Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Sve, samo najmanje sporta

Nije me bilo 100 godina- OPET! A šta da radim kad mi se neda pisati. Ma nije to ni toliko da mi se neda već neam šta pisati. Ljeto je, svi su negdje na godišnjem, zuja je na kvadrat, a vrijeme katastrofa. Ne znam kako kod vas, al kod mene kiša ne prestaje još od ponedjeljka. Ajd da je to kiša, al to je nešt bzvz. Imam feeling da je jesen a ne ljeto, i to sredina ljeta. Sad bi trebali rikavati na +40, a mi se smrzavamo na mizernih 14 stupnjeva. Ajme katastrofe. A da ne spominjem one koji su na moru. Jadni oni ak im je ovako lijepo vrijeme. Nadam se da će idući tjedan biti sunčanoooooooooooo.
Ali, ne odmaraju se baš svi. Neki su se već odmorili i počeli raditi, tj. rade naveliko. Tako je Dinamo prošao u sljedeći krug (ak se to uoće tako može nazvati) LP-a pobjedivši neke amatere iz Sj.Irske. U gostima odigrali super, a kod kuće jedva izvukli 1:1. A to je naš Dinamo, valjda smo se već naviknuli. E da, moram spomenuti i najnovije pojačanje-Hrgovića. Ne mogu vjerovati da je postao plavi. Navijači ga neće prihvatiti, nema šanse. Ali, žao mi ga je, pa to je posao. U biti, više je to od posla, al opet... Ovaj prijelazni rok bit će za pamćenje. Bilo je tu gotovo neizvedivih i šokantnih transfera. Važno da je na kraju svako našao svoj klub i nadam se da je svima bolje nego kako im je bilo.
A sada vam šaljem jednu veeeeliku poosu i najavljujem sljedeći post za nekih mjesec dana. Ma šalim se, bit će prije, al ne tako skoro. I jedno veeeeeeelikooooo hvala Leonu za dizajn!!!!

koje očiiii
Image and video hosting by TinyPic

ovo su bila vremena....
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 24.07.2008. u 12:54 sati.