IVAN RAKITIĆ

Image Hosted by ImageShack.us

DATUM ROĐENJA:
10.ožujak 1988.

MJESTO ROĐENJA:

Rheinfeld-Möhlin, Švicarska
VISINA:

1,84
TEŽINA:
79
BRAČNO STANJE:
neoženjen
OBITELJ:
mama Kata, tata Luka, stariji bart Dejan i mlađa sestra Nikol


TRENUTNI KLUB: Sevilla
PRIJAŠNJI KLUBOVI:
1992-1995 FC Möhlin-Riburg
1995-2007 FC Basel
FC Schalke 04

REPREZENTACIJA: Hrvatska

Image and video hosting by TinyPic

LINKOVI:
Darijo Srna
O.C.girl
Božja riječ-blog
MNK Pletionica Ivković
Mi Hrvati
so what?
Athletic club
Real Madrid

Dinamo-Zgb











Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

< srpanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Svibanj 2010 (2)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (1)
Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (3)
Studeni 2009 (5)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (7)
Kolovoz 2009 (3)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (6)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (6)
Listopad 2008 (7)
Rujan 2008 (5)
Kolovoz 2008 (6)
Srpanj 2008 (5)
Lipanj 2008 (8)
Svibanj 2008 (7)
Travanj 2008 (9)
Ožujak 2008 (17)
Veljača 2008 (14)
Siječanj 2008 (10)
Prosinac 2007 (13)
Studeni 2007 (13)
Listopad 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Image and video hosting by TinyPic
Ovo je blog posvećen Ivanu Rakitiću, reprezentativcu Hrvatske i nogometašu Schalkea. Osim o njemu, njegovom životu i karijeri, ovdje ćete moći pronaći informacije o raznim sportovima i sportašima Hrvatske i šire.....
Image and video hosting by TinyPic



Get your own Slide Show!



U ljeto 2007. godine prešao iz Basela u jedan od najvećih njemačkih klubova, FC Schalke 04 , za odštetu od 5 milijuna €, i već u prvoj utakmici protiv prvaka Stuttgarta, zabio svoj prvijenac za klub.
Image Hosted by ImageShack.us


"Kod mene se kući uvijek pričao hrvatski, a za Hrvatsku smo i navijali. Čak i protiv Švicarske na EP-u 2004. navijao sam za 'kockaste’."
Image Hosted by ImageShack.us


"Ja sam poprilično poseban tip. Kada odem frizeru prepuštam se njemu. On je zaslužan za plavu boju kose, ali naušnica je bila moja ideja. Dok sam bio s roditeljima nije mi palo na pamet staviti naušnicu jer mi je tata rekao da bi me izbacio iz kuće. Sa sedamnaest sam otišao od kuće i odmah je stavio. Rekao mi je poslije da jedan mladić tako ne bi trebao izgledati, ali se na kraju ipak morao pomiriti s tim."
Image Hosted by ImageShack.us

"Ne mogu reći da moja idealna djevojka mora biti crna, plava ili nešto slično. Bitno je da se dobro povežemo i razumijemo, a idealno bi bilo da niti ne zna da sam nogometaš."
Image and video hosting by TinyPic
"Uvijek ću se boriti za svoje mjesto, bez obzira na kojoj me poziciji izbornik vidi. Na toj središnjoj poziciji već sam igrao u klubu, tako da mi igrati na tome mjestu nije problem."
Image Hosted by ImageShack.us

"Svaki gol za reprezentaciju je važan. I protiv Slovenije i protiv Brazila. Nije isti osjećaj zabiti za reprezentacij i zabiti u klubu i naravno da zato želim postići gol."

"Vođa? Pa ja imamo samo 20 godina i tek sam odigrao 10-15 utakmica za reprezentaciju. U svakoj utakmici želim ponuditi što više mogu i biti od pomoći cijelok ekipi. Naravno da volim kada što više stvari ide preko mene, mislim da je takav svaki nogometaš. Ali ako momčad pruži sto posto, onda bilo tko može biti vođa."

četvrtak, 24.07.2008.

Sve, samo najmanje sporta

Nije me bilo 100 godina- OPET! A šta da radim kad mi se neda pisati. Ma nije to ni toliko da mi se neda već neam šta pisati. Ljeto je, svi su negdje na godišnjem, zuja je na kvadrat, a vrijeme katastrofa. Ne znam kako kod vas, al kod mene kiša ne prestaje još od ponedjeljka. Ajd da je to kiša, al to je nešt bzvz. Imam feeling da je jesen a ne ljeto, i to sredina ljeta. Sad bi trebali rikavati na +40, a mi se smrzavamo na mizernih 14 stupnjeva. Ajme katastrofe. A da ne spominjem one koji su na moru. Jadni oni ak im je ovako lijepo vrijeme. Nadam se da će idući tjedan biti sunčanoooooooooooo.
Ali, ne odmaraju se baš svi. Neki su se već odmorili i počeli raditi, tj. rade naveliko. Tako je Dinamo prošao u sljedeći krug (ak se to uoće tako može nazvati) LP-a pobjedivši neke amatere iz Sj.Irske. U gostima odigrali super, a kod kuće jedva izvukli 1:1. A to je naš Dinamo, valjda smo se već naviknuli. E da, moram spomenuti i najnovije pojačanje-Hrgovića. Ne mogu vjerovati da je postao plavi. Navijači ga neće prihvatiti, nema šanse. Ali, žao mi ga je, pa to je posao. U biti, više je to od posla, al opet... Ovaj prijelazni rok bit će za pamćenje. Bilo je tu gotovo neizvedivih i šokantnih transfera. Važno da je na kraju svako našao svoj klub i nadam se da je svima bolje nego kako im je bilo.
A sada vam šaljem jednu veeeeliku poosu i najavljujem sljedeći post za nekih mjesec dana. Ma šalim se, bit će prije, al ne tako skoro. I jedno veeeeeeelikooooo hvala Leonu za dizajn!!!!

koje očiiii
Image and video hosting by TinyPic

ovo su bila vremena....
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic



| Komentiraj (80) | PriNtAj | # |

utorak, 15.07.2008.

Traži se....

dizajn yes. Već duže vrijeme (duže???? ma od kad sam napisala prvi post) želim pomjeniti dizajn, ali nikako nisam pronašla nekog tko bi mi napravio jedinstveni Rakitić dizajn. Ako želite pomoći, molim vas javite mi. Thx....



| Komentiraj (73) | PriNtAj | # |

ponedjeljak, 14.07.2008.

More, more....

Prošlo je već puno vremena od mog posljednjeg posta, ali za to imam jako dobro opravdanje. Možda ni ovaj post ne bi bio napisan danas, već sutra ili neki drugi dan, ali po molbi jedne cure sam ga napisala. Iako sam dobila jako dobar prijedlog da pišem o Petar panu, to svi već znaju pa mi je glupo to kopirati i staviti na blog. Mogu samo reći da mi je baš drago što je upravo Ivan kum, i nadam se da ga to neće još više umisliti.

Ovih dana kroz glavu mi prolazi sve što se događalo posljednjih mjesec dana, a između ostalog i Euro. Tek sam sad postala svjesna što je sve i kako bilo. A bilo je tu bome svega. Od suza radosnica do gorkih suza poraza. Pojelo se tu puuuuuuuno kokica i popilo poprilično piva, a najviše Cedevite. Trošilo se i na zastave, dresove, baklje, ali i na gorivo (skupo gorivo). No sve se to isplatilo. Sto puta sam rekla, al ću još tisuću puta ponoviti da se divim našim dečkima, i da ih ni najmanje ne krivim za onaj poraz od Turske. Sreća je bila presudna, a ona je važan faktor u životu.

E da sam i sama imala malo više sreće upala bi na faks…. Ali šta je tu je! Ljeto nam već dugo traje i naši olimpijci vrše posljednje propreme prije OI u Pekingu. Tamo svi odlaze sa nadom u što bolji rezultat, a najtežu zadaću će imati rukometaši koji brane zlato iz Atene. Ništa manje tešku zadaću neće imati ni Blanka od koje se isto tako puno očekuje. A tu su još plivači, vaterpolisti, a možda i košarkaši ako prođu kvalifikacije. Pa, držimo im fige i uživajmo u ljetu i kupanju. A svi koji idete na more, sretan vam put (ako naletite do Zadra, možda se i sretnemo).



| Komentiraj (24) | PriNtAj | # |

subota, 05.07.2008.

Moram i ja nešto reći

Nakon pročitanih komentara u prethodnom, a i u postovima ispod, osjećala sam potrebu i ja nešto napisati. Ne znam hoćete li se složiti sa mnom ili ne, no moje je mišljenje da svaka osoba na ovome svijetu ima pravo na svoje vlastito mišljenje, kao i pravo glasa da to mišljenje kaže.
Djevojka pod imenom "jedna cura" svojim je komentarom pokrenula niz komentara od kojih se stvorila zanimljiva rasprava. No na moje veliko iznenađenje, nitko tko se prije predstavljao kao izvor blizak Ivanu nije u toj raspravi sudjelovao. Ne znam što se dogodilo i gdje su sad nestali/e. No još me možda više iznenadilo to što svi imamo isto mišljenje što se tiče Ivanovih navodnih cura, poljubaca i pogleda koje su neke cure dobile. Kao ni oni koji su pisali komove, tako ni ja ne vjerujem da je od svega onoga bilo istine. Bilo bi glupo i pomisliti da bi cura koja je bila s Ivanom hvalila se s time, i to još na blogu. Ja sam svjesna da Ivana vole uglavnom curice mlađe populacije koje su još uvijek sklone takvim stupidnim komentarima, ali želim dati svima do znanja da to mene ni malo ne vrijeđa. Ne znam zašto uopće mislite da me možete napraviti ljubomornom zato što ste napisale da imate njegov broj moba, ili adresu, da ste ga poljubile, bile s njim..... I sve one koje su to i tražile, zanima me zbog čega???? Podršku Ivanu možete dati i na službenoj stranici njegova kluba.
Jedno je nekoga voljeti jer je super igrač, a jedno je biti opsjednut tom osobom. Mnogi misle da sam ja ovo drugo, ali jako se varate. Zbog svih onih komentara sam ja ispala neka opsjednuta glupača i to mi stavno nije fora ni malo.
Tako ovim putem želim poručiti svima da ne moraju pisati laži, to nije potrebno. Ako imate šta pametno (ili manje pametno :)) napisati, napišite (za to i služe komentari). Meni bude drago kad pročitam neki lijepi komentarčić, ili ako netko ima neku informaciju točnu, pa i ako je Ivanov rod, ali ne znam više kome da vjeujem. Zato bi htjela da oni koji izmišljaju i hvale se sa nepostojećim da prestanu. A mogla bi se i ja hvaliti sa puno toga vezanog za Ivana ali to ne činim. Jednostavno, to nije potrebno.

Želim se ovom prilikom zahvaliti svima koji čitaju ovaj blog i podržavaju Ivana, kao i svima koji ne pišu izmišljotine yes. Također se želim ispričati što ne obilazim blogove i ne komentiram (po stoti se put ispričavam), ali to trenutno nisam u mogućnosti jer jaaaaako učim- prijemni mi je u srijedu. Kad to sve prođe obećajem da ću vas sve posjetiti i uzvratiti komentare. Slobodno me držite za riječ sretan!

P.S. Nappisala sam negdje u komovima ali vidim da i dalje pitate za dres i autogram pa evo da to i "javno" napišem. Dres sam kupila na štandu sa navijačkom opremom hrvatska i to prije tekme Hrvatska-Turska (jedva sam našla toliko traženu 7-cu nut). A autogram je original, nije isprintan ni skinut s neta. Dobila sam ga od jedne jako dobre cure koju ovim putem pozdravljam (možda i pročita ovo).



| Komentiraj (71) | PriNtAj | # |

srijeda, 02.07.2008.

Zakašnjela reakcija- Španjolci prvaci

Malo kasnim, znam, al sam tek sad stigla pisati. Nešto mi se i neda pisati ovaj post al sam htjela zaokružiti Euro. Evo, Španjolci su prvaci. Po meni u potpunosti zasluženo iako sam navijala za njemce. Tekma je bila dobra, i krvava. Jadan Ballack! Torres je zabio odličan gol i po mom mišljenju on je naj igrač EURA.
Naš Luka je među 10 najboljih i stavrno je zaslužio tamo biti. No najviše me je od svega razveselila odluka našeg kapetana Nike Kovača da ostaje u repki. Tako mi je drago. Pa ipak je on poveznica naše momčadi.


Image and video hosting by TinyPic



| Komentiraj (59) | PriNtAj | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0