Komentari

sakurra.blog.hr

Dodaj komentar (70)

Marketing


  • teuta

    Moja zgrada i teretana...

    avatar

    11.02.2019. (16:34)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Lijepo si na kraju rekla da samo treba htjeti. Može čovjek imati čitavu teretanu u stanu, ali ako nema volje, badava je sve.
    Tebi je tvoj hodnik više od teretane. Mogao bih slobodno reči da je on tvoj život. Sjećam se koliko ti je pomogao nakon operacije, koliko si kilometara njime propješačila da bi se vratila na pravi način. Mogu reči da me zbog toga nije bilo strah kada smo prošle godine išli u Japan. Bila si spremna zahvaljujuči hodniku i svojoj volji.
    Nekada si išla u pravu teretanu a ovo ti je sada odlična zamjena. Kao što kažeš, možeš izači kada god poželiš, bez obzira na vrijeme i opremu.
    Kada ti nešto želiš učiniti ne postoje prepreke da to ne uradiš. Tako je i sa ovim korištenjem hodnika kao teretane. Mnogima to nebi palo na pamet.

    Pusam te najljepše moje Kokoro

    avatar

    11.02.2019. (16:35)    -   -   -   -  

  • teuta

    More ljubavi...Da, meni moj hodnik puno znači i sretna sam zbog njega. Ne bih mogla ni izbrojati koliko sam koraka njime napravila i svega ostalog.
    Ti si bio i znaš da se i ispred lifta može vježbati a da te nitko ne ometa. Eto, samo treba volje i to je to.
    Mislim da je malo koja zgrada tako građena da pruža toliko korisnih mogućnosti. I sunce prodire kroz stakleni svod na vrhu zgrade.
    Puseeeeeek.

    avatar

    11.02.2019. (17:01)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Ponosan sam na tebe i na to koliko imaš volje.
    Vidjeo sam koliki vam je hodnik i kakve sve mogućnosti za vježbanje ti pruža.
    Pusam te moc moc puno

    avatar

    11.02.2019. (17:05)    -   -   -   -  

  • teuta

    More ljubavi...Sjećam se i smiješkam se kad si prvi put bio i nisi mogao naći moj stan pa čak ni kad heheehehe.

    avatar

    11.02.2019. (17:07)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Divno izgleda...tako je imala moja več dugooo pokojna baka...ja živim u stanu koji ima balkon...a ništa od toga...kad pogledaš van sa balkona vidiš stanove od drugih...spavače ili kuhinje...baš neki razgled:)))

    avatar

    11.02.2019. (17:12)    -   -   -   -  

  • teuta

    modrinaneba...Da, zato sam i rekla da malo koja zgrada je tako građena. Zaista je super napravljena kao i sami stanovi. Ja s mog balkona imam predivan pogled ne samo na okolne zgrade već čak vidim i vrh katedrale. Jednostavno je na dobrom mjestu izgrađena i na kvalitetan način.

    avatar

    11.02.2019. (17:16)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Sigurno sam izgledao izgubljeno.

    Pusek najljepši

    avatar

    11.02.2019. (17:22)    -   -   -   -  

  • crna svjetlost

    Tako i treba, po nekoliko puta dolje i gore svaki dan po stepenicama. A ne liftom. Ja na žalost ne nemam lift, a i da ga imam ne bih ga koristio, jer ipak su mi ipak stepenice, da i bar tako držim neku kondiciju...

    avatar

    11.02.2019. (18:03)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    viš na tvoj hodnik bi i ja mogla doći vježbati hodanje taman lijepo dugačak i ima ogradu, možda bi tako hodajući dva sata dnevno ponovno prohodala ali malo otežano što mi naravno smetalo ne bi jer bih ponovno hodala na svojim nogama

    avatar

    11.02.2019. (18:55)    -   -   -   -  

  • teuta

    More ljubavi...Dobro si izgledao samo malo smiješno, ali samo malo hehehehee...

    avatar

    11.02.2019. (18:56)    -   -   -   -  

  • teuta

    crna svjetlost...Tako je, to je super zdravo.

    U zvijezdama piše...Da, istina, taj naš hodnik je kao stvoren za tebe.

    avatar

    11.02.2019. (18:58)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    ovo je baš dobro što si napisala i pokazala fotkama :) imaš sreću, da živiš u dobroj zgradi sa okolnim sadržajima koji trebaju :) sviđa mi se viđeno i napisano :)

    avatar

    11.02.2019. (18:58)    -   -   -   -  

  • teuta

    shadow-of-soul...Zaista sam zadovoljna sa zgradom i svime oko nje. Sve mi je blizu. A onaj hodnik je nenadmašan, stvarno. Lijepo je i to što ima puno cvijeća na svakom katu.

    avatar

    11.02.2019. (19:06)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Fali mi život u stanu, u većem gradu. Sad sam u selendri i sve je najbliže kilometar od mene.

    avatar

    11.02.2019. (19:13)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Kad ja iziđem iz svoje kuce, sve je šetnica. Uz more i između borova. Makadam. Kojim god da smjerom krenem pogled puca od ljepote. Svaki dan 5 km.šetnje i druzenja sa izvornom ljepotom kreacije. Imam svoje ture i u Gradu. Marjan je uvijek bio i ostao moja ljubav. Samo potkornjaci od ljudi ga šporkaju.
    Ali otok, otok pruza sve aspekte fitnesa. Za one koji imaju volju.

    avatar

    11.02.2019. (19:30)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    živjela sam 24 godine u zgradi gdje sam bila na 1. katu, imala balkončić itd, ali sila nas je formalno otjerala iz našeg doma, jer se iznad nas doselio klošar i što da kažem? ... morali smo otići ...

    sad ovdje gdje živim u Španskom, to je prizemlje, nemam balkon, ali dobila sam druge pogodnosti: sve je bliže, postoje svi sadržaji koji su nam potrebni, tramvaj je blizu, bus ispred zgrade ... Konzum i Lidl blizu, da ne kažem, sve je odlično, ali postoji ono "ali" :) nemam balkon ... već smo tu 2 godine pa se nekako navikavam, ali nedostaje mi balkončić :)

    ma, bit će svega - lijepo je tu, sretni smo i ovdje, samo da je zdravlja i nema problema :)

    avatar

    11.02.2019. (19:31)    -   -   -   -  

  • teuta

    Sjene iz djevojčicinih snova...Mogu te razumijeti jer ja sam uvijek živjela u gradovima iako znam često poželjeti baš samoću. Fali mi ta mirnoća, priroda i sl.

    Dnevnik jedne otočke...Slažem se. Mislim da je to jako dobar fitnes. Ai ja bih rekla ovako. Sve ima svoje prednosti i mane.
    To mislim na život u gradu i na selu iliti otoku. Za mene bi bilo idealno da pola godine živim na otoku a drugu polovicu kod tebe na otoku hehehehe.

    shadow-of-soul...Kako si i ti napisala, bit će svega ono najbitnije imaš i zadovoljna si a to je jako važno. Uostalom, pošto živiš u prizemlju čak ti neće toliko faliti balkončić. Drugo bi bilo da si na pr. na 6. katu.

    avatar

    11.02.2019. (20:17)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @teuta - dobro je ovdje, nisko lijepo, nema puno stepenica, zgrada je bez lifta, ali mi ni tamo nije trebao lift, jer sam bila na 1. katu, a dalje od 2. kata ne idem :) ne volim ni visine ni dubine :)

    avatar

    11.02.2019. (20:32)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Poluotvoreno stubište, stvarno ima prostora za teretanu. Meni je u samom stanu, kad mi se da naravno utezi itd. A od šetnje po Sljemenu mi nema bolje i draže rekreacije :)

    avatar

    11.02.2019. (20:42)    -   -   -   -  

  • Euro

    Samo ti morski nije uvijek pri ruci, ali nadoknadite vi to

    avatar

    11.02.2019. (20:43)    -   -   -   -  

  • teuta

    shadow-of-soul...Tebi lift niti ne treba a bome niti balkon. Budi sretna da ti je sve ostalo što je potrebno blizu tebe.

    avatar

    11.02.2019. (20:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    Lucid-Theatral...Tu si svakako u pravu što se tiče šetnje po Sljemenu ali problem je što to ne možeš često, pogotovo ako netko radi ili daleko stanuje.

    Euro...To je istina, ali snalazimo se mi heheheehe...

    avatar

    11.02.2019. (20:52)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Važno je ono što imaš u stanu i kada si sama sa sobom ili u dobrom društvu. Ipak, ja bih umro u roku od 15 dana da moram živjeti u stambenoj zgradi. Kada dođem u Zagreb, ja jedva čekam da odemo nešto pojest i zbrišemo iz grada, još više volim jesti janjetinu u Bosiljevu ili u Delnicama ili u Rijeci. Kada idem kod kćerke u Barcelonu 4 dana su mi previše i dosta, kada skoknem do nekih mojih do Ljubljane ili u Beč, svega mi je dosta u par dana. Nema meni do moje kuće u Istri. Mi istrijani smo specifični i valjda imamo korijenje duboko u tom kršu i zemlji. Koliko je meni poznato jako je malo istrijana ostalo u Zagrebu nakon faksa. Valjda smo malo munjeni na svoj način...

    avatar

    11.02.2019. (21:14)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Može se nekako doduše ne prečesto prošle me godine nazalost nije bilo moram ove popravit prosjek. Pa i nije tako daleko bar za nas zagrepčance :) tramavaj do Mihaljevca i dalje busom,iako više volim šetnju stazom do vrha :)

    avatar

    11.02.2019. (21:17)    -   -   -   -  

učitavam...