Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (89)

Marketing


 • jelen

  Digitron Buje- prvi elektronički džepni kalkulator u Europi (podatak s digitron.hr)
  Istra je mistična- Istra, Međimurje, Zagorje i Prekodravlje to su misteriozni i okultni predjeli Hrvatske. Ostalo je više manje u fazi s običnim prostor-vremenom.
  Podrška strašnom vepru, neka bolje prođe nego taj Heraklov kalcedonski ili koji već.

  avatar

  08.08.2017. (22:06)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Pohvalno i da znaš, Ti bi mogla pisati bajke tako ljepo UVJEK sve opišeš!!!

  avatar

  08.08.2017. (22:36)    -   -   -   -  

 • stara teta

  osjećam tu mistiku već godinama, iscjeljuje, oporavlja. u poučava.
  da, digitroni, prvi kalkulatorići džepni, a taj vepar, ima ih tamo, ima ih i po otocima, nisu baš bezazleni.

  avatar

  08.08.2017. (22:36)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @bluesky,
  od bajki sam odustala kad su moji klinci malo ponarasli, kad su se počeli zafrkavati dok sam im pričala o začaranim dvorcima i viteškim borbama. čitala sam ima ilijadu, pa hobita, dok ih nisu poeli zanimati transformersi, bajonikli, duke nukem, stronghold crusader i takve stvari :(

  avatar

  08.08.2017. (22:45)    -   -   -   -  

 • lion queen

  apsolutno fantastičnooooooo ...fotki nikad dosta, a ni putopisa... sve jedno ljepše od drugog...
  a psići... čiji su

  avatar

  08.08.2017. (23:35)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Predivno! Tko zna, zna ...:)))))) Mene su dirnuli oni psići i djeca i stariji (ona pola /pola fotka-pola u hladu. pola na suncu)...Majstorica si i gotovo! Buje su predivne, a ovaj Tvoj pričo i fotko prikaz - savršenstvo! Pozdrav, L+B+G

  avatar

  08.08.2017. (23:57)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @lionesse,
  peseki pripadaju mojem prijatelju kod kojeg sam bila gošća. iz psećeg azila htio je udomiti jednu krasnu malu mješanku jazavčara i tko zna čega još. no, uz malu pesu je bila i njezina čupava sestrica, srce mu se smilovalo i uzeo je obje. prekrasne pametne pesice, samo su razmažene do beskraja, kao sve spašene pese :) :)

  @lucky,
  možeš misliti kako sam tek uživala dok sam zujala po tim gradićima, zavirivala svuda, a ona fotka je ispala ludo, onako cik-cak, s jedne strane dječurlija koju nije briga za ništa osim igre, s druge strane ozbiljni gospon na šetnji s pesama. i igra svjetla i sjene.
  imam u pripremi još puno toga, no do rujna neću stići, krećem ovih dana na slijedeću turu pustolovina :). kad ideš u ri?

  avatar

  09.08.2017. (08:19)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  dobro ti jutro... opet Divan fotouradak s poetičnim opisima...
  svakom postu daruješ dimenziju neprolaznosti... sviđaju mi se fotografije
  u kojima osjetih vrtloženje svemirske vretenice... spiralnu dinamiku zakona zlatnog Reza... ljepotu ovjekovječenog trenutka... :)

  avatar

  09.08.2017. (08:29)    -   -   -   -  

 • Euro

  jos 9 dana i eto i mene u Istru...
  Neka nasa Istra-blista..

  avatar

  09.08.2017. (08:54)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @dinaj
  svaki nas pogled na život, povijest, ljude, ljepotu, obogati i nauči nečemu. i sve se događa po nekim, nama skrivenim, prirodnim pravilima, ma koliko god mi izmišljavali tehnologije. stvar je u sposobnosti gledanja, doživljavanja, prihvaćanja nužnosti. a onda priroda pokaže svoju raskoš.

  inače, da sam tako picajzlasta, što nisam, zamolila bih te da upozoriš svoju dragu prijateljicu lastavicu, kad već preuzima fotografije slavnih umjetnika kao ilustracije za svoje uratke, neka navede, kao što ti to uvijek, s poštovanjem, učiniš, i autora fotke. u ovom slučaju to je Kilian Schönberger, a fotka je objavljena u artpeople gallery. nije tako popularna fotka kao npr. slika mona lise, da bi svatko znao izvor. stoga ne molim tebe da joj to preneseš, nije fer uplitati treću osobu pa to neću učiniti. dovoljno je da tu napišem, bit će pročitano, ne sumnjam. ja bih joj to napisala na njezin blogek, no dobila sam zabranu, kao što je već nekoliko puta u više navrata to dobila nekolicina blogera.no, dobro, onda se bar napiše: svaka kritika, pa i osnovana, odmah se briše. doduše, svatko ima pravo gazdovat na svojem dijelu internetske livadice. batinom i/ili mrkvom. na mojem se veselo druži bez blokada i noža u leđa, kako me se već optužilo, ha, ha. no, dobro, odoh na godišnji, a i vi se, kako vidim, spremate. sretan put. i vrati se s puno novih impresija :) :)

  @ojro,
  nadam se da nas neće omesti ona potresna situacija koja traje tamo već par dana.

  avatar

  09.08.2017. (09:45)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Užitak za oči :-)).
  Dočarala si Istru :-)).

  avatar

  09.08.2017. (10:24)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @zločestoćo!
  to mi je drago, da bar malo prenesem ono oduševljenje i veselje, skakala sam tih dana po brdinama, taracama, šetala po šumama i poljima, proljeće u istri, kasno proljeće, početak ljeta, pa ljetna vrućina... ne zna se kad je ljepše. ovo je samo sitni dio svega što tamo ima, da vidiš kotle, pa beram, pa gradove uz plavu obalu, biser do bisera, od savudrije, umaga, novigrada, rovinja, poreča, vrsara, pule, fažane, pa ona slavna unutrašnjost, grožnjan, momjan, višnjan, st. vinčenat, vižinada, livade, ma raj zemaljski. sad se dilemim hoću li se udat za kakvog kršnog slavonca blage naravi, ili za veselog istrijana koji tanca žminjsku polku, he, he ;)

  avatar

  09.08.2017. (10:37)    -   -   -   -  

 • DOMENICO

  dobro nisi vepra ujitila :)))))

  avatar

  09.08.2017. (11:27)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @domi,
  da sam ga ujitila, bilo bi gozbe, umjesto boškarina bilo bi a la vild, s malvazijom, ne sumnjaj uopće. a da mi je bio na vidiku, tko zna kako bi se ko sproveo, ha, ha. sila puta masa i ode gujda. na tanjur ;)

  avatar

  09.08.2017. (11:44)    -   -   -   -  

 • DOMENICO

  :))))))))))))))))))))))

  avatar

  09.08.2017. (11:49)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Plavušo, baš se to osjeti :-)).
  Mada, biram Slavonca :-)))))))))))))))).

  avatar

  09.08.2017. (12:09)    -   -   -   -  

 • stara teta

  a gleč, moraš malo isprobavat, nije se lako odlučit od svih tih kandidata. ;) ;) ;)
  da, moram priznati da su se slavonci iskazali kao najperspektivniji, da, da.

  avatar

  09.08.2017. (12:50)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  kao da si me uzela za ruku i odvela u neki tajni daleki svijet :) a fotke rublja koje se suši, kružno snimljene (od dolje prema gore) - fascinantno

  avatar

  09.08.2017. (14:14)    -   -   -   -  

 • stara teta

  to sam se malo igrala, onak kak se mali klinci igraju i okreću oko see dok im se ne zavrti :)

  avatar

  09.08.2017. (15:26)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Vrlo brzo. Kada si Ti u Rijeci? Pusa, vole Te L+B+G

  avatar

  09.08.2017. (18:21)    -   -   -   -  

 • Mekon

  znaš kaj se meni v toj Istri fest dopada.. ha
  to kaj ima na vsakih pet kilometri kakšni breg z kojeg vidiš barem pol Istre..

  avatar

  09.08.2017. (19:33)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @lucky, sutra sam oko jedne vure u ri, ali odmah idem dalje, mislim da ću u ri morat posebno organizirati dolazak, no ne znam koji će to biti dan. ne idem sama pa ne mogu prekidati put.

  @mec
  je i to ti je odlični trening za skidanje špeka, no zato je nagrada fantastični vidik. vidi na mom fejsu, imam novih pustolovina :) :) ne stignem ovdje sve.

  avatar

  09.08.2017. (20:01)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Ma, nema problema....Već ćeš javiti gdje i kada tijekom ljeta - vjerujem da će se putevi ukrstiti...
  Khm, Tvoj komentar kod mene: totalno ću ignorirati prvi dio o Đoletu (pokušat ću:i to samo stoga jer si to Ti!:))), a za svadbu - u pravu si, čovjek se uvijek vraća dragim uspomenama i trenucima....I slažem se za drugu fotku-preuštogljena sam, zar ne?! Pusa, vole Te L+B+G

  avatar

  09.08.2017. (20:26)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @lucky, glej, o ukusima ne treba raspravljati, no đole nikad nije prešao onu granicu: loš ukus. uvijek je bio iskren i nastoji savršeno ugoditi svojim gostima i ljubiteljima njegove glazbe. konkretno, volim srednjovjekovnu polifoniju, mise i motete, izvornu glazbu nekih regija (ne ono kaj se vrti po fejsu, a u pozadini čuješ električnu gitaru i sintesajzer!), volim opernu glazbu, marijače, neke oblike tehna, tzv. zabavna mi nikad nije pasala, osim na kraju tuluma, kad se pjevaju i narodnjaci, i cajke, i magazin, i škoro i jolw i starogradske i ruža hrvatska i zajdizajdi i takve stvari :)

  avatar

  09.08.2017. (20:33)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Tako je! U potpunosti se slažem. Moram Ti se pridružiti: obožavam glazbu, filmsku, opere, operete, izvornu glazbu, tehno me malo uznemiruje :)))), zabavnu pop i rock, pa ponekad i narodnu, starogradske pjesme - obavezno.....Tako da: lako se s pametnim dogovoriti......Vole Te L+B+G

  avatar

  09.08.2017. (21:44)    -   -   -   -  

učitavam...