IVAN RAKITIĆ

Image Hosted by ImageShack.us

DATUM ROĐENJA:
10.ožujak 1988.

MJESTO ROĐENJA:

Rheinfeld-Möhlin, Švicarska
VISINA:

1,84
TEŽINA:
79
BRAČNO STANJE:
neoženjen
OBITELJ:
mama Kata, tata Luka, stariji bart Dejan i mlađa sestra Nikol


TRENUTNI KLUB: Sevilla
PRIJAŠNJI KLUBOVI:
1992-1995 FC Möhlin-Riburg
1995-2007 FC Basel
FC Schalke 04

REPREZENTACIJA: Hrvatska

Image and video hosting by TinyPic

LINKOVI:
Darijo Srna
O.C.girl
Božja riječ-blog
MNK Pletionica Ivković
Mi Hrvati
so what?
Athletic club
Real Madrid

Dinamo-Zgb











Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Svibanj 2010 (2)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (3)
Veljača 2010 (1)
Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (3)
Studeni 2009 (5)
Listopad 2009 (7)
Rujan 2009 (7)
Kolovoz 2009 (3)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (5)
Ožujak 2009 (6)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (8)
Studeni 2008 (6)
Listopad 2008 (7)
Rujan 2008 (5)
Kolovoz 2008 (6)
Srpanj 2008 (5)
Lipanj 2008 (8)
Svibanj 2008 (7)
Travanj 2008 (9)
Ožujak 2008 (17)
Veljača 2008 (14)
Siječanj 2008 (10)
Prosinac 2007 (13)
Studeni 2007 (13)
Listopad 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Image and video hosting by TinyPic
Ovo je blog posvećen Ivanu Rakitiću, reprezentativcu Hrvatske i nogometašu Schalkea. Osim o njemu, njegovom životu i karijeri, ovdje ćete moći pronaći informacije o raznim sportovima i sportašima Hrvatske i šire.....
Image and video hosting by TinyPic



Get your own Slide Show!



U ljeto 2007. godine prešao iz Basela u jedan od najvećih njemačkih klubova, FC Schalke 04 , za odštetu od 5 milijuna €, i već u prvoj utakmici protiv prvaka Stuttgarta, zabio svoj prvijenac za klub.
Image Hosted by ImageShack.us


"Kod mene se kući uvijek pričao hrvatski, a za Hrvatsku smo i navijali. Čak i protiv Švicarske na EP-u 2004. navijao sam za 'kockaste’."
Image Hosted by ImageShack.us


"Ja sam poprilično poseban tip. Kada odem frizeru prepuštam se njemu. On je zaslužan za plavu boju kose, ali naušnica je bila moja ideja. Dok sam bio s roditeljima nije mi palo na pamet staviti naušnicu jer mi je tata rekao da bi me izbacio iz kuće. Sa sedamnaest sam otišao od kuće i odmah je stavio. Rekao mi je poslije da jedan mladić tako ne bi trebao izgledati, ali se na kraju ipak morao pomiriti s tim."
Image Hosted by ImageShack.us

"Ne mogu reći da moja idealna djevojka mora biti crna, plava ili nešto slično. Bitno je da se dobro povežemo i razumijemo, a idealno bi bilo da niti ne zna da sam nogometaš."
Image and video hosting by TinyPic
"Uvijek ću se boriti za svoje mjesto, bez obzira na kojoj me poziciji izbornik vidi. Na toj središnjoj poziciji već sam igrao u klubu, tako da mi igrati na tome mjestu nije problem."
Image Hosted by ImageShack.us

"Svaki gol za reprezentaciju je važan. I protiv Slovenije i protiv Brazila. Nije isti osjećaj zabiti za reprezentacij i zabiti u klubu i naravno da zato želim postići gol."

"Vođa? Pa ja imamo samo 20 godina i tek sam odigrao 10-15 utakmica za reprezentaciju. U svakoj utakmici želim ponuditi što više mogu i biti od pomoći cijelok ekipi. Naravno da volim kada što više stvari ide preko mene, mislim da je takav svaki nogometaš. Ali ako momčad pruži sto posto, onda bilo tko može biti vođa."

petak, 30.11.2007.

I veselje i tuga

Počinjem sa utorkom i veselom vjesti da je Dudu zabio Sevilli gol i doveo svoj Arsenal u vodstvo već u 11. minuti. Nažalost to nije dugo potrajalo jer već u 24. minuti primaju gol za izjednačenje. Na kraju je Arsenal izgubio, ali to je manje važno, važno je da je Eduardo igrao, i još zabio. Ostale utakmice od utorka neću komentirati, neda mi se smijeh.
Srijeda mi je bila puno zanimljivija. Baš mi je drago što su napokon na Hrt-u prenosili utakmicu Liverpool-a. Naime, Liverpool je pobijedio Porto i povećao svoje šanse za prolaz skupine koje su prije ovog kola bile minimalne. Utakmica je do uvođenja standardnih igrača bila dramatična jer Benitez voli eksperimentirati. Nekad je to i dobro , al sad definitivno nije bilo. Liv'pool u vodstvo dovodi Torres u 19. minuti, a u 33. već je na semaforu stajalo 1:1. Utakmica se prelomila u 78. minuti kada je opet Torres zabio, a Porto su uništili Gerrard (84.-11m) i Crouch (87.).
Drago mi je i zbog Werdera koji je pobijedio Real Madrid na svom travnjaku i "kupio" si nadu za prezimljavanje u LP-a. Rezultat je bio 3:2.
A Schalke... e oni su odigrali samo 0:0 na gostovanju kod Valencije. Možda to i nije tako loše, al od 35. minute su bili s igračem više. Ivan je igrao do 65.minute kada ga je zamjenio Grossmüller. Ovaj remi održava nadu Schalkea u prolaz u osminu finala. Njemačka momčad trenutno ima pet bodova, dva manje od Rosenborga s kojim će odigrati posljednji, odlučujući susret za rasplet u ovoj skupini.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
pogledajte face rofl
Image Hosted by ImageShack.us


A sada malo o kupu UEFA-e. Dinamo nije napravio ono što je planirao. Modri su se sledili u Norveškoji i vratili se kući potpuno praznih ruku. Od planiranih 3 boda, sletili su u Zagreb sa 0 bodova. Modri su dobro igrali, ali očito ih sreća ne prati (valjda zbog Mamića laze mouthwash). Bilo je toliko promašaja, a još mi je u glavi ona Lukina stativa...uf Kako se kaže, kad nećeš ti oni će. I tako u 45. minuti Shifo ruši u kaznenom prostoru i osim penala dobije i crveni karton. Iako smo se vratili pogotkom Vukojevića, nije bilo snage za kraj. Na kraju 2:1 i nada da će se neke stvari poklopiti i da će Dinamo ipak prezimiti u Europi.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| Komentiraj (13) | PriNtAj | # |

nedjelja, 25.11.2007.

Od Bundeslige do Premiershipa

Evo da počnem sa nečim što me je jako jako razveselilo. Ivan Klasnić se vratio u Bundesligu. Jučer je odigrao svoje prve 64. minute u prvoj ligi nakon transplatacije bubrega. Iako u petak nije najavljivan za prvih 11, Killer je igrao od prve minute. Svoj je povratak umalo okrunio golom, no za to će se morati još malo strpiti. Tako sam sretna zbog njega. Sigurno mu nije bilo lako, ali pokazao je ogromnu volju za igrom i vratio se. Navijači su ga super primili, a i trener je zadovoljan s njime. "Klasnić je zaslužio sve pohvale za naporan rad i treninge. Na koncu je ipak uspio i vratio se nogometu", izjavio je trener Schaaf koji je dugo bio oprezan i nije želio riskirati.
A što na sve to kaže sam Ivan? "Sretan sam, bilo je super. Odlično sam se osjećao i zadovoljan sam igrom koju sam pružio".


Image Hosted by ImageShack.us


Kad smo već kod Bundeslige, moram spomenuti utakmicu Schalke-Hannover. Tekmu nisam gledala tako da neću iznijet svoja mišljenja (osim naravno da sam sretna jer je Ivan igrao), pa ću vam dati mišljenje nekoga tko je utakmicu vjerojatno gledao.
Odličan susret odigrali su Hannover i Schalke. Gosti, za koje je od prve minute nastupio Ivan Raktić, od prve su minute krenuli agresivno, no Özil u petoj i Rakitić u 13. minuti nisu se najbolje snašli pred domaćim golom. Kazna je stigla u 17. minuti, nakon što Bajramović neoprezna starta na Husztija u svom 16-ercu, a mađarski reprezentativac s bijele točke dovodi Hannover u vodstvo. Do zasluženog izjednačenja Schalke je stigao četiri minute prije odlaska na odmor, nakon što Kuranyi najbolje reagira na ubačaj Rakitića iz kuta te glavom zabija za 1:1.
Njemački reprezentativni napadač na sličan je način donio potpuni preokret gostima nakon pet minuta igre u drugom dijelu, ovaj put nogom na ubačaj Özila iz kuta. Vodstvo Schalkea trajalo je samo tri minute, nakon čega Kuranyiju odgovara Huszti i svojim drugim pogotkom u 53. minuti vraća stvari na početak. Da tri boda odu u Gelsenkirchen, a titula igrača susreta Kuranyiju, gostujući se napadač pobrinuo u 62. minuti odličnom asistencijom za Altintopa, koji zabija za konačnih 2:3. (www.sportnet.hr)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A sad malo s Bundeslige na Premiership. Tamo su igrali i Niko i Dudu i Čarli. Neki manje neki više, neki manje uspješno, neki više uspješno.
Niko je opet pokazao da je vrhunski igrač. Sa 30-tak metara je iz slobodnjaka opalio loptu i ona je fino legla u gol. Gol je predivan. Njegov je Portsmouth pobijedio 2:0.
Dudu je igrao od 69. minute i iako je imao par dobrih poteza, nije uspio zabiti.
Od svih je najmanje sreće imao Ćorluka koji je pred kraj prvog dijela izašao iz igre zbog ozljede. Čini se da je Čarli obnovio ozljedu tetive koljena, no koliko je zaprava ozbiljno, još se ne zna.

I za kraj evo Nikinog gola koji je uvalio Englezima.




| Komentiraj (18) | PriNtAj | # |

četvrtak, 22.11.2007.

Bravo dečki; "skidam kapu"

Još sam puna dojmova i ne znam odakle početi, a gledala sam utakmicu na TV-u. Šta onda kažu oni koji su bili na Wembleyu? Sigurno nešto fenomenalno i za pamćenje!
Mislim da bi ipak trebala početi s rečenicom: Englezi ostaju kod kuće i njihove ženice neće vidjeti Austriju, a niti Švicarsku! Baš mi ih je žao cry hehe. Ovo su i zaslužili. Moram priznati da volim engleski nogomet, ali njihova prenapuhanost i bahatost definitvo je ono što ih obilježava. Samo su zbog toga i ispali. Zanima me samo kako danas razmišljaju engleski novinari koji su za Olića rekli da je sranje od igrača. E pa to sranje im je napravilo pomutnju u obrani, pa i zabilo gol. Ovo je zasigurno bila Olina utakmica života! Igrao je fenomenalno. Ja ga nikad nisam vidjela u boljem izdanju. Ubiti, cijela reprezentacija je nakon početnog grčala igrala za pamćenje. To je i rezultat ovih golova, a posebno trećeg. Nakon primljena dva pogotka kojima su englezi izjednačili bilo je gusto, ali Bilić je povukao prave poteze s klupe što je rezultiralo pogotkom Petrića. Još ne mogu vjerovati da smo već u 15. minuti vodili 2:0 (8. minuta Kranjčar i 14. Olić). Da sam se kladila stavila bi x2, ali 2 nikako. Mislila sam da će im udac puno više pomoći, ali je dosta dobro sudio (za uvijete koji su bili, i naravno bez onog penala koji baš i nije bio).
A kako sam bila sretna kad je uveo Rakitića. Čovječe, vrištala sam po kući. Nije puno igrao, ali je već tako mlad osjetio atmosferu velikog Wembleya, kao uostalom i većina reprezentacije.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A naravno, treba spomenuti i navijače. Bili su fenomenalni. Kakva repka takvi navijači. Čak su u dosta prilika nadglasali 80 i nešto tisuća Engleza. Kad bi na svim utakmicama bili ovakvi, a ne pravili gluposti...čovječe pa gdje bi nam bio kraj!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| Komentiraj (15) | PriNtAj | # |

nedjelja, 18.11.2007.

'I reći ću vam još jednu stvar - zapamtite Vukovar'

Ovih dana sigurno je najtužnije u Vukovaru. Grad heroj i njegovi stanovnici, kao i ostali ljudi iz Hrvatske, prisjećaju se 1991. godine i teških stradanja. Tih dana u Vukovaru i okolici događale su se strašne stvari. Ljudi su ubijani, mučeni, prognani... Kuće, zgrade, pa čak i crkve su pljačkane i rušene. Na tisuće ljudi je otišlo iz svojih domova, i raštrkalo se po cijelom svijetu. Ali puno nas se i vratilo u svoje domove. Vratili smo se i tako pokazali da nas ne mogu uništiti ljudi koji žele patnju i šire mržnju.
Prošlo je već 16. godina od tih groznih dana, ali to se ne zaboravlja, a ni ne smije se zaboraviti. Mnogi su danas išli na hodočašće do memorijalnog groblja gdje svakom stane srce kad vidi one bijele križeve koji prikazuju žrtve koje su se borile za Vukovar i cijelu Hrvatsku. Zapaljeno je na stotine svijeća koje pokazuju kako nismo zaboravili Vukovar i kako je on uvijek, ma gdje god bili u našim srcima.



| Komentiraj (26) | PriNtAj | # |

Idemo na EURO!!!!!!!!!!

Evo da se ja vratim na stare teme, sport. Nravno, riječ je o jučerašnjoj utakmici (ako se to tako može nazvati) između Makedonije i Hrvatske. Ne razumijem kako su mogli dopustiti da se ta tekma odigra. Teren ne da je bio katastrofa nego je bilo gotovo nemoguće na njemu igrati. Na sredini terena kaljuža živa, a sa strana "Bože pomozi". Igrač udari loptu a ona par metara dalje ko ukopana ostane stajati u blatu. Gledala sam to i molila Boga da što prije u kraju ekrana vidim 90' i da čujem posljednji sučev zvižduk. I navijači su se prilagodili uvjetima na terenu pa je policija morla koristiti čak i kacige. No sve se to zaboravilo na poluvremenu utakmice kada se čuo rezultat iz Izraela. Izrael je pobijedio Rusiju i mi smo na Euru! Mislim da je igračima kad su to čuli bilo tako svejedno kako će ova utakmica proći. Bilo im je samo da se ne ozlijede i da sačuvaju "živu glavu". A tako je nekako i bilo. Izgubili smo 2:0. Prvi gol koji smo primili je bio odličan (s obzirom na uvijete), a drugi je bio puka sreća i pomoć dobro natopljenog i izrovanog terena pred Pletikosinim golom.
Sada sigurno ima tuge jer je ovo prva izgubljena utakmica pod vodstvom Slavena Bilića, ali ipak imamo razlog za slavlje ( i to kakav)!!!!
-Ivan nije igrao, i moram priznati da mi je i drago jer bi se samo umuljao od blata i dobro izudarao na preskliskom terenu.

Image Hosted by ImageShack.us



| Komentiraj (3) | PriNtAj | # |

petak, 16.11.2007.

Do viđenja dragi Tošice, do viđenja!

Ova tema nema nikakve veze sa sportom, ali sam ju jednostavno morala napisati. Rječ je o nedavno poginulom pjevaču Toši Proeskom. Točno je mjesec dana prošlo od tragične nesreće, a ja imam osjećaj kao da će se odnekud pojaviti. Sve njegove pjesme slušam kao da je živ... Ne znam zašto se i dan danas provlače svakakve gluposti iz njegova života po novinama. Neka ga puste da mirno spava vječnim snom. Novinari ponekad stvarno znaju pretjerati. Glupo mi je što tek sad ljudi slušaju njegove pjesme i nazivaju se velikim obožavateljima. Pa gdje su bili prije???? Meni osobno su njegove pjesme super. Slušala sam ga i prije, koliko i sad. Nisu mi sve pjesme sjajne i bajne, ali ima onih koje ti uđu u uho i ne izlaze...
E da... -tog kobnog jutra sve se promijenilo...Tog kobnog jutra sa ovog je svijeta otišao jedan od najboljih i najplemenitijih pjevača kojeg je balkan imao. Voljeli su ga svi, od staraca do dječurlije, a posebno teenejdžerice.
Ali nije mu bilo suđeno. Sada ostaje tuga, i njegove pjesme. Pjesmu "Igra bez granica" pjevao je kao da je znao što će mu se dogoditi.
Do viđenja dragi Tošice, do viđenja!



| Komentiraj (3) | PriNtAj | # |

četvrtak, 15.11.2007.

Mojih prvih mjesec dana

Evo ljudeki moji, ovaj blog postoji već mjesec dana. To vrijeme mi je strašno brzo prošlo, a nažalost će tako biti i u budućnosti. U ovih mjesec dana događalo se svega i svačega, a ono što je mene najviše zanimalo napisala sam ovdje.
Već su i novi reprezentativni ogledi, i to oni odlučujući. Reprezentacija se od ponedjeljka priprema u Brežicama, a sutra putuju u Makedoniju. Ne znam zašto se uvijek baš u slovenskim Brežicama naši pripremaju. U gradu u kojem je rođen poznati srpski kriminalac Arkan, ko da nema u Hrvatskoj dovoljno opremljenih i lijepih mjesta. Al ako je njima tamo dobro, nek im bude...
Već od samih početaka priprema Bilić je u problemima. Zbog ozljeda je morao pozvati Mandžukića koji se sljedeće jutro probudio ukočen (Ima li taj dečko sreće?). S njim će sve biti O.K., kao i s Petrićem, barem se tako svi nadaju. Sada liječnicima veće glavobolje zadaje Olić koji je na zadnjem treningu iskrenuo gležanj, ali i s njim bi trebalo biti sve dobro do subote, kažu.
Inače igrači kažu da vlada dobra atmosfera i da ih utakmica u Makedoniji previše ne opterećuje. Mislim ja da za ovo drugo lažu, al u prvo ne sumnjam belj
I sada još nešto što sam pročitala na www.net.hr:
Utjecajni magazin World Soccer u svom izdanju od studenoga objavio je listu pedeset najtalentiranijih tinejdžera svijeta.
Među njima je i jedan Hrvat – Ivan Rakitić – što samo potvrđuje da hrvatski novinari nisu prema njemu bez razloga blagonakloni kada mu tepaju.
Čini to i ostatak svijeta, koji je mladu uzdanicu Slavena Bilića smjestio uz bok Alexandrea Pata (Milan), Andersona (Manchester United), Giovanija dos Sanotosa, Bojana Krkića (Barcelona) i Thea Walcotta (Arsenal).
Dodajmo tome i informaciju koju je u srijedu objavio Tuttosport, koji piše da transfer Tomaša Rosickog iz Arsenala u Inter i nije baš tako izvjestan, zbog čega će milanski klub još više u siječnju zagristi za zvijezdu Schalkea.
Treba li još što reći????

Image Hosted by ImageShack.us



| Komentiraj (1) | PriNtAj | # |

nedjelja, 11.11.2007.

Sličnost ili razlika

Kopajući po net-u, našla sam zanimljivu usporedbu Ivana Rakitića i Kimija Raikkonena, a prije par dana ostavljen mi je komentar da Rakitić malo sliči Raikkonenu. Malo sam razmislila i zaključila da je stvarno tako. Možda neću naći prave slike, ali mislim da si ovako baš sliče iako je teško biti onako crven kao Kimi.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I da, zanima me i vaše mišljenje...Imali li sličnosti ili ne????-pogledajte samo oči...



| Komentiraj (37) | PriNtAj | # |

subota, 10.11.2007.

Schalke-HSV 1:1

Schalke je na svome terenu odigrao 1:1 protiv HSV-a. Bio je to ujedno i obračun naših reprezentativaca Ivana Rakitića i Ivice Olića. Obojica su započela utakmicu, ali je Ivan izašao u 80.minuti kada ga je zamijenio Mimoun Azaouagh, dok je Ivica ostao do posljednjeg sučevog zvižduka. Utakmica je bila odlična, sa puno žutih kartona i puno prilika na obje strane. Ivan je izvodio sve slobodne udarce i kornere. U 12. minuti iz slobodnjaka je nabacio loptu u 16-erac nkon čega je Mladen Krstajić doveo domaćine u vodstvo. Imao je Ivan još sjajnih trenutaka... Oliće je također igrao odlično, a njegovih par minuta slave došlo je u 35. minuti kada je naletio na loptu i glavom zakucao. Manuel Neuer se ispružio koliko je dugačak ali nije uspio uhvatiti loptu. Tako je utamica završila podjelom bodova, možda i najpravednije.

Image Hosted by ImageShack.us



| Komentiraj (8) | PriNtAj | # |

petak, 09.11.2007.

Dinamo-Basel 0:0

Dinamo je jučer u super utakmici izvukao samo bod. Izvukao samo bod protiv Basela čudno zvuči ali je tako. Modri su odigrali jednu od najboljih utakmica posljednjih godina. Prijetili su, imali više loptu u nogama, ali ih nije išlo. Još su i dobro prošli jer kako se kaže, "Kad nećeš ti njemu, on će tebi". Imali su i oni prilika, malo ali je bilo gadno.
Nakon svega ostaje žaljenje za propuštenim.

'Šteta što naš trud nije naplaćen, mogli smo ih unakaziti. Nevjerojatno je što smo sve promašili. Možemo žaliti za pobjedom, no imamo razloga za optimizam', izjavio je Ivanković.
" Bili smo puno bolji, stvorili smo pet, šest mrtvih šansi, ali nismo uspjeli zabiti gol. Nismo imali sreće. Bilo je teško probiti njihov blok, no i tako smo stvorili nekoliko prilika. Nismo ih iskoristili i zato smo izgubili", bile su prve riječi Luke Modrića nakon susreta.

"Računali smo s bodom uoči dvoboja, no imali smo više sreće nego znanja. Čestitam Dinamu na odličnoj igri. Mi smo se uglavnom branili, no uzeli smo bod po koji smo došli i zbog toga sam presretan", izjavio je ponajbolji igrač Basela, Ivan Ergić.



| Komentiraj (4) | PriNtAj | # |

četvrtak, 08.11.2007.

Hvala

Ovo je post putem kojeg se želim zahvaliti svima koji mi daju bilo kakve informacije o Ivanu. Hvala i samo nastavite jer i mala informacija može biti od velike pomoći. wave

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
....pa jel nije presladak???? belj



| Komentiraj (4) | PriNtAj | # |

srijeda, 07.11.2007.

Liverpoolova večer

Kako sam veeeeeeeeliki fan (fanica belj) Liverpool-a, jednog od najtrofejnijih klubova, morala sam vam ovo posebno napomenuti. Liverpool je sinoć na svom Anfildu doslovno deklasirao Beštikaš, rezultatom, ni manje ni više- 8:0. Hat-trick je postigao Benayoun, dva gola su bila djelo Croucha i Babela (sretno-spretna dva gola- prvi je bio fantastičan) i još je u 69.minuti zabio kapetan Steven Gerrard. Tako je Liverpool oborio rekord LP-a u najvećoj pobjedi. Do sada je rekord držao Arsenal sa sedam golova iz utakmice protiv...nekoga :)Sve u svemu efektna utakmica u svakom smislu i stavrno ju je vrijedilo pogledati.

A sad malo o Schalkeu. Ni pred svojim navijačima kojima je AufSchalke Arena bila mala, nisu uspjeli pobijediti veliki Chelsea. Utakmica je završila bez pogodaka i sada su u velikim problemima iako imaju šanse za prolaz. Utakmica je bila predobra i žao mi je što nigdje nisam našla prijenos pa sam morala gledati samo sažetke. A bilo je svega- tresle su se grede na sve strane, i golmani su imali pune ruke posla. Stvar koja stvarno veseli je ta da je Ivan odigrao svih 90. minuta (i još malo). Igrao je super super i čak je desetak minuta prije kraja dobio žuti karton (svaka čast wink). Nadam se da je napokon stekao povjerenje trenera jer ima potencijala i želje samo mu treba vremena (ne puno)!



| Komentiraj (5) | PriNtAj | # |

subota, 03.11.2007.

Malo nešto....

Ne znam šta da pišem pa na prijedlog ubacih koji video... Btw, Ivan ima novu frizuru (nisam nigdje našla sliku) i Schalke je jučer izgubio 1:0 od posljednje plasirane momčadi.





| Komentiraj (22) | PriNtAj | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0