Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Idemo na EURO!!!!!!!!!!

Evo da se ja vratim na stare teme, sport. Nravno, riječ je o jučerašnjoj utakmici (ako se to tako može nazvati) između Makedonije i Hrvatske. Ne razumijem kako su mogli dopustiti da se ta tekma odigra. Teren ne da je bio katastrofa nego je bilo gotovo nemoguće na njemu igrati. Na sredini terena kaljuža živa, a sa strana "Bože pomozi". Igrač udari loptu a ona par metara dalje ko ukopana ostane stajati u blatu. Gledala sam to i molila Boga da što prije u kraju ekrana vidim 90' i da čujem posljednji sučev zvižduk. I navijači su se prilagodili uvjetima na terenu pa je policija morla koristiti čak i kacige. No sve se to zaboravilo na poluvremenu utakmice kada se čuo rezultat iz Izraela. Izrael je pobijedio Rusiju i mi smo na Euru! Mislim da je igračima kad su to čuli bilo tako svejedno kako će ova utakmica proći. Bilo im je samo da se ne ozlijede i da sačuvaju "živu glavu". A tako je nekako i bilo. Izgubili smo 2:0. Prvi gol koji smo primili je bio odličan (s obzirom na uvijete), a drugi je bio puka sreća i pomoć dobro natopljenog i izrovanog terena pred Pletikosinim golom.
Sada sigurno ima tuge jer je ovo prva izgubljena utakmica pod vodstvom Slavena Bilića, ali ipak imamo razlog za slavlje ( i to kakav)!!!!
-Ivan nije igrao, i moram priznati da mi je i drago jer bi se samo umuljao od blata i dobro izudarao na preskliskom terenu.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 18.11.2007. u 13:46 sati.