Volim miris domaćeg kruha, ali nisam ga već dugo osjetio. Rijetko koristim bilo kakav, obično nabavim neko manje pakiranje od više vrsta integ. brašna i ako ima bez kvasca. (Pečeš Francuze!?...he)
19.02.2019. (11:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisam stručnjak za pravljenje kruha, ali ako nas napadnu Marsijanci moj kruh može poslužiti kao oružje. Ne znam šta mu se dešava... Na slici mek kao duša, kod mene kao kamen:))
19.02.2019. (13:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
stvarno fino, ali kako patim na intoleranciju na laktozu, ne bih ga smjela probati
19.02.2019. (11:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Žao mi je!
19.02.2019. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
uuu... fino :)
19.02.2019. (11:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Volim miris domaćeg kruha, ali nisam ga već dugo osjetio. Rijetko koristim bilo kakav, obično nabavim neko manje pakiranje od više vrsta integ. brašna i ako ima bez kvasca. (Pečeš Francuze!?...he)
19.02.2019. (11:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šušunjara
I ja baš ovako pravim, ali s bezglutenskim brašnom. Samo u moj ide malo više tekučine ili vode ili jogurta.
19.02.2019. (12:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
nix uglhikohidraten :))
19.02.2019. (12:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Nisam stručnjak za pravljenje kruha, ali ako nas napadnu Marsijanci moj kruh može poslužiti kao oružje.
Ne znam šta mu se dešava...
Na slici mek kao duša, kod mene kao kamen:))
19.02.2019. (13:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Na mojem blogu postoji mnogo različitih varijanti kruha tako da se nadam da možda možete pronaći onaj koji odgovara vašim prehrambenim navikama!
19.02.2019. (13:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
znači ne triba mazat maslac!.. :)))))
19.02.2019. (15:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Znam praviti dobar kruh, ali bojim se da je tvoj još bolji :)
19.02.2019. (17:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Ovo se sjećam iz djetinjstva slično kao i Proust u svom dijelu, samo si me ti podsjetila slikom i tekstom... ;)
20.02.2019. (03:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Aha...kruha putra i odzgor malo meda razmazat... more i lonček bele kave z difkom... Pozdrafček !
20.02.2019. (07:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dobro jutro svima!
20.02.2019. (08:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
nekad mi je to bilo omiljeno jelo :) ukusno i fino :)
21.02.2019. (11:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...