

    31.10.2019. (18:46)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Meni glupo davati novac na to, radije potrošim za kozmetiku. :o

    avatar

    01.11.2019. (07:35)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Nikad u zivotu nisam zapalila cigaretu (a živim već podosta dugo:-)) tako da si ne mogu predočiti tu vrstu borbe, ali sam zato žešća ovisnica o slatkom i barem jednom godišnje (uglavnom za korizmu) se skidam sa šećera. I nije lako, ali vjerujem da bi bilo strašnije da znam da je to for ever...Ovak tih 40 dana izdržim. Velike su to borbe u nama. I zato i ja ti velim: "Drž' se mala":-))

    avatar

    01.11.2019. (08:11)    -   -   -   -  

  • Livia Less

    Bravo!

    avatar

    01.11.2019. (17:53)    -   -   -   -  

  • WORLD OF A DREAMCATCHER

    Sretno! :) Čudne su mi ove apstinencijske krize, jer eto zapalim jedino uz jutarnju kavu, ne znam ni sama zašto. Valjda jer mi pomaže srediti tok misli i čim se probudim toooliko mi je potreban dim...Kroz dan nemam želju niti potrebu zapaliti, dapače čak mi je i zlo, nisam od onih koji guštaju zapaliti nakon obroka...prestajala sam uvijek bez problema kao da nikada u životu nisam niti probala cigaretu :/ ne sjećam se da sam imala krize, jednostavno mi je samo nešto nedostajalo u ruci, to sam zamijenila ključevima ili vrteći olovku među prstima...sada mi nekako paše ta jutarnja i jedina i nikako je se riješit a doista bih mogla jer ionako ničemu ne služi :(

    avatar

    02.11.2019. (16:45)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ne javljaš se, ne pišeš kako napreduje tvoje ozdravljenje od poroka. no, dobro, ovisnosti. da, nikotin je, i sva ona ceremonija oko pušenja, uz heroin i kokain jedan od najjačih adiktivnih kemikalija.
    nadam se da ustraješ! to je, na žalost, cjeloživotna borba, jedamput narkić, uvijek narkić, u svakom trenutku se može doći u situaciju da ponovno trebaš ritual, utjehu, zaborav, smirenje, simboliku. bitno je da si krenula. gleč, m.twain je rekao (doduše, ta se sentenca pridaje i g.b. shawu): prestati pušiti? pa to je bar lako. ja sam prestajao barem stotinu puta!...
    drži se, nisi sama u toj borbi. ne pušim već pet godina. i dan-danas sanjam da pušim, jedna ciga u pepeljari, drugu saugam, a treću uzimam iz kutije da pripalinđam. i da, kava mi odonda i nema neku dobru aromu. a kad negdje osjetim cigaretni dim, ko lovački pes slijedim trag privlačnog miomirisa, a sve mi se dlake ježe od strasti. no više mi ostane love za parfemiće i takve zavaravajuće rekvizite.
    ne odustaj!

    avatar

    04.11.2019. (09:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...