ovaj recept bih svakako voljela isprobati. lignje volim na sve načine, a moj specijalitet su punjene ( krakovima, rižom i vratinom ), pa zapečene u pečnici. dobar tek!
22.12.2016. (05:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Savršeno! Spremala sam ih par puta i znam kako se čiste ... ali ipak su mi najdraže na žaru, mislim u restoranu ;) PS Hvala ti za komentar kod mene. Drago mi je zbog one slike, ona je zaslužila da bude na naslovnici. :-)
22.12.2016. (08:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
besprijekorno
21.12.2016. (21:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Danas sve nešto morski plodovi oko mene a nikako k meni:))
21.12.2016. (21:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
crna svjetlost
Mljac, mljac, nisam ih već dugo jeo...
21.12.2016. (22:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
durica
ovaj recept bih svakako voljela isprobati.
lignje volim na sve načine, a moj specijalitet su punjene ( krakovima, rižom i vratinom ), pa zapečene u pečnici.
dobar tek!
22.12.2016. (05:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Hvala, NF.
22.12.2016. (06:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dolazim da ti napravim, nema garancije :)
22.12.2016. (06:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Crna svjetlosti, traže malo posla oko čišćenja, inače je ostalo lako.
22.12.2016. (06:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Durica, volim i ja raditi punjene, ali ovo je najjednostavniji
način pripremanja liganja i način koji moji gosti najviše vole.
22.12.2016. (06:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
dobro ti jutro... volim lignje na sve načine... :)
22.12.2016. (07:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, vjerujem ti :)
Malo tko ne voli lignje.
22.12.2016. (07:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Obožavam ih unaoč kolesterolu, ali ih radim na Hvarski način kao "podušene lignje "
22.12.2016. (08:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Aneta
Savršeno!
Spremala sam ih par puta i znam kako se čiste ... ali ipak su mi najdraže na žaru, mislim u restoranu ;)
PS
Hvala ti za komentar kod mene. Drago mi je zbog one slike, ona je zaslužila da bude na naslovnici. :-)
22.12.2016. (08:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Volim takve jednostavne recepte ;)
P.S. Što sve ide sa strane svakome na volju.
22.12.2016. (09:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly01
Hvala puno! Zaista je jednostavno ...još malo kuhanog krumpira i blitve i kud ćeš bolje! :)
22.12.2016. (09:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Annaboni, daj taj recept, budi ljubazna!
22.12.2016. (10:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Aneta, sve se slažem, pa i za restoranske lignje.
Samo da nisu lignjuni.
22.12.2016. (10:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;), dodatak sa strane
ovisi o prilici. Ovo je, naravno, samo osnovni recept.
22.12.2016. (10:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Elly01, i ja preferiram taj dodatak!
22.12.2016. (10:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trill
Sad sam gladna! :) Recept mi se čini jednostavan i ukusan. Rijetko radim lignje, ustvari samo sam jedno 2 puta ih radila, pa bi baš mogla opet..
22.12.2016. (10:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Mogla bi, trill, samo pazi, ako se gostima svide,
morat ćeš ih stalno raditi!
22.12.2016. (10:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Lijepo izgleda, jednostavno i brzo, hvala na ideji!
22.12.2016. (10:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gurmanka, čišćenje je jedini pravi posao, ostalo je veoma lako.
22.12.2016. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu!
njam, njam. više preferiramo rižoto pa još parmezan...
uglavnom, like za lignje! :)
22.12.2016. (10:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Stvarno, kako si znala da sada pravim rižoto, O-da životu! ?
22.12.2016. (11:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Godinama nisam jela lignje...
a sve zbog jedne kontinentalke kojanije znala da se utroba vadi :) )
22.12.2016. (11:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...