Komentari

narubupameti.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • Lilianke

  Ne pratim tvoj blog, pa ne znam što se događalo prije (možda postoji razlog tvog animoziteta negdje naveden), ali kad već pitaš što reći......
  reći ovo:
  ako je toliko koma, odmah traži drugu sobu,
  sa činjenicom na umu da uvijek može biti gore, i to na svakakve neočekivane načine.

  Uf.

  (Meni se čini da je dugoročno gledano bilo isplativije ugrist se za jezik i pustiti da zločesti potkopaju sami sebe, to se često dogodi. Ili, po sili prirode, ih vrag odnese. Strpljen - spašen, mpžda........)

  avatar

  13.05.2019. (12:17)    -   -   -   -  

 • Klik

  Odlično oslikana "uredska atmosfera" i "iscjediteljica živaca"...
  Imadoh takvih likinja u svojoj "praksi". Uopće ne kuže koliko su naporne... S frajerima je bilo lako - "šlus-fertig", ali s ženama je, onako "u rukavicama", često beznadno.

  avatar

  13.05.2019. (12:18)    -   -   -   -  

 • Šušunjara

  Moj ti je savjet da se ništa ne sekiraš. Pusti stvari da idu svojim tokom. Jedna drugu niste birale, ali morate se "trpiti"- i to koliko možeš i kako ti dođe. Nemoj se na ništa siliti....Pa i kad ti pomogne-neka, samo joj lipo zahvali, a kad ti tlak digne ti je samo prostrijeli pogledom ( ja bi je poslala u MP3)... Nema tu nikakve poruke.... tako ti je na poslu. Lip ti pozdrav- iden i ja pojesti jabuku ;-)

  avatar

  13.05.2019. (12:23)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  čim ona krene sa pričon ti temu okreni na priču o sexu

  avatar

  13.05.2019. (12:35)    -   -   -   -  

 • Dnevnik toka misli

  @Lilianke - Već sam puno pisala o njoj, bilo je tu svega, ona mi je vječna inspiracija. :)
  Druga soba mi je neizbježna, a nečeg novog goreg se ne bojim, što god bilo, za to ću imati sasvim novi rezervoar strpljenja, koji za nju više nemam. :)

  @Klik - Nada posljednja umire! :))

  @Šušunjara - Zato pišem, da se ne bih sekirala, ovaj blog mi je psihoterapija. Kad se sve zbroji i oduzme, bolju ne bi ni za sve novce svijeta mogla naći. :))

  @Kupus - Tek je se onda ne bih mogla riješiti. Kad je u pitanju manipulacija, u odnosu na tu ženu, ja se još nisam ni izlegla iz jajeta. Vidiš, možda sam zato još tu s njom, da naučim što više toga prije nego odem. ;)

  avatar

  13.05.2019. (13:05)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Hrskaj i neka puca dok zagrižeš dok možeš. :-)
  A cimerica, trpi ili se pakuj. Trećeg nema.

  avatar

  13.05.2019. (20:55)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Sve je dobro dok zbir tih sitnih nezadovoljstava ne postane kritičan onda zna bit zajebano, zato je vrlo važna mobilnost, što više se kretati uzvodno, ko lososi :))

  avatar

  14.05.2019. (06:30)    -   -   -   -  

 • Dnevnik toka misli

  @semper - Tećeg nema. :)

  @Fresh - Zbir je postao kritičan. Nitko do sada nije uspio ono što je njoj uspjelo, doći do dna mojeg strpljenja. Valjda je i to nekakvo postignuće. :)

  avatar

  14.05.2019. (08:18)    -   -   -   -  

 • tijek misli..............

  Draga moja, suosjećam. Ali, uzeti godišnji, prevelika čast dana gospođi kolegici. Kako kažu, neprijatelja najbolje tučeš njegovim oružjem. Ali, u tome i jest stvar. Ne želiš tako, a nisi dovoljno savitljiva, vjetrovita, da brže i lakše propustiš njezin način. A to pokazuje tvoju slabost koja ti nije draga.
  Nekoliko kolegica je iz mog ureda pobjeglo glavom bez obzira od slične situacije.(ne od mene, druge kolegice)

  avatar

  14.05.2019. (11:40)    -   -   -   -  

 • Dnevnik toka misli

  U pravu si, i opet nisi. Ona mi nije neprijatelj, ona je poput krvnog srodnika do kojeg mi je istovremeno i stalo (jer sam ju u ovih 7 godina jako dobro upoznala), i želim ju zadaviti. Ne želim stvarati neprijatelje, a ona ima dovoljno veza da bi bilo jako loše imati ju za neprijatelja. Ono što ističeš kao moju slabost, baš to smatram svojom jakošću. Svađa i neprijateljstvo između mene i nje bilo bi loše i za nas dvije i za firmu, moje trpljenje nje također je loše i za mene i za nju i za firmu. Povlačenjem, vjerujem da mogu izvuči najviše koristi, za sve. :))

  avatar

  14.05.2019. (13:38)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  baš posluku porati :))))

  avatar

  14.05.2019. (20:17)    -   -   -   -  

 • Dnevnik toka misli

  E! :)))

  avatar

  15.05.2019. (07:58)    -   -   -   -  

 • tijek misli..............

  Neprijatelj je metafora za nešto što ti ne čini dobro. Ovo o pravom neprijatelju i vezama ne poznajem, ne pada mi to na pamet. Ja sam žena bez veze. Jakost-slabost. Ista stvar gledana s različitih strana. Ili, odolijevanje-jakost, velika iritacija-slabost(nemogućnost probavljanja iste da je uopće više nema, ili uvelike smanji), a zadržavanje svoje jakosti.
  Vjerojatno taktika povlačenja ima najviše izgleda.

  avatar

  15.05.2019. (09:15)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...