Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • durica

    za sve opširnije i preciznije inofmacije slobodno se javite na mail :)

    avatar

    01.08.2017. (19:16)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Joj super, maži ga, i pazi da ne počne slučajno čitat poeziju :)))

    avatar

    01.08.2017. (19:28)    -   -   -   -  

  • AnaBoni

    Davno sam ti napisala u jednom komentaru ali nisi reagirala...........I ja sam jedna od atopijskog dermatitisa i muku mučim s kortikosteroidima i u venu i na stopala

    avatar

    01.08.2017. (19:48)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Je a s čim se mažete i ja bi se šnjofkala!

    avatar

    01.08.2017. (20:06)    -   -   -   -  

  • durica

    Fresh,
    pjesme su baš divne i naravno da sam mu ih pročitala nekoliko, sam me to tražil, jer je paket donio nam poštar, pa sam mu objasnila kako je ta teta s fotke mu napravila kreme samo za njega, nakon kaj je postavil hiljardu pitanja, pristal se namazat, jer, omiljena mu je zabava bježat mi nakon kupanja baš kad se mora namazat :). očito mu se teta jako svidjela, pogotovo to kaj je posebno za njega to napravila i posla mu, pa me onda pital da čitamo, jer to radimo prije spavanja odabrala sam nekoliko samo za njega, a kad je zaspal sama sam pročitala sve, jer mi se baš sviđa i pasalo mi je, velim ti, višestruka dobit.

    Ana,
    sjećam se, jako dobro, rekli ste kako možete nositi samo pamuk i svilu / viskozu, kako vama paše Aderma ( njemu nije pomagala ), a ako nisam reairala, to može biti zato jer sam jako protiv kortikosteroida iz više razloga, jedan je taj što je njemu koža od njih porozna, oslabljena i još lošija, pa se stanje pogorša, drugo, oni samo gase vatru, uopće ni malo ne pomažu, jer čim prestanemo mazat s njima vrati se, vežu se za hormone i ne sviđa mi se da malom djetetu dajem lijek koji mu šteti, samo onda kada sam baš primorana koristim afloderm, pa ga zamotam, to su situacije kada ništa drugo ne pomaže, ili mažem pet dana mješavinom s belobazom, al nisam sretna kada to moram, a čim prestanem stanje je još gore, kožda puca, prhuta se, dobi neke prištiće, ranice ili se pojavi na drugom mjestu, tak da mi je to samo vrćenje u krug. ovakve prirodne proizvode puno više cijenim i poštujem. svakako bi vam preporučila da se javite toj blogerici.
    jedan stari dermatolog koji je dugo godina radio na šalati, a sad privatno, također nije za njih, ako se mogu izbjeć, a rekao nam je kako je njegovo stanje srednje jačine.
    žao mi je što i vas to muči.

    Prozor,
    javi se na mail, blogeri smo, dogovorit ćemo se :))))),
    divno miriši, ali i djeluje.

    avatar

    01.08.2017. (21:26)    -   -   -   -  

  • golden age

    ah i mi smo se mučili s nurodermatitisom
    dok jedna baka nije dala čudesnu crnu kremu (nedobar miris)))
    no djelovalo je za razliku od nebrojene farmakologije
    dijelim osjećaj olakšanja

    avatar

    01.08.2017. (21:54)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Drago mi je što je ovaj melem pomogao, a i ja sam dobio od iste blogerice poeziju i meleme. Danas se sve više boluje od alergija zbog nezdrave prehrane, alergeni su u mnogim namirnicama. Sad za alergiju umjesto algerija (Alžir) neka kaže alegria (šp. sreća, veselje).

    avatar

    01.08.2017. (22:00)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Bravo, Durice! Neka samo melem pomaže....Pusa, L+B+G

    avatar

    02.08.2017. (11:23)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Blogom dano. Bravo. Čujemo se za naziv kreme.

    avatar

    02.08.2017. (14:59)    -   -   -   -  

  • durica

    mcmlx,
    znate li možda o čemu se točno radilo? jel to ljekovito blato ( obzirom da je crno i ne miriši fino )? da li se dermatitis nakon toga potpuno povukao? u kojoj dobi? sve me zanima, volim biti informirana što je više moguće :)

    gogoo, onda znaš točno o čemu pričam :).
    izvrsna igra riječi ( i slova ), iskreno, ne bih se toga sama sjetila :), baš me razveselilo: alegria, istina, i njemu i meni. simpa mi je što klinci, bez obzira kolko su mali znaju i sami, zanima ih, bila sam ponosna na njega kad mi je rekao kako na rođendanu nije jeo ni tortu ni smoki, jer on to nesmije, jer uvijek se brinem ( valda i preveć ) kad nemam sve pod kontrolom, a baš sam nedavno razgovarala o tome sa sinom od prijateljice koji je pred pubertetom, pa mi je razjasnio neke fore kako se sam nosi s tim, kako si pomaže hladnim oblozima i kako ga veše ne diraju ta pitanja o crvenilu na koje je moj Fran postao dosta osjetljiv, u takvoj je nekoj fazi, a i inače je jako emocionalan i dosta toga intenzivno proživljava, ali ja ga potićem na samostalnost i trudim se ne petljat previše u njegove odnose, jer želim da normalno funkcionira u društvu ( naravno, plašim se škole i nasilja među djecom, jer znaju biti jako okrutni ako uzmu nekog na pik, pa se nadam kako ću ga znati na vrijeme pripremiti na to i kako će on sam ojačati u tom smislu, pretjerujem, kao većina mama ponekad :)) )

    luki,
    da, jako sam sretna, osim prijateljstva i zanimljive vrijedne komunikacije dobila sam puno više, a sve zahvaljujući bloganju :)))

    szf,
    svakako, samo se javi na mail za info

    avatar

    02.08.2017. (15:28)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Drago mi je, da je Tvome dijetetu sve to pomoglo...znam dobro kako to ide...puno Hvala na svakoj informaciji i Veliki Ti Pozdrav!!!

    avatar

    02.08.2017. (17:21)    -   -   -   -  

  • durica

    nema na čemu, modrina :), nije mu sve isto djelovalo i odmah pomaalo, al ovaj melem je istu večer djelovao, bilo bi mi drago da pomogne :)

    avatar

    02.08.2017. (18:56)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...eto ,nema do prirodne medicine...sad moš mirno strusit pivo...il medicu :)))

    avatar

    02.08.2017. (18:59)    -   -   -   -  

  • kamena

    drago mi je, prvenstveno za Frana... i ja bi se složila, da nema do prirodne medicine, ali i zdrav(ij)e prehrane, koliko je to već moguće, u današnjim uvjetima življenja, barem birati manja zla... bravo za donatoricu-kemičarku :) a složnoj trojci držin fige za dugoročnu pomoć i izlječenje :)

    avatar

    03.08.2017. (09:16)    -   -   -   -  

  • j.

    moj mali sad od petnaest godina svojedobno je od tih grebanja doslovce kidao meso; pomagala su razna Ivanova ulja koliko se sjećam; i sada se nekad znade na par dana malo osuti, ali ništa strašno, tako da mislim da nije u krivu onaj jedan stari što je znao reći da more, ulje i rakija sve izliječe :))

    avatar

    03.08.2017. (10:37)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Blog je jedan od prozora u svijet, način širenja kruga znanaca i prijatelja, prilika za razmjenu ideja i iskustava.
    Kreme iz domaće radinosti su svakako blagotvorne a neagresivne, samo ih treba držat u hladnjaku ako se brzo ne troše.
    Mislim da sam i ja dobila proizvode iste "kemičarke", kako ju je okrstila @kamena, kao i pjesme. :-)))

    avatar

    08.08.2017. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...