dobro ti jutro... sjetila si me na jednu anegdotu iz mog slavnog nesnalaženja u pravljenju kolača... htjedoh napraviti Tiramisu... izazov je bio već sam naslov... kupila sve potrebne dodatke... s jednom greškom... kupila Mascarpone sir sa gorgonzolom... i napravila i bilo nejestivo... a ovaj tvoj ću sada svjesna svog tadašnjeg grijeha pokušati napraviti... :)
25.08.2016. (08:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
... jako slasno :)
24.08.2016. (22:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
jako slasno, ali bogme i jako kasno za ovaj post.........ufff
24.08.2016. (22:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo, uzet ću ovaj kolač makar inače izbjegavam kolače. Jaja je bolje termički obraditi zbog salmonele. Naravno, i posip kakaom na kraju.
24.08.2016. (22:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Uz čašu mlijeka prije spavanja!
24.08.2016. (22:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
gogoo, samo izvoli!
Ovo je posebno ukusan i sočan kolač, naravno ako voliš okus kave!
24.08.2016. (22:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Pa draga što mi to radiš???? Ja obožavam tiramisu a ti mi ga ovako serviraš? Ajme, teču mi sline heheheh. Pusek.
24.08.2016. (22:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
draga postoji li dostava ako pribilježi me odmah
24.08.2016. (22:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
oooooo daaaaaaaa :-)))))
24.08.2016. (22:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ovaj ću sačuvati jer mi Tiramisu ne ispadne kako bih voljela.
25.08.2016. (07:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
dobro ti jutro... sjetila si me na jednu anegdotu iz mog slavnog nesnalaženja u pravljenju kolača... htjedoh napraviti Tiramisu... izazov je bio već sam naslov... kupila sve potrebne dodatke... s jednom greškom...
kupila Mascarpone sir sa gorgonzolom... i napravila i bilo nejestivo...
a ovaj tvoj ću sada svjesna svog tadašnjeg grijeha pokušati napraviti... :)
25.08.2016. (08:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Hmmm.. opče ne zgledi loše.. još da i probam ficlek ...
25.08.2016. (08:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu!
ugledah ga na naslovnici, njam, njam. Može jedan komadić, volim!
25.08.2016. (10:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Rado bih vas ponudila komadićem kolača, a kako tehnologija napreduje čini se da ću i moći u bliskoj budućnosti :)
25.08.2016. (11:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
E, ovo je napravila jedna moja frendica i probala sam - izvrsno
25.08.2016. (12:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
shadow, znači ponekad ipak uživaš u slatkom, drago mi je da ti se sviđa ovaj stari klasik :)
25.08.2016. (13:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Otporna sam na fotografije :D
Lažem, maloprije sam si 'nabrusila' jezik smokvama, pa mi se trenutno ništa ne jede :)) :D
25.08.2016. (17:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Dobro izgleda ali kratko traje, barem kada sam ja u pitanju
25.08.2016. (18:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Morat ću taj tiramisu napraviti za Morskog, nema mi druge.
25.08.2016. (19:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Je, i meni se sviđa da je žumanjak termički obrađen u ove ljetne dane ;)
P.S. Da bira srce, izabrao bi kolač, ali glava bi izabrala crveni ribizl.
25.08.2016. (20:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Meni srećom, jedno ne isključuje drugo :)
25.08.2016. (20:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
odlično izgleda i mami me...mami!!!
25.08.2016. (21:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja pregača
Sad ću možda ispasti zločesta,nismo se zaštitili od salmonele ako je termički obrađen samo žumanjak,a bjelanjak sirov.
29.08.2016. (00:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Barem smo malo pokušali smanjiti eventualnu štetu :)
29.08.2016. (09:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...