tata pravio sinoć, kaže naučio od svoje mame i voli ih raditi, inače je veliki gurman, kaže da je bonkulović, ne znam što mu to znači ,ali ove tvoje , priznajem, lijepše izgledaju od njegovih, ali isto su fine, vauuuuu, probao sam , a kuhinja i danas miriše
29.03.2018. (12:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zanimljivo, i na slici je zamamno podatno, a u stvarnosti, uz prateći miris, sigurno još i više, ali kruhovi koji su meni preporučeni kao dobri čista su suprotnost. Uglavnom tvrdi, kako ih jedem polako prije ili kasnije su i suhi, pa se pitam nije li to sve skupa neka zafrkancija koju ja uopće ne kužim, iako se dešava baš meni ;) P.S. Zadnji eksperiment je bio da jedan takav kruh kakav opisujem zaledim, jer traje mi predugo da se ne bi upljesnivio. Uglavnom, nakon zaleđivanja, pa odleđivanja u mikrovalnoj, bio je slično loš kao i u originalu, što me eto čini zadovoljnim. Nemoj se obazirati na staro gunđalo, to ja samo onako, zapravo je sve super, tj. da, neka smo mi živi i zdravi, ali to je iz jednog drugog filma, navodno crne komedije :)))
29.03.2018. (21:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Predivno! Ovakvo pecivo se može samo napraviti kod kuće, ovoga nema za kupiti ni na jednoj polici dućana....Uživaj! Sve najljepše za Uskrs Tebi i Tvojima! Pozdrav, L+B+G
30.03.2018. (00:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Grunf, žao mi je da ti je zabranjena ova vrsta kruha jer moram priznati da ja najviše uživam u ovakvim bijelim pahuljicama. Trenutno su in sve te vrste crnih, raženih, heljdinih...varijanti na koje bi neki rekli da su ih dosta jeli u siromaštvu , pa je danas samo bijeli kruh njihov izbor, naravno ako im zdravlje to dopušta :) Luki hvala i sve najbolje za Uskrs tebi i tvojima!
30.03.2018. (07:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Doručak je spreman :)
29.03.2018. (07:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Sjajno i bajno...Domace je domace..
Tebi i tvojima neka bude Sretan Uskrs
29.03.2018. (07:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala ti prijatelju :)
29.03.2018. (07:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Taj se miris pamti i uvijek će imati asocijaciju ako slično
osjete negdje drugo!
29.03.2018. (07:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
miris svježeg peciva me vraća u davna svitanja na trgu cvijeća... hvala ti mila... ugodan dan ti želim... :)
29.03.2018. (07:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Moje dame, uživajte!
29.03.2018. (08:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
E sad ....
29.03.2018. (09:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
pamtim :)
29.03.2018. (10:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Svježe i mirisno, pamti shadow!
A ee :)
29.03.2018. (12:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
harambaša
tata pravio sinoć, kaže naučio od svoje mame i voli ih raditi, inače je veliki gurman, kaže da je bonkulović, ne znam što mu to znači ,ali ove tvoje , priznajem, lijepše izgledaju od njegovih, ali isto su fine, vauuuuu, probao sam , a kuhinja i danas miriše
29.03.2018. (12:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
e to mi ide ( za razliku od torti :) )
29.03.2018. (14:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Domače je UVIJEK najbolje pa bilo što god da je!!!
29.03.2018. (16:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
tatine su najbolje :)
smjehotvorine, peci i uživaj :)
modrina, veseli me kada vidim sretna lica oko sebe :)
29.03.2018. (17:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Vecera...
29.03.2018. (17:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Leptirica
Opet si mi mirisom pobudila lijepa sjećanja na miris iz bakine kuhinje... sigurna sam da će djeca pamtiti, to se ne zaboravlja ;)
29.03.2018. (18:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
meco evo uzmi i malo čvaraka :)
Leptirice, nadam se!
29.03.2018. (20:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Grunf
Zanimljivo, i na slici je zamamno podatno, a u stvarnosti, uz prateći miris, sigurno još i više, ali kruhovi koji su meni preporučeni kao dobri čista su suprotnost. Uglavnom tvrdi, kako ih jedem polako prije ili kasnije su i suhi, pa se pitam nije li to sve skupa neka zafrkancija koju ja uopće ne kužim, iako se dešava baš meni ;)
P.S. Zadnji eksperiment je bio da jedan takav kruh kakav opisujem zaledim, jer traje mi predugo da se ne bi upljesnivio. Uglavnom, nakon zaleđivanja, pa odleđivanja u mikrovalnoj, bio je slično loš kao i u originalu, što me eto čini zadovoljnim. Nemoj se obazirati na staro gunđalo, to ja samo onako, zapravo je sve super, tj. da, neka smo mi živi i zdravi, ali to je iz jednog drugog filma, navodno crne komedije :)))
29.03.2018. (21:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Predivno! Ovakvo pecivo se može samo napraviti kod kuće, ovoga nema za kupiti ni na jednoj polici dućana....Uživaj! Sve najljepše za Uskrs Tebi i Tvojima! Pozdrav, L+B+G
30.03.2018. (00:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Grunf, žao mi je da ti je zabranjena ova vrsta kruha jer moram priznati da ja najviše uživam u ovakvim bijelim pahuljicama. Trenutno su in sve te vrste crnih, raženih, heljdinih...varijanti na koje bi neki rekli da su ih dosta jeli u siromaštvu , pa je danas samo bijeli kruh njihov izbor, naravno ako im zdravlje to dopušta :)
Luki hvala i sve najbolje za Uskrs tebi i tvojima!
30.03.2018. (07:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
volin bublice. doduše ne mažen ih maslon nego filujen panceton ili slanim srdelama, al ako neko voli maslo, dobro, može i tako.
30.03.2018. (19:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ma kako tebi paše prijatelju :)
30.03.2018. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...